RENAULT KANGOO E-TECH VÁLTSON ELEKTROMOS MEGHAJTÁSRA!

A tevékenysége igényeihez személyre szabott Új KANGOO E-TECH professzionális tervezés eredménye!

6 ÉRV, AMI A RENAULT KANGOO E-TECH MELLETT SZÓL:

akár motor feltöltés
300 km 120 LE 170 km
hatótávolság (WLTP) 90 kW 27 perc alatt

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

KÜLSŐ

Válassza A Renault KANGOO E-TECH ellenállhatatlan megjelenését és váltson elektromos meghajtásra!

Egy szakma, egy megoldás

A KANGOO E-TECH-vel 100%-os bebocsátást kap az alacsony kibocsátás világába, bármilyen területen dolgozzon is.

Zsiráftető

A 47 cm x 1 m-es, nagy méretű zsiráftetőnek köszönhetően függőleges irányban is szállíthatja a nagy méretű tárgyakat, ezzel is optimalizálva a rakodóteret.

A Renault KANGOO E-TECH 2 hosszúságban érhető el

HASZNOS TÉRFOGAT (3,5 M3 ÉS 4,6 M3)

4282 mm & 4666 mm. Az utastérben 5 személy is kényelmesen elfér vagy kihasználhatja az 1,4 m3-es rakodási kapacitást. A ledönthető üléssor segítségével, akár 3,4 m3-es szállítmányt is berakodhat.

Csúsztatható oldalajtó

A KANGOO E-TECH rakodóterének aljához könnyedén hozzáférhet. A csúsztatható oldalajtóknak köszönhetően pillanatok alatt behelyezheti vagy lerakodhatja a rakományt vagy a termékeket. Ha ezt még egyszerűbben szeretné elvégezni, kérjen autójához 2 csúsztatható oldalajtót.

BELSŐ

A belső térben testreszabható kialakítás, és harmonikusan elhelyezett, ergonomikus műszerfal, illetve R-LINK Evolution* multimédia rendszer várja.

Sebességszabályozó és -korlátozó

Hosszú útra indul az autópályán? Állítsa be az állandó vagy a maximális sebességet, és utazzon teljes nyugalomban!

5 férőhelyes Renault KANGOO E-TECH Maxi

A verzió 5 férőhelyével a KANGOO Maxi E-TECH nem csupán kishaszonjármű. A ledönthető hátulsó üléssor az állítható fejtámlákkal minden utas számára kényelmessé teszi a járművet.

Automata váltó

A kényelmes vezetési élményért a KANGOO E-TECH automata sebességváltóval lett felszerelve. Kellemes, egyenletes és halk vezetés - sose volt még ennyire nyugodt vezetési élményben része.

Lehajtható támlájú utasülés

Hajtsa le az utasülést, és forgassa el a rácsos válaszfalat a még több rakodóhelyért. Ezen kívül 2,5 m-es rakodóhosszt biztosít a KANGOO E-TECH, és 2,89 m-es rakodóhosszt a KANGOO E-TECH Maxi.

Telefon

Az R-LINK Evolution rendszernek köszönhetően rendkívül egyszerűen telefonálhat! Megállás után az érintőképernyő segítségével keresse ki telefonkönyvéből vagy adja meg azt a számot, amelyet fel szeretne hívni. A maximális biztonság érdekében vezetés közben a beszédfelismerő funkcióval is telefonálhat. Elegendő kimondania a személy nevét, és a hívás már indul is.

Navigáció

A segítségére lesz a TomTom online navigáció, és annak számos LIVE szolgáltatása - például a TomTom Traffic, ami a legkiválóbb valós idejű forgalmi alkalmazás. A Z.E. Trip, amely a Renault R-LINK rendszeren keresztül érhető el, valós időben jeleníti meg az Ön vagy a célállomás közelében lévő töltőállomásokat, valamint ezek elérhetőségét. Továbbá megtekintheti a töltőállomások elérhetőségét valós időben.

Tárolóhelyek az utastérben

A műszerfalon egy könnyedén hozzáférhető tárolóhelyen elhelyezheti az A4-es jegyzettömböket, illetve a kisebb tárgyakat. Laptopja pedig elfér a hatalmas, 15 literes kesztyűtartóban. A szélvédő fölötti széles rakodópolc is tovább gyarapítja az utaskabinban rendelkezésre álló rakodóhelyek számát, továbbá a középső könyöktámasz is képes akár egy 1,5 literes palack tárolására is.

BIZTONSÁG

Érezze biztonságban magát a KANGOO karjaiban!

ESC dinamikus menetstabilizátor

A KANGOO E-TECH szériához tartozó új generációs dinamikus menetstabilizátor 3 technológiát ötvöz magában: kipörgésgátló (ASR), alulkormányzottság-ellenőrző és emelkedőn elindulást segítő rendszer.

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

Az emelkedőn elindulást segítő rendszer kifejezetten hasznos, amikor sok árut szállít a járművel, hiszen ilyen helyzetben is gond nélkül képes lesz emelkedőn elindulni

Eső- és fényérzékelő

Az intelligens érzékelőknek köszönhetően a KANGOO E-TECH vezérli az autó fényszóróit. Az esőszenzornak köszönhetően pedig csapadékos időjárás esetén az első ablaktörlők is automatikusan aktiválódnak.

Utasvédelem

Első és hátsó légzsákok, erőhatárolóval és előfeszítővel ellátott első biztonsági övek, rögzített első ülésekhez tartozó alácsúszás - gátló rendszer. Ezeknek köszönhetően a KANGOO E-TECH a legmodernebb és a piacon elérhető leghatékonyabb biztonsági felszereltséget nyújtja az Ön számára.

Tolatókamera

A belső visszapillantó tükrön, vagy a navigációs képernyőn megjelenő képek segítségével kiváló rálátása nyílik a hátsó területre.

ÉRTÉKESÍTŐK

Ismerje meg a KANGOO E-TECH minden lehetőségét!
További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető