A PRAKTIKUS FURGON – SEMMI BONYODALOM!

A Renault bővíti a márka kisáruszállító-palettáját az Express Van haszongépjárművel. Kisteherautó szakemberek igényére tervezve.

Méretek

A Renault Express Van haszongépjármű méretei, kialakítása és számos kihasználási módja alapján méltán lehet egy tökéletes választás céges ügyfeleink számára. Az autó 4393 mm hosszú és 1811 mm magas. Maximális rakodótér hossza 1915 mm, mellyel egy 3,3 - 3,7 köbméter rakodóteret kapunk.

BELSŐ TÉR

A 180°-ban nyitható aszimmetrikus hátsó ajtóknak, a 3,3 m3 hasznos térfogatnak, az 1,91 m rakodóhossznak és a zárt válaszfalnak köszönhetően az Új Express Van rendelkezik a legnagyobb rakodóhossz/teljes járműhossz aránnyal. A lehajtható utasülés és a rácsozott, kihajtható válaszfal 3,7 m3 áru berakodását teszi lehetővé. A csúsztatható oldalsó ajtó rekordnagyságú, 716 mm szélesre nyitható, így könnyen hozzáférhet a fedélzeten lévő tárgyakhoz. Raktérkialakításában sok lehetőség rejlik, így céges ügyfeleinknek meleg szívvel ajánljuk a Renault Express Van gépjárművet. Remek kialakítási módjai lehetnek többek között a következőknek:

  • hűtőautó
  • büfékocsi
  • csomagszállítás
  • építőipari szállítmányozás

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

.

Kamerás belső visszapillantó tükör

Egy digitális képernyő került kialakításra a belső visszapillantó tükör helyére. A digitális képernyő az autó hátuljára szerelt képét mutatja* * Hátramenetbe kapcsoláskor a kamera automatikusan kikapcsol.

„Wide View“ holttércsökkentő tükör

A nagyobb kényelem és biztonság érdekében szélesítse a jobb oldali látómezőt az utasoldali napellenzőben elhelyezett nagy látószögű tükör segítségével. Láthatóvá teszi azt, amit nem látható a zárt, teljes válaszfal miatt.

Holttérfigyelő rendszer

A holttérfigyelő rendszer a külső visszapillantó tükrökön jelzi, ha az Express Van holtterében tartózkodik egy másik jármű. A rendszer segítségével a parkolás könnyebbé és stresszmentesebbé válik.

MŰSZAKI ADATOK

Az Express Van 3 motorral konfigurálható. 

Blue dCi 75

6 sebességfokozat, \ 220 Nm/perc fordulatszámú maximális nyomaték, \ 131-144 CO2 kibocsátás (g/km), \ 5,0-5,5 l/100 km vegyes fogyasztás

Blue dCi 95

6 sebességfokozat, \ 240 Nm/perc fordulatszámú maximális nyomaték, \ 131-144 CO2 kibocsátás (g/km), \ 5,0-5,5 l/100 km vegyes fogyasztás

TCe 100

6 sebességfokozat, \ 200 Nm/perc fordulatszámú maximális nyomaték, \ 152-168 CO2 kibocsátás (g/km), \ 6,7-7,4 l/100 km vegyes fogyasztás

TECHNOLÓGIA, TELJESÍTMÉNY

 

Ergonomikus kialakításának, hatalmas tárolóhelyeinek és megerősített ülésrendszerének köszönhetően könnyed és kényelmes utazási élményben lehet része az Express Van utasainak. Az EASY LINK multimédia rendszeren keresztül okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja, az adatokat pedig közvetlenül az Új EXPRESS 8''-os középső képernyőjén tekintheti meg. Vezetéstechnológiának köszönhetően az úton mindvégig nyugodtan és szabadon vezetheti gépjárművét.

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

 

Alakítsa gépjárművét kedve szerint! Számos szériafelszereltség választható legújabb gépjárművéhez! Ízelítőként az alábbi plusz felszereltségek közül választhat:

  • Raktér: - rácsozott, kihajtható válaszfal / fa padlóburkolat
  • Aktív biztonság: alvázvédő acél burkolat / megerősített zárszerkezet
  • Funkcionalitás, vezetési kényelem: tempomat / első ködfényszórók
  • Kommunikáció, multimédia, rádiók: indukciós telefontöltő / magyar nyelvű műszeregység

További információkért forduljon értékesítő kollégáinkhoz!

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető