Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

SEAT Alhambra modellismertető

Nagycsaládos ikon már 8 727 610 Ft - tól*


ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

INTELLIGENS ÉS INNOVATÍV - AZ ÚJ SEAT ALHAMBRA

A SEAT az új Alhambrával folytatja termékoffenzíváját. Az intelligens és sokoldalú egyterű az új motoroknak köszönhetően akár 15 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyaszt, s még dinamikusabb a megnövekedett teljesítmény eredményeként. Az Alhambra továbbra is az élen áll a kiélezett versenyben kényelmi- és vezetői segédrendszereivel, valamint az innovatív connectivity és infotainment kínálatával. Az új Alhambra nyáron érkezik a márkakereskedésekbe, május végétől már előrendelhető.

„A SEAT Alhambra eladási rekordot ért el 2014-ben. Innováció, vezetési élmény, sokoldalú használhatóság és biztonság, ezek a kulcsszavak jellemzik az új Alhambrát, és teszik tökéletes partnerévé az aktív életmód kedvelőinek” - mondta Jürgen Stackmann, a SEAT elnöke. “Lenyűgöző koncepciója a funkcionalitást és a csúcstechnológiát ötvözi a kitűnő minőségi színvonallal és kidolgozással. Továbbá igazi SEAT jellemvonás szerint, hihetetlenül jó ár-érték arányt kínál.

A benzin- és dízelmotor palettát teljesen áttervezték. Mindegyik erőforrás teljesíti a szigorú Euro 6 károsanyag-kibocsátási normát. A turbófeltöltéses, közvetlen befecskendezéses aggregátok, akár 15 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyasztanak. Az Alhambra 85 kW/115 LE vagy 110 kW/150 LE teljesítményű változatai a kategória élvonalába tartoznak 4,9 l/100km üzemanyag-fogyasztással és 130 g/km szén-dioxid-kibocsátással. A 2.0 TDI motor 85 kW/115 LE (ez a motor nem szerepel majd a magyarországi kínálatban), 110 kW/150 LE és 135 kW/184 LE (380 Nm nyomaték) teljesítményű változatokban választható. A két benzines TSI erőforrás 110 kW/150 LE és 162 kW/220 LE (350 Nm nyomaték) teljesítményű, utóbbi 20 lóerővel erősebb, mint az előző csúcsmotor. A 110 kilowattos (150 LE) TDI állandó összkerékhajtású, 4Drive változatban is elérhető.

“Az új Alhambra továbbra is az élvonalba tartozik optimalizált üzemanyag-fogyasztási és emissziós értékeivel. Új technológiák biztosítják a dinamikus vezetési élmény és a tökéletes kényelem kombinációját” - mondta Dr. Matthias Rabe a SEAT S.A. kutatás-fejlesztési részlegének alelnöke.

A belépő szintet kivéve minden dízelmotor választható a DSG kettős tengelykapcsolós, automatizált sebességváltóval (a legerősebb benzines motornál alapfelszereltség). Az új generációs DSG sebességváltó üzemanyag-takarékos vitorlázó funkcióval is rendelkezik. Amint a vezető lelép a gázpedálról, oldódik a kapcsolat a motor és az erőátvitel között, az Alhambra üresben gurul tovább.
Az új Alhambrában megjelenik az új generációs SEAT Easy Connect infotainment-rendszer. Ez tartalmazza a nagy felbontású érintőképernyős kijelzőt és a legújabb processzorokat, amelyekkel sokkal gyorsabban indul a rendszer, és hamarabb végzi el az útvonal számításokat, valamint teljesen új szintre emeli a connectivity szolgáltatásokat.
Az új Alhambrában alapfelszerelés a másodlagos ütközésvédelem. Abban az esetben, ha a vezető már nem képes beavatkozni az ütközést követően, automatikusan fékez a rendszer, lehetőleg elkerülve a másodlagos ütközést. A felszereltség új eleme a holttér-figyelő rendszer, amely sávváltáskor figyelmeztet az autó holtterében tartózkodó járművekre. Szintén újdonság a DCC adaptív csillapítás-szabályzás. A rendszer szabályozza a lengéscsillapítók szelepeit, ezáltal a csillapítás karakterisztikáját, így ezredmásodpercek alatt tökéletesen alkalmazkodik a vezetési helyzethez, kivételes kényelmet és kiegyensúlyozott, sportos hangulatot eredményezve. Az új, masszázsfunkcióval felszerelt ülések kiemelkedően magas színvonalon gondoskodnak a hosszú távú kényelemről.

Az Alhambra formatervét finoman modernizálták. Az új, LED technológiájú hátsó lámpák jellegzetes SEAT motívumok, kihangsúlyozzák az új modell kapcsolatát a család többi tagjával, akárcsak a márka új emblémája, a módosított hűtőmaszk és az új mintájú könnyűfém keréktárcsák. Az utastérben új kárpitszínek jelentek meg, a kormánykerék a Leonból származik, s számos kezelőelemet átterveztek. A kulcs nélküli nyitás és indítás rendszere szintén az Alhambra utasainak kényelmét szolgáló funkció. A felszereltségi szinteket is áttervezték, az Alhambra mostantól Reference, Style és Style Advanced szinteket kínál.

*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Iván Krisztina - értékesítési tanácsadó

Iván Krisztina

értékesítési tanácsadó
Lánczos Róbert - junior értékesítési tanácsadó

Lánczos Róbert

junior értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4057
Rippel Zsuzsanna - értékesítő

Rippel Zsuzsanna

értékesítő
Telefon: +36 1 801 4057
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!