új peugeot e-2008

most akár 3,30% THM finanszírozással

5 év vagy 100 000 km garanciával*

 

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

 

ÚJ e-2008
A VAGÁNY ÉS SPORTOS SUV


Ismerje meg az új Peugeot 2008-at, a dinamikus és stílusos városi SUV-t, amely a modern technológia és kényelmi funkciók csúcsát kínálja és a maga elegáns módján újradefiniálja a sport-szabadidőautók stílusjegyeit.

DESIGN

Az új PEUGEOT 2008 SUV-t karakteres stílus jellemzi. Elöl az új Full LED-es fényszórók három hosszú karmot formáznak, és hátul is visszaköszön a 3 LED-es fénykarom.
Az új lámpatestek és a megújult hűtőrács erős személyiséget kölcsönöznek az autónak, mely egyszerre robusztus és elegáns.
 

BELSŐ TÉR

UTÁNOZHATATLAN PEUGEOT I-COCKPIT

Élvezze a PEUGEOT i-Cockpit nyújtotta különleges élményt, a kompakt kormányt, a személyre szabható, térhatású 3D digitális" műszeregységet, a 10" HD** érintőképernyőt és az elegáns billenőkapcsolókat.

KÉTSZINTŰ CSOMAGTARTÓ

Az új PEUGEOT 2008 tekintélyes méretű, variálható csomagtartóval rendelkezik. A két szintre állítható csomagtérpadló kezelése rendkívül egyszerű. A hátsó üléspad lehajtása esetén sík padlófelület és akár 1467 literes csomagtartó áll rendelkezésre

KIFINOMULT UTASTÉR

Az esztétikus és minőségi alapkárpitok, az Adamite* díszvarrással ellátott, Alcantara borítású ülések, az egyes vezetési módokhoz kapcsolódó nyolc különböző színű hangulatvilágítás és a belső dekorelemek mind úgy lettek kiválasztva, hogy a jármű beltere egyformán kényeztesse az összes érzékszervünket

Elektromos hajtás

  •  Tisztán elektromos hatótáv: akár 406 km* (WLTP)
  •  Töltési idő: 30 perc alatt 80%-os töltésszint**
  •  CO2 (vegyes) 0 g/km
  •  Teljesítmény: 115kW (156 LE)

A LEGAPRÓBB RÉSZLETEKIG TÖKÉLETES

Kifinomult vonalak, csúcsminőségű anyagok, új fedélzeti technológiák… Az új PEUGEOT 2008 a legmodernebb élményt kínálja.

VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

A legmodernebb vezetéstámogató rendszereknek köszönhetően az új PEUGEOT 2008 fedélzetén teljes nyugalom uralkodik: - PEUGEOT Drive Assist Plus - Új, nagy felbontású első és hátsó kamerákkal felszerelt parkolóradar, amely 360 fokos képet nyújt a jármű közvetlen környezetéről - Holttérfigyelő rendszer - Intelligens távolsági-fényszóró vezérlés

TOVÁBBFEJLESZTETT GRIP CONTROL

Homokban, sárban, hóban közlekedne? Az új PEUGEOT 2008 Advanced Grip Control" rendszere minden körülmények között tökéletes tapadást biztosít. Meredek lejtőn a sebesség szabályozására pedig ott a Hill Assist Descent Control.

EGY LÉPÉSSEL TOVÁBB

Adja át magát az elektromos vezetés örömének! A 406 km hatótávolságú (WLTP") & PEUGEOT E-2009 azonnali gyorsulást és csendes vezetést biztosít, és a városok korlátozott forgalmú övezeteibe is be lehet hajtani vele.

MÉRETEK

KÜLSŐ MÉRETEI:

Hosszúság: 4304 mm, Szélesség: 1815 mm, Magasság: 1513/1550 mm.

BELSŐ MÉRETEK:

Első üléssor: szélesség:1370 mm, fejtér: 906 mm. Második üléssor: szélesség: 1317 mm, térdtér: 125 mm

CSOMAGTARTÓ-KAPACITÁS:

bizonyos felszereltség és motorváltozat esetén a csomagtér kapacitása 434 l-ről 1467 l-re növelhető

Az elektromosság előnyei

Felvillanyozó, ugyanakkor nyugodt vezetés, kimagasló akusztikai komfort, zéró káros anyag kibocsájtás, egyszerű használat és optimális hatótávolság, állami támogatás és zöld rendszám.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Peugeot szakértőink

A felszereltségi szintekről bővebben tájékozódjon modellkatalógusunkból vagy keresse értékesítő kollégáinkat.
Önt is lenyűgözte? Kérjen ajánlatot még ma!

 

 

Jónás Viktor szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető Peugeot új e-2008 modelljeink

Nincs találat.

*Az akciós finanszírozási ajánlat 2008, 3008, 5008 és 408 modellekre vonatkozik. Az induló THM értéke tájékoztató jellegű. Akciós Peugeot finanszírozás minden esetben forint alapú, fix kamatozású. Fix kamatozás esetén a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A Lízingbe vevőnek az általa kiválasztott biztosítóval, a finanszírozott gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. Zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő kötelező megszerzése következtében  a lízingbe vevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A HBNY díjának megfizetése alól az Akciós Peugeot finanszírozás esetén a lízingbe vevő mentesül. Az Akciós Peugeot finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozott összeg folyósításának feltétele a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Reprezentatív példa Peugeot finanszírozás, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén: új Peugeot 2008, 3008, 5008 vagy 408 személygépjárműre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 54 240 Ft, THM: 3,30%, ügyleti kamat: 3,25%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 254 371 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.”