Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Renault Clio modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az Euro NCAP biztonsági tesztjén kategóriaelső 2019-ben!


Vonzó városi autó - Csúcstechnológiás pilótafülke Egy autó, amely kapcsolatban marad a külvilággal!

Ellenállhatatlanul vonzó stílus kívülről...

Mutassa meg egyéniségét

Az érzéki vonalvezetés, dinamikus kialakítás és karakteres megjelenés mellett új fényjegyek és full LED fényszórók jellemzik modellünket. Az Új CLIO modern és dinamikus kialakítása, az új Vérnarancs metálfényezéssel már az első pillanattól elvarázsol mindenkit. Személyre szabási lehetőségek, új felnik és R.S. Line sportverzió - az ikonikus városi autó mindenki számára kínál megfelelő kivitelt!

Válassza a vonzó stílust

A belső térben minden egyes apró részletre odafigyeltünk. Az Új CLIO a legkiválóbb anyagokkal rendelkezik. Az új, csúcstechnológiás utastér és a kényelmes ülések olyan vezetési élményt biztosítanak, amely biztosan felébreszti az érzékeit. A még kellemesebb kialakítás érdekében pedig ismerje meg a belső tér személyre szabási lehetőségeit és a MULTI-SENSE vezetési üzemmód- és hangulatfény-beállítási lehetőségeket. A belső tér pont olyan lesz, amilyennek Ön megálmodja!

Személyre szabható 7"-os műszeregység

Az Új CLIO 7"-os műszeregysége biztosítja a gondtalan vezetést. Teljes mértékben személyre szabható, így pontosan azokat az információkat hívhatja rajta elő, amelyeket a legfontosabbnak tart.

BOSE? audiorendszer


A Renault és a BOSE innovatív hangrendszert dolgozott ki kifejezetten az Új CLIO számára. A 8 darab beépített hangszóróval és Fresh Air? mélysugárzóval ellátott BOSE? audiorendszer gondoskodik az intenzív zenei élményről.

MULTI-SENSE


A MULTI-SENSE rendszerrel az Új CLIO pillanatok alatt az aktuális hangulatához igazítható - ebben segít a 3 típusú vezetési mód és a 8-féle hangulatvilágítás.

Automata Renault Kártya


Nyissa ki, indítsa el vagy zárja le az Új CLIO-t könnyedén. Amikor közeledik hozzá, az autó fényjegyei felkapcsolódnak, a visszapillantó tükrei pedig automatikusan kinyílnak.

Automata parkolófék


Az automata parkolófék megkönnyíti a mindennapokat. Elektromos vezérléssel automatikusan behúz, amikor leállítja a motort, és kiold, amikor elindul

Tágas csomagtér


Az Új CLIO 391 literes csomagtere kategóriájában a legnagyobb. A csomagtartó elrendezése igényeinek megfelelően alakítható, a lehajtott hátsó támlák pedig teljesen sík padlót biztosítanak a pakoláshoz.

... és megkönnyíti a vezetést a mindennapokban.

Az Új CLIO a legmodernebb technológiákkal garantálja a maximális biztonságot

Aktív vészfékező rendszer


Az Új CLIO őrangyalként ügyel minden pillanatban a forgalomra és a veszélyekre. Hirtelen fékezés, úttestre lépő gyalogos... Ez a városi autó figyelmezteti, és akár automatikus vészfékezést is képes végrehajtani.

Sávtartást segítő rendszerek


A megelőzés a legjobb módszer a biztonságra. Éppen ezért az Új CLIO, a Life verziótól kezdődően sávelhagyásra figyelmeztető és sávtartó rendszerekkel van felszerelve. Az Új CLIO akkor is óvja Önt, ha egy hosszabb utazás során lankadna az ébersége.

Holttérfigyelő rendszer


Az Új CLIO észleli a holttérben lévő autókat. A veszélyre a visszapillantó tükrökbe szerelt fényjelzésekkel hívja fel a figyelmet.

Sebességkorlátozó táblák felismerése


Az autó kamerája felismeri az út során a sebességkorlátozó táblákat, így az Új CLIO azonnal értesíti a műszerfalon, ha sebességkorlátozás lép életbe..

Érezze magát biztonságban az új Renault Clio társaságában!

További információkért forduljon bátran értékesítő kollégáinkhoz!

CLIO Life SCe 65 vegyes fogyasztás l/100 km: 5,1 ? 6,0; CO2-kibocsátás g/km: 116 ? 136. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

A feltüntetett árak tartalmazzák a regisztrációs adót és az áfát. A kiadványban szereplő képek illusztrációk. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek. A gépjárművek felszereltségét, az árakat és egyéb feltételeket bármikor egyoldalúan módosíthatjuk. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és
nem minősülnek ajánlattételnek. A pontos, teljes és részletes tájékoztatás érdekében keresse fel az Önhöz legközelebbi Renault Márkakereskedést! A Renault Hungária Kft. a nyomdai hibákból, az adatok pontatlanságából és a módosításokból eredő tévedésekért való felelősségét kizárja.

*Az Euro NCAP felnőtt biztonságot, gyerek biztonságot, gyalogos biztonságot és a biztonsági felszereléseket értékelő tesztjének összesített eredménye alapján a Renault Clio "Best in Class", azaz a kategóriájában a legjobb értékelést kapta. Az Euro NCAP rendszerével és a teszttel kapcsolatos részletes információk a www.euroncap.com oldalon találhatók.


Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Pál Lívia - értékesítési tanácsadó

Pál Lívia

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 244 7503
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!