Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Peugeot Új 5008 modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

 

A kívül-belül megújult 7 személyes 5008 SUV lehengerlő, sportos és impozáns stílusával, nagy tereivel és merész megoldásaival valami teljesen új irányt képvisel.

A továbbfejlesztett PEUGEOT i-Cockpit és a csúcskategóriás szolgáltatások jóvoltából a nagy utazóautókkal vetekedő jármű minden várakozást felülmúl.

DESIGN

Peugeot Új 5008

Sportos és áramvonalas sziluettjével a megújult 7 személyes PEUGEOT 5008 SUV már a jövő formatervezési irányvonalait vetíti előre. Elegáns, kiforrott és modern stílus jellemzi, az erő és kifinomultság tökéletes egyensúlya árad a megjelenéséből. Az egyedi orrkialakítás a keret nélküli új hűtőráccsal és a jellegzetes világítótestekkel egységes megjelenést kapott. Jellegzetes elemei az új lökhárítóba épített lakkfekete légbeömlők és a metálfényű védőszegély. A megemelt karosszéria dinamikus és sportos megjelenését hangsúlyozza a fényszóróktól a hátsó spoilerig húzódó krómbetét, valamint a gyémántcsiszolt 19” új San Francisco alumínium keréktárcsák.

Első fényszórók

Első fényszórók

Az EVS funkcióval ellátott full LED fényszórók és a szemfogra emlékeztető, krómhegyben végződő nappali menetfények különleges ragadozótekintetet kölcsönöznek az autónak.  

 
Keret nélküli hűtőrács

Keret nélküli hűtőrács

Az egységes, áramvonalas orr-részt a megújult - két oldalt finom szárnyakban végződő - sakktábla mintázatú, keret nélküli függőleges hűtőrácsnak köszönheti az új Peugeot 5008 SUV.

Hátsó lámpák

Hátsó lámpák

A lakkfekete díszsáv, az átlátszó füstszínű búrával ellátott, full LED technológiájú új hátsó lámpák a 3D fénykarmokkal és a futófényként felvillanó irányjelzők mind-mind hozzájárulnak az 5008 modern megjelenéséhez.

 

BELSŐ TÉR

Peugeot Új 5008

A megújult, innovatív és ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit®-nak köszönhetően most még intenzívebb élményben lehet része.
A belső tér a könnyen kezelhető kompakt kormányon és a hét billenőkapcsolón felül egy új 10” HD érintőképernyővel és egy új 12,3” magasra helyezett digitális műszeregységgel lett gazdagabb. A teljes egészében konfigurálható és személyre szabható egységen a kijelzés minősége kiváló, és a fontosabb vezetési információk leolvasása közben a vezető mindvégig az úton tarthatja a szemét.

Új érintőképernyő

Új érintőképernyő

Az új, HD minőségű 10"-os központi érintőképernyőnek köszönhetően, az autó és a kapcsolódó funkciók beállítsa még sosem volt ilyen egyszerű és gyors.
Kényelmes ülések

Kényelmes ülések

Az AGR minősítéssel rendelkező, masszázsfunkcióval ellátott, állítható ülésekben maximális kényelemben élvezheti az új PEUGEOT 5008 SUV kivételes hangulatát.
Új műszeregység

Új műszeregység

Az új, személyre szabható és konfigurálható, 12,3” magasra helyezett digitális műszeregység a képernyőkontraszt javításával intenzív fekete színeket és kiváló minőségű kijelzést biztosít. A vezető által kijelölt információk kitűnően olvashatók, így a reakcióidő is rövidebb.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Peugeot Új 5008

Menet közben számtalan vezetéstámogató funkció segíti a az új PEUGEOT 5008 SUV vezetőjét. Ilyen például a legújabb generációs automatikus vészfékező rendszer vagy a kibővített táblafelismerő rendszer.
A nyugodt városi vezetéshez nagyban hozzájárulnak az olyan parkolássegítő funkciók, mint a 360° kamerarendszer vagy a Park Assist.

Grip Control

Grip Control

Az „Advanced Grip Control” technológia nagyobb mozgásteret biztosít a vezetőnek. Segítségével új PEUGEOT 5008 SUV-ja tapadási jellemzőit mindig az adott időjárási és útviszonyokhoz igazíthatja.
A Hill Assist Descent Controli funkció segítségével pedig meredek lejtőn is szabályozni tudja gépkocsija sebességét.
Night Vision

Night Vision

A sötétben vagy rossz látási viszonyok között nagyobb biztonságot nyújtó „Night Vision” rendszer az infravörös kamera segítségével érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton 200 méteres távolságon belül gyalogos vagy állat tartózkodik. A rendszer hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké. A kamera képet – vészjelzés kíséretében –  a digitális műszeregységen jeleníti meg.
Félautonóm vezetés

Félautonóm vezetés

Próbálja ki a félautonóm vezetést a „Drive Assist” csomaggal. A sávtartó automatikát és a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomatot segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja, és a vezető által választott pozíciónak megfelelően felügyeli a távolságot. 

MŰSZAKI ADATOK

Peugeot Új 5008

A fürge és jól kormányozható új PEUGEOT 5008 SUV a nagy utazóautók dinamikus tulajdonságaival és akusztikai komfortjával egyaránt rendelkezik. Kínálatában a márka legújabb generációs Euro 6di PureTech benzinmotorjait, illetve BlueHDi dízelmotorjait találjuk, melyek mindegyike Stop&Start rendszerű.

Motorváltozatok

Motorváltozatok

A belépő szint az 1,2 literes PureTech motor 130 lóerővel, de elérhető 1,5 literes és 1,6 -os motorral is a legmagasabb elérhető motorváltozat pedig a 2 literes BlueHDI 180 lóerővel. Bővebb infomációt kérjen értékesítő kollégáinktól! 
Sebességváltó

Sebességváltó

EAT8 automata sebességváltóval is társítható hatékony motorjainak, optimális tömegének és rendkívül kicsi fordulókörének köszönhetően az új PEUGEOT 5008 SUV élénk, gyors és precíz érzetekkel szolgál és élvezetes vezetést kínál.

Az új 5008 is elérhető 7 személyes változatban!

Közelebbről megismerné? Jöjjön el és próbálja ki!


*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Baranyai Zsoltné - értékesítési tanácsadó, Business Center értékesítő

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó, Business Center értékesítő
Telefon: +36 1 801 4007
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!