Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Renault Clio E-TECH full hybrid
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

MINDEN AMIBEN CLIO ÉS MOST MÁR HIBRID IS!

Az új, automatikusan feltölthető hibrid motornak köszönhetően az Új CLIO E-TECH Hybrid páratlan vezetési élményt, illetve alacsonyabb fogyasztást biztosít.

DESIGN

Továbbra is megmarad az érzéki vonalvezetés, a markáns és kifejező dizájn, ahogy ez az Új CLIO-tól elvárható. A dinamikus forma már az első pillanatban rabul ejt. Kifinomultság és erő ötvöződik benne, miközben minden apró részlete magával ragadó: FULL LED ?Pure Vision? fényszórók, egyedi C-alakú fényjegyek, igényesen integrált króm díszítőelemek, fényezett ajtókilincsek.

Clio E-Tech Hybrid
Clio E-Tech Hybrid

BELSŐ

Tágas méretek, nagyméretű online kijelzők, maximális biztonság és ultramodern vezetéstámogató technológiák. A csúcstechnológiás beltér, a kényelmes ülések és a MULTI-SENSE? rendszer hozzájárulnak ahhoz, hogy a vezetést élménnyé varázsolják.

Clio E-Tech Hybrid
Clio E-Tech Hybrid

EASY LINK rendszer

A teljesen új, beépített EASY LINK rendszerrel személyre szabható, intuitív és egyszerűen szabályozható multimédia rendszert kezelhet az akár 9,3"-os, nagy felbontású érintőképernyő segítségével.

Clio E-Tech Hybrid

Google alapú címkeresés

A Balaton mellett szeretne nyaralni, vagy egy olasz éttermet keres? A Google részletes adatai segítségével megtalálhatja a célt, hiszen több mint 100 millió érdekes hely közül válogathat.

BIZTONSÁG

Az Új CLIO E-Tech Hybrid is a legmodernebb vezetéstámogató technológiákat ötvözi, így maximális biztonságot nyújt Önnek. Emellett, az innovatív technológiák hozzájárulnak ahhoz, hogy a vezetés a lehető legegyszerűbb legyen.

Őrangyalként ügyel minden pillanatban a forgalomra és a veszélyekre. Hirtelen fékezés, úttestre lépő gyalogos... Ez a városi autó figyelmezteti, és akár automatikus vészfékezést is képes végrehajtani.

ÚJ CLIO E-TECH HYBRID:

A CLIO ÚJRAFOGALMAZZA A HIBRID FOGALMÁT

1. Új vezetési élmény

Az Új CLIO E-TECH Hybrid a 140 LE kombinált teljesítményének köszönhetően élénk gyorsulásra képes, méghozzá élvezetes és biztonságos módon. A Multi-mode automata sebességváltóval felszerelt elektromos motorok azonnali reakcióképessége gyors elindulást és könnyed sebességváltást tesznek lehetővé. A különböző MULTI-SENSE? módoknak köszönhetően személyre szabhatja a vezetési élményt.

Clio E-Tech Hybrid

2. Akár 80%-ban elektromos üzemmód a városi használat során

Clio E-Tech Hybrid

Ismerkedjen meg az elektromos vezetés egyedi élményével! Az Új CLIO E-TECH Hybrid az elektromos és a belső égésű motorokat egy páratlanul hatékony, automata Multi-mode váltóban egyesíti. Az eredmény: könnyed elektromos elindulás, elektromos vezetés a városban megtett idő akár 80%-ában, illetve az elektromos autó csendes működése.

3. Alacsonyabb költségek mind a városban, mind az országúton

Ha hibrid autóra vált, alacsonyabb költségekkel számolhat az üzemanyag-fogyasztásra vonatkozóan mind az országúton, mind a városban, ahol akár 40%-kal kevesebbet fogyaszthat a benzines autókhoz képest. Az Új CLIO E-TECH Hybrid volánja mögött teljes nyugalomban utazhat: nagy hatótávolság, vezeték nélkül... és a CLIO teljes kényelme!

Clio E-Tech Hybrid

Fedezze fel Ön is a Clio E-Tech Hybrid minden előnyét!

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!


Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!