Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Renault Master E-TECH Electric
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A 100%-IG ELEKTROMOS SZÁLLÍTÁS

Válassza a 100%-ban elektromos meghajtású Master E-TECH Electric furgont, amely most 120 km-es valós hatótávolsággal bír! A kimondottan külvárosi és városi szállításokhoz tervezett modell kifejező dizájnja és praktikus kialakítása kiváló hatékonyságot biztosít az Ön és vállalkozása számára. 

 

Renault Master E-TECH Electric
Renault Master E-TECH Electric

KÖNNYEN FELTÖLTHETŐ
Renault Master E-TECH Electric

120 KM VALÓS HATÓTÁV
Renault Master E-TECH Electric

0 KIBOCSÁTÁS, 0 ZAJ
Renault Master E-TECH Electric

6 VERZIÓ ÉS 8-22 M³ HASZNOS TÉRFOGAT

DESIGN

A vadonatúj Renault Master E-TECH Electric számos változatban és verzióban elérhető. 3 féle hossz, 2 féle magasság, 2 féle karosszéria és számos opció biztosítja azt, hogy Ön megtalálja a tökéletes munkatársat. Stílusos és praktikus kialakítása megkönnyíti a mindennapi furikázást, és az új modell, most biztosítja a lehetőséget, hogy mindezt környezettudatosan tegye meg!
Renault Master E-TECH Electric
Renault Master E-TECH Electric

BELSŐ

Vezessen nyugodtan a Master E-TECH Electric modellel, bármilyen körülmény is álljon az útjába! Az új modell belső tere nem csak praktikus, hanem tökéletes összhangot is nyújt sofőrje számára. Egyedi kialakításának és megoldásainak köszönhetően számos tárolórekesz áll a rendelkezésre.
Renault Master E-TECH Electric
Rögzítés

Rögzítés

Az új Master E-TECH Electric modellel, biztos lehet benne, hogy minden szállítást teljes nyugalommal végezhet el. Az akár 12 rögzítőgyűrű és a csúszásgátló padlózat segítségével, könnyedén rögzítheti rakományát. 
Hátsó ajtók

Hátsó ajtók

Az akár 270°-ban is nyitható hátsó ajtók bármely logisztikai platformmal kompatibilisak. Az ajtó könnyedén nyitott pozícióban marad, köszönhetően a beépített mágnesnek. 
Rakodási kapacitás

Rakodási kapacitás

A Master E-TECH Electric L3 egyterű furgon verziója akár 3,7 m (vagy 4 EUR-raklap) hasznos hosszúságot és akár 13 m³ hasznos térfogatot biztosít. A tágas raktér kialakítású padlókabin verzió esetén ez akár 20 m³ is lehet.
Automata váltó

Automata váltó

A még nagyobb kényelem érdekében a MASTER E-TECH Electric-et lendületes, mégis csendes automata váltóval szereltük fel.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

UTASVÉDELEM

Ön és utasai biztonságáról az oldalsó és első légzsákok, az erőhatárolóval és előfeszítővel ellátott biztonsági övek gondoskodnak. A vadonatúj  MASTER E-TECH Electric a piac legkiválóbb és legmodernebb biztonsági funkciókat kínálja.
UTASVÉDELEM
ESC DINAMIKUS MENETSTABILIZÁTOR

ESC DINAMIKUS MENETSTABILIZÁTOR

Biztonságban és nyugalomban minden helyzetben! A MASTER E-TECH Electric szériafelszereltsége az új generációs dinamikus menetstabilizátor. Ez három technológiát ötvöz: emelkedőn elindulást segítő rendszer, kipörgésgátló (ASR) és alulkormányzottság-ellenőrző.

EMELKEDŐN ELINDULÁST SEGÍTŐ RENDSZER

Induljon  könnyedén a meredekebb emelkedőkön is a MASTER E-TECH Electric modellel. Most, az autóban található emelkedőn elindulást segítő rendszer, szériafelszereltségként kapható!
EMELKEDŐN ELINDULÁST SEGÍTŐ RENDSZER

MŰSZAKI ADATOK

57 KW-OS ELEKTROMOS MOTOR

57 KW-OS ELEKTROMOS MOTOR

A 100%-ban Renault-fejlesztésű MASTER E-TECH Electric 57 kW-os motor hasonlít a ZOE R75 motorjára. A szerkezetet a franciaországi Renault cléoni üzemben gyártják, ahol a Csoport jelentős hozzáadott értékkel rendelkező motorjai és sebességváltói is készülnek.
 

Lehetővé téve a mindennapos elektromos mobilitást az új MASTER  E-TECH Electric számos technológiai újítással lett ellátva. Zéró emisszió, zéró zajkibocsátás de 100% hatékonyság, és 100% öröm, ez ami jellemzi az új modellt! Ezenfelül az automata, fokozatmentes áttételű sebességváltónak köszönhetően a MASTER E-TECH Electric dinamikus, egyenletes gyorsulással halad - teljes kényelmet biztosítva az utasainak!

TECHNOLÓGIA

Dobja fel a fuvarokat és navigáljon egyszerűen és könnyedén az R-LINK Evolution multimédia segítségével. A rendszer szinkronizálása rendkívül egyszerű! Amikor beszáll a  Master E-TECH Electric-be, az R-LINK Evolution automatikusan frissíti a telefonkönyvet. A teljes biztonság érdekében, telefonáljon a beszédfelismerő funkcióval vezetés közben. Önnek elég, csak kimondania a hívott fél nevét, és a beszélgetés máris indulhat! Most a hosszú munkanapok és szállítások során sem kell aggódnia, autójával az utastérben vagy akár távolról is kapcsolatban maradhat. 
R-LINK EVOLUTION

R-LINK EVOLUTION

Telefonáljon teljes biztonságban és könnyedén az R-LINK Evolution segítségével! Mikor az autó álló helyzetben van, Ön az érintőképernyőn könnyen tárcsázhat új számot vagy kikeresheti a felhívni kívánt személyt.
MY RENAULT ALKALMAZÁS

MY RENAULT ALKALMAZÁS

Legyen mindig naprakész és utazzon teljes nyugalomban! Töltse le a My Renault alkalmazást, és mindig naprakész lehet a karbantartási információkkal és szerződéseit is egy helyen kezelheti.
OKOSTELEFON TÜKRÖZÉS

OKOSTELEFON TÜKRÖZÉS

A MASTER E-TECH Electric képernyőjén keresztül használhatja többek között a Waze alkalmazást, köszönhetően az okostelefon tükrözésnek. Így, Ön kényelmesebben és biztonságosabban vezethet!

ÚGY ÉRZI MEGTALÁLTA A MEGFELELŐ MUNKATÁRSAT A MINDENNAPOKHOZ?


Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!