Kívülről markáns, belülről hívogató SUV

DEISGN

Élvezze a SUV erejét.

Karakteres vonalak, gondosan kialakított belső tér és egyedi stílusvilág. Az Új KOLEOS még több kényelmet és szolgáltatást biztosít Önnek! Határozott megjelenésével és harmonikus méreteivel minden elemében egyedi. Győződjön meg róla.

Erőt sugárzó orr-rész

Karakteres külsejével és határozott vonalaival az új Koleos minden tekintetben ellenállhatatlan.

Könnyűfém felnik

A 18''-os TAIKA szürke és a csillogó 19''-os KAVEA fekete felnik még egyedibb stílust biztosítanak. Válassza a stílusához leginkább illőt!

LED-fényjegyek

A megszokott klasszikus halogén izzóknál, most 20%-kal nagyobb teljesítményt nyújtó, intelligens Full LED „Pure Vision” fényszórók biztosítják az optimális láthatóságot.

Elektromosan behúzható vonóhorog

Próbálja ki az elektromosan behúzható vonóhorgot, aminek a segítségével könnyedén vontathat. Amikor pedig nincs szüksége rá, a vonóhorog rejtett marad, hiszen egyszerűen, egy gombnyomással behúzható a karosszéria alá.

Csomagtér küszöb

Ezzel az esztétikus és méretre szabott tartozékkal kitűnően megvédheti a rakteret a mindennapok okozta kellemetlenségektől.

Oldalfellépő

A praktikus kialakítású fellépővel könnyebben beszállhat az autójába, illetve megvédheti a karosszériát a mindennapos apró sérülésektől.

Karosszériavédő-fólia

Óvja meg az Új KOLEOS fényezését hatékonyan a legkisebb sérülésektől és karcolásoktól is!

BELSŐ

Még több technológia, még több kényelem. Gondolkozzon nagyban! A nagy méretű, tágas utastérnek köszönhetően az Új KOLEOS teljes kényelmet biztosít az Ön és utasai számára.

Gondosan kialakított részletek

Egyedi dizájn, kiváló minőségű anyagok, díszítéssel ellátott bőrhuzatok és szaténfényű, krómozott elemek... foglaljon helyet az autóban, amit az Ön kényelme érdekében alakítottunk ki.

Tágas és variálható csomagtér

Több helyre van szüksége? Ha lehajtja a KOLEOS hátsó üléssorát, 1777 literes csomagteret kap.

Masszázsfunkcióval ellátott vezetőülés

Az elektromos vezérlés, illetve a fűtési/hűtési funkció mellett a vezetőülés masszázsfunkcióval is fel van szerelve.

Ledönthető hátsó üléssor

A hosszú utazások során a két pozícióba állítható, dönthető hátsó üléssor biztosítja a kényelmet és a pihenést. Nyugalom!

TECHNOLÓGIA

Az igazi kalandor

Egy valódi 4x4

Szeretné felfedezni a járatlan ösvényeket? Az Új KOLEOS valódi 4x4-ként lesz a társa! Az autó mértékletességet és teljesítményt ötvöző motorjai bármilyen terepre elviszik. Ebben modelleben igazi társra talál a kalandokhoz!

Nézzen szembe a kihívással!

Az All Mode 4x4 technológiának köszönhetően minden egyes nap új kalandokat élhet át, és bármilyen járatlan ösvényt felfedezhet. Az adott helyzetnek megfelelően választhat a 4x2, az Auto (4x2 vagy 4x4), illetve a 4x4 Zárolt mód között.

Erőteljes Blue dCi motor

Blue dCi 190 X-Tronic All Mode 4x4 : ezzel a kiváló gyorsulást biztosító motorral elsőkézből élheti át a kellemes vezetési élményt. A motor kiválóan reagál bármilyen helyzetben - legyen szó hosszabb utazásról, vagy némi kalandozásról az eldugott helyeken.

Ébressze fel érzékeit és válassza az Új Renault Koleos társaságát!

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

 

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető