Milyen a Plug-In e-Hybrid?

Elektromos. Benzines. Még több erővel.

Az új SEAT Leon kombi e-Hybrid nem egy átlagos hibrid autó. Hasonlóan más hibrid modellhez automatikusan újra tölti az akkumulátort, de ezt a modellt akár hálózatról is tölthetjük. Ez azt jelenti, hogy az autó első sorban az elektromos hajtást használja, a benzinmotor csak extra erőforrásként szolgál. A töltést csupán egy átlagos hálózati aljzatba kell bedugni.

Mik az e-Hybrid előnyei?

Indítsa a napját egy új módon!

Átlagos hibrid autókhoz képest az e-Hybrid nagyobb hatótávolságot és rugalmasabb töltést jelent. Az elektromos motor fékezéskor újra töltődik, így akár messzebbre eljuthatunk. Akár 60 km megtétele károsanyag-kibocsátás mentes lehet. Használja ki teljesen az elektromos motor külső tölthetősége által biztosított előnyeit. Spóroljon pénzt, akár a munkába menet.

 ‍ 

Újratöltés

Ha néha megáll, messzebbre is eljuthat. A Leon kombi e-Hybrid akkumulátora fékezéskor automatikusan újratölt, így nagyobb hatótávra lehet képes.

Hatótáv

A tisztán elektromos módban a hatótávolság 60 km, kombinált meghajtási módot választva ez akár 800 km is lehet.

Teljestmény

A plug-in elektromos motor 85 kW, az 1.4 TSI motor pedig 150 kW teljestményre képes. 2 erőforrás. Együtt erősebbek.

Töltés

Mindig úton?

Otthon, vagy útközben a SEAT Leon Kombi töltése gyors és egyszerű, hogy mindig mozgásban lehess.

  • 100%-os töltötség 6 óra alatt normál hálózati töltéssel.
  • 100%-os töltöttség 3 óra alatt a Wallbox-szal.

Az új SEAT Leon plug-in hybrid csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 1,3 l/100 km, energiafogyasztása: 19,3 kWh/h, CO2 -kibocsátása 30 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. A képen szereplő modell illusztráció és felár ellenében kapható extra felszereltségeket tartalmaz. További részletekről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésünkben!

Seat szakértőink

Felkeltette érdeklődését Seat modellünk? Forduljon bizalommal értékesítőinkhez. Kérjen még ma ajánlatot!

 

 

Rippel Zsuzsanna értékesítési tanácsadó
Dósa Dániel értékesítési tanácsadó
Fried György értékesítési vezető