Új lendületet hoz 30 év sikerei után. Az Új Renault Clio E-Tech full hybrid.

 

  • az esprit Apline verzió új dizájnja és sportos megjelenése
  • konnektivitás és utastéri komfort
  • E-Tech full hybrid 145 lóerős motorváltozat
  • elektromos üzemmód a városi közlekedés akár 80%-ában2
  • akár 900 km hatótáv3

Design

Az esprit Alpine sportosságot hoz a mindennapokba egy éles váltással új stílust határoz meg. 

Szélesített, szürke króm hűtőrács, új full LED első fényszórók, fél-gyémánt alakban

17"-os "la fléche" könnyűfém felnik

Kárpitozásba illesztett Alpine logók

Technológia és konnektivitás

A beltér az esprit Alpine-nak köszönhetően sajátosan ötvözi a komfort és sportosság jellemzőit.

Testreszabható 10"-os digitális műszeregység lehetővé teszi, hogy az Önnek legfontosabb információkat láthassa vezetés közben, ezzel is hozzájárulva a magas szintű kényelemhez. A belépő felszereltségi szintű modellekben 7"-os változatban érhető el.

A 9,3"-os Easy Link multimédia rendszer 3 év adatkapcsolattal rendelkező TOMTOM navigációval érkezik. A Google keresés, automatikus frissítések, naprakész információ a benzinárakról, Android Auto és Apple CarPlay vezeték nélküli telefontükrözés mind elérhető és a kormányról is irányítható.

Az ülések kialakítása biztosítja a megfelelő tartást a kanyarokban, valamint a kényelmet a hosszabb utazások alatt egyaránt. A sportosságot jelző Alpine logók ízlésesen helyezkednek el az üléseken és a beltér kárpitozásán egyaránt.

Elérhető motorváltozatok

 

 

E-Tech full hybrid

A városi közlekedés 80%-ában elektromos módban közlekedhet, miközben akár 900 km* hatótáv is elérhető. Nincs szüksége töltésre, az akkumulátor lassuláskor és fékezéskor önmagát tölti. Ezzel a hajtáslánccal igazán környezettudatosan közlekedhet: alacsony CO₂-kibocsátás és akár 4,1 l/100 km-es fogyasztás elérhető. A teljesítménye 105 kW (145 lóerő) és mindez egy intelligens multi-mode automata váltón keresztül jut el a hajtott kerekekig.

 

Human first

20 fejlett vezetéstámogató rendszer

360°-os kamerarendszer
Az autó körül található 4 kamera 360°-os nézetet ad az Ön Clio E-Tech full hybrid gépjárműve körül és ezt a nézetet a központi képernyőn vetíti ki. Manőverezzen a városban teljes biztonsággal.

Adaptív tempomat
A rendszer folyamatosan vizsgálja a közlekedési körülményeket és alkalmazkodik hozzájuk. Érzékeli az elöl haladó járművet és megfelelő, biztonságos követési távolságot tart. Ha esetleg túl közel kerül egy járműhöz, a rendszer lelassítja az autót, majd gyorsít, ha megszűnnek az akadályok az úton Ön előtt.

Vészfékasszisztens
Ez a fejlett vezetéstámogató rendszer abban az esetben figyelmeztet, ha hirtelen megnő egy másik járművel, biciklissel vagy gyalogossal való ütközés veszélye. A baleset elkerülése érdekében a rendszer vészfékez, ha Ön nem reagál időben, illetve a fékerőt is növelni tudja.

Renault szakértőink

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető