DESIGN

A Trafic SpaceClass egyes elemei, úgy mint például az  új függőleges hűtőrács vagy az újragondolt motorháztető kitűnően emelik ki a lökhárító karakterességét. Az autó kifinomultságát pedig a 17"-os könnyűfém keréktárcsák és a C-alakú Full LED fényszórók teszik egésszé.

Dinamikus vonalvezetés

A full LED fényszórók, a krómozott hűtőrács és az emblematikus C-alakú fényjegy mind az eleganciát sugározzák, és garantáltan egy szempillantás alatt ki fog tűnni a tömegből.

Dinamikus orr-rész

Hagyja, hogy Önt is lenyűgözze a C-alakú Full LED fényszórókban és az új elülső lökhárítóban kiteljesedő új krómozott hűtőrács.

Különböző verziók

Nem kell kompromisszumot kötnie! A SpaceClass és a SpaceClass Escapade verziókkal könnyen igazodhat a nagy családi kirándulásokhoz és az üzleti utakhoz is.

BELSŐ TÉR

Foglaljon helyet a Trafic SpaceClass lenyűgöző utasterében, és tapasztalja meg a tökéletes elegancia új dimenzióját. Kivehető, csúsztatható és forgatható ülései minden igényhez könnyedén alkalmazkodnak, és így lehetősége van akár 8 embert is szállítani. Ezenfelül kihajtható és csúsztatható középső asztalával az autót egy igazán kényelmes, mozgó tárgyalótérré alakíthatja át.

RENAULT DRIVE műszerfal

Fedezze fel az igazán karakteres, exkluzív Meteor szürke dekorcsíkkal díszített műszerfalat, ahol az Easy Link multimédia rendszerrel könnyen a kezében tarthatja az irányítást.

Kényelem és elegancia

Helyezkedjen el kényelmesen a prémium belső tárgyalótérben, ahol a bőrkárpitok, a bőrkormány a sebességváltó kar és a krómozott vezérlők kényelmet és sötétített ablakokkal védett teret biztosítanak.

Kormánykerék

A Trafic SpaceClass a krómozott elemekkel díszített bőrkormánykerékkel kimondottan kifinomult és elegáns érzetet ad.

Sebességváltó

A Renault SpaceClass modellben a legapróbb részletekig figyeltek a kifinomultságra: ez mutatkozik meg a bőr sebességváltó kar krómozott részén is.

Tágas belső tér

Teremtsen valódi mobil irodát az utasok számára a 6 különálló olvasólámpával, a kihajtható és csúsztatható asztallal és az egymással szembefordítható ülésekkel.

Tér és variálhatóság

Vigye magával gond nélkül a szükséges csomagokat, az utasok kényelmének feláldozása nélkül, a nagy rakodókapacitásnak köszönhetően.

Ággyá alakítható 3. üléssor
Forgatható és csúsztatható ülések
LED olvasólámpák

MŰSZAKI ADATOK

A dinamikus és gazdaságos motorral ellátott Trafic SpaceClass kitűnő társa lesz akár hosszabb vagy rövidebb útra készül. Válasszon a kifogástalan dízel motorok egyikéből és induljon útnak gondtalanul.

A Blue dCi 150 motor Önnek lett kitalálva ha a sokoldalúság kulcsfontosságú. Egyesítse a kiváló vezetési élményt és a kényelmet a 2 literes AdBlue® dízelmotor 350 Nm-es nyomatékával.

A másik, 2 literes Blue dCi 170 EDC AdBlue® dízelmotorral élvezheti a nagyobb teljesítményt és a jobb vezetési élményt. A dupla kuplungos, 6 sebességes EDC automata váltóval, a 170 LE és a  380 Nm-es nyomaték, minden helyzetben megfelelő reakcióképességet biztosít.

 

TECHNOLÓGIA

Az utastér felszereltsége

Töltse fel készülékeit gond nélkül a Trafic SpaceClass utasterében a 220 V-os csatlakozónak, a 12 V-os csatlakozónak és az USB-csatlakozóknak köszönhetően.

Renault szakértőink

Amire szüksége van, nálunk megtalálja! További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető