DESIGN

Nem csak Clio, de hibrid is! A megnyerő külső és a páratlan vezetési élmény mellé most alacsonyabb fogyasztást biztosít az új, automatikusan feltölthető hibrid motor.

Reakcióképesség és gyorsulás

A Clio sokoldalúsága és kényelme párosítva a gyorsulással és a takarékossággal!

Elektromos mód

A csendes üzemmód és az üzemanyag-megtakarítás jegyében vezessen a városban akár 80%-ban elektromos módban.

Karakteres vonalak

Továbbra is megmarad az érzéki vonalvezetés, a markáns és kifejező dizájn, ahogy ez az új Clio modelltől elvárható.

BELSŐ TÉR

Kényelem

Tágas méretek, nagyméretű online kijelzők, maximális biztonság és ultramodern vezetéstámogató technológiák. A csúcstechnológiás beltér, a kényelmes ülések és a MULTI-SENSE rendszer hozzájárulnak ahhoz, hogy a vezetést élménnyé varázsolják.

Azonnali reakcióképesség

Nem csak gyors elindulást de könnyed sebességváltást is lehetővé tesznek a Multi-mode automata sebességváltóval felszerelt elektromos motorok. A különböző Multi-Sense® módoknak köszönhetően személyre szabhatja a vezetési élményt.

Műszaki adatok

Ha hibrid autóra vált, alacsonyabb költségekkel számolhat az üzemanyag-fogyasztásra vonatkozóan mind az országúton, mind a városban, ahol akár 40%-kal kevesebbet fogyaszthat a benzines autókhoz képest. A Clio E-TECH full Hybrid volánja mögött teljes nyugalomban utazhat: nagy hatótávolság, vezeték nélkül... és a Clio teljes kényelme!

Easy Link rendszer

A teljesen új, beépített Easy Link rendszerrel személyre szabható, intuitív és egyszerűen szabályozható multimédia rendszert kezelhet az akár 9,3"-os, nagy felbontású érintőképernyő segítségével.

Hibrid technológia

Közlekedjen a városban akár 80%-ban elektromosan a kényelmes E-Tech technológiával ellátott automata váltó segítségével.

Gyorsulás

A 145 LE teljesítménynek köszönhetően a Clio E-Tech full hybrid modell az autópályán is könnyed és biztonságos gyorsulást biztosít.

Cím keresés

A Balaton mellett egy szállás, vagy egy olasz étterem? A Google részletes adatainak köszönhetően több mint 100 millió érdekes hely közül válogathat.

A Clio újrafogalmazza a hibrid meghajtást

Ismerkedjen meg a Renault elektromos vezetés egyedi élményével! A modell a belső égésű és az elektromos motorokat egy hihetetlenül hatékony, automata Multi-mode váltóban egyesíti. Az eredmény: elektromos vezetés a városban megtett idő akár 80%-ában, könnyed elektromos elindulás, illetve az elektromos autó csendes működése.

Renault szakértőink

Fedezze fel Ön is a Clio E-Tech Hybrid minden előnyét! További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

Gyuláné Galli értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető