Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Peugeot Új e-Traveller
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A tökéletes választás a szabadidő eltöltéséhez

Mi csak három érvet sorolunk fel elöljáróban az új, 100%-ban elektromos, 5-8 férőhelyes Peugeot e-Traveller mellett, de higgye el, már ezek is elegendők lesznek ahhoz, hogy letegye a voksát mellette.

Új vezetési élmény

 • Finom, rángatás mentes haladás, akár 330 km hatótávon (WLTP)
 • Csendes motor
 • Azonnali nyomaték

Megtakarítás

 • Igényelhető nagycsaládos és – újra indítás esetén – elektromos autóvásárlási, állami támogatás
 • Alacsony karbantartási költségek
 • Optimális akkumulátor-használat ECO üzemmódban
 • Zéró CO2-kibocsátás

Egyszerű használat

 • Többféle töltési megoldás
 • Gyors töltés – akár 30 perc alatt 80%-ra
 • Távolról vezérelhető funkciók a MyPeugeot alkalmazással

DESIGN

Peugeot Új e-Traveller

Nem véletlenül nevezik az utazóautók következő generációjának az új Peugeot e-Travellert. A modell erősségei még jobban kidomborodnak a modern, elegáns vonalvezetésben és a masszív kialakításban. Ahogy a márka összes elektromos modelljén, úgy az e-Travelleren is, elől és hátul egyaránt megtalálható a különleges, dikroikus oroszlán, amely exkluzivitást kölcsönöz az autónak. Az alapmodellhez hasonlóan az elektromos változat is háromféle hosszúságban rendelhető. Nem csak vezetni könnyű, hanem a parkolás sem jelent gondot vele: 1,90 m alatti* magasságának köszönhetően a legtöbb mélygarázsba, elektromos mivolta miatt pedig akár forgalomcsökkentett területekre** is behajthat az e-Travellerrel.

* kivitel függvényében
** Amennyiben engedélyezett az elektromos autók behajtása.

BELSŐ TÉR

A belső tér minden részlete az utazás kényelmét szolgálja az új Peugeot e-Travellerrel. Otthonosságot és figyelmes megoldásokat nyújt Önnek és utasainak. A beszállást a fellépők könnyítik meg a magasított ülésbe, amely remek kilátást és egyfajta biztonságérzetet is nyújt Önnek vezetés közben. A Peugeot tervezői emellett elegáns anyagokat és innovatív berendezéseket is felhasználtak a letisztult és modern vezetőhely kialakításához.

Nem csak elől, de hátul is kényelmesen utazhatnak, még akkor is, ha összesen 8 fő foglal helyet az e-Travellerben. A második és a harmadik üléssor ugyanis 2/3 - 1/3 arányban osztott, és csúsztathatók. A magas szintű variálhatóságnak köszönhetően a csomagtér mérete 8 személy mellett akár 1500 literes lehet, míg 5 fő esetén a kapacitás akár 3000 literre is növelhető. Mindezt úgy, hogy az elektromos meghajtást biztosító, különböző méretű akkumulátorok nem befolyásolják sem az utastér, sem a csomagtér nagyságát.
 
Peugeot Új e-Traveller

MŰSZAKI ADATOK

Peugeot Új e-Traveller

A 100% elektromos technológiának köszönhetően az új Peugeot e-Traveller újfajta teljesítményt biztosít Önnek az utakon. A 136 lóerős, 100kW teljesítményű elektromos motornak köszönhetően a 260 Nm-es nyomaték azonnal az Ön rendelkezésére állhat, így a vezetés új, rugalmas, dinamikus és csendes élményét is átélheti.

Kivitel függvényében, a modellhez kétféle teljesítményű, nagyfeszültségű akkumulátor közül választhat: az 50 kWh-s lítium-ion akkumulátor akár 230 km-es hatótávot is biztosíthat Önnek (WLTP szerint), míg a 75 kWh-s akár 330 km megtételére is képes. Arra viszont figyeljen, hogy a tényleges, tisztán elektromos hatótávolságot befolyásolhatja a sebesség, a külső hőmérséklet, valamint vezetési stílusa is. A gazdaságosság és a hatékonyság érdekében így Ön 3 vezetési mód – Eco, Normal és Power – közül választhat. Emellett a fékezési módot is megválaszthatja: a regeneratív fékezés mértékétől függően ugyanis az autó motorfékezése újratölti az akkumulátort.
 
 

Töltse gépjárművét gyorsan és egyszerűen!

A könnyebb hozzáférés érdekében az elektromos töltő csatlakozója a vezető oldalon kapott helyet. Az e-Travellerhez alapáron egy 7,4 kW-os, egyfázisú töltőt kínál a Peugeot, opcióként viszont egy 11 kW-os, háromfázisú fedélzeti töltőt is kérhet új autójához. Standard töltőkábellel hagyományos hálózati csatlakozóról is töltheti e-Travellerét, de ha opciós kábelt és megerősített csatlakozót használ, akkor a teljes feltöltési idő akár 15 órára is lecsökkenthető az 50 kWh-os akkumulátor esetében. Sőt, 7,4 kW-os Wallbox segítségével a teljes feltöltés 7,5 órára is redukálható. Az akkumulátor aktív folyadékhűtésének köszönhetően pedig lehetősége van arra is, hogy nyilvános töltőpontokon elhelyezett, 100 kW-os energiaforrásokat használjon, amivel 30 perc alatt 80%-os töltöttségi szintet érhet el.

A gyártó az akkumulátorra – a töltőkapacitás 70%-áig – 8 éves vagy 160 000 km-es garanciát kínál.
 
Peugeot Új e-Traveller

TECHNOLÓGIA

Peugeot Új e-Traveller

A Peugeot e-Traveller vezetését sokkal kényelmesebbé teszi, hogy az új, 3,5" méretű színes kijelzőn a vezetéshez szükséges minden információt megtalálhat, legyen szó a megtehető hatótávolságról vagy az aktuális energiafelhasználásról. A nagyméretű, középen elhelyezett érintőképernyőn könnyen hozzáférhet az elektromos hajtáshoz kapcsolódó információkhoz is. Így valós időben követheti végig az energiaáramlás folyamatát. Az e-Toggle gomb segítségével pedig azonnal eléri az elektromos automata sebességváltó kezelőfelületét, valamint a vezetési módok közül is egy mozdulattal választhat.

Irányítsa távolról e-Travellerét az okostelefonjáról, a MyPeugeot applikáció segítségével! Hogy mire lehet így képes?
 
 • Figyelemmel kísérheti autója állapotát, így például a megtehető távolságot vagy a saját helyzetet.
 • Könnyen kapcsolatba léphet a PEUGEOT Assistance-szal veszély, műszaki probléma esetén.
 • Kezelheti gépjárműve karbantartását és szervizigényét. 
 • Programozhatja autója töltését.
 • Beállíthatja az utastér előfűtését/-hűtését.

Ugye, hogy Önt is meggyőzték érveink az új Peugeot e-Traveller mellett?

További részletekért forduljon értékesítő kollégáinkhoz!


Munkatársaink

Baranyai Zsoltné - értékesítési tanácsadó, Business Center értékesítő

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó, Business Center értékesítő
Telefon: +36 1 801 4007
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!