Peugeot Új 3008 modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

DESIGN

Peugeot Új 3008

Az új PEUGEOT 3008 SUV külső dizájnja erőteljes, kifinomult és határozott egyéniséget sugall. A megújult orr-rész karakteres személyiséget ad az autónak. Az új modell egy merész, modern korszak előfutára.

Új orrkialakítás

Új orrkialakítás

A különleges és kifinomult orr-rész a keret nélküli függőleges hűtőráccsal és a kinyúló szárnyakkal jövőbe mutató stílust kölcsönöz a új PEUGEOT 3008 SUV megjelensének.

Új elsőfényszórók

Új elsőfényszórók

Az új modell LED fényszórókkal, valamint EVS funkcióval kiegészülő Full LED fényszórókkal van felszerelve.  A szemfogra emlékeztető,  jellegzetes LED-es menetfényeknek köszönhetően még hangsúlyosabb így a világítás.

Új alumínium keréktárcsák

Új alumínium keréktárcsák

Az egyedi 19 colos gyémántcsiszolt San Francisco alufelnik, a különleges kerékdobvédők és a masszív küszöbök tovább hangsúlyozzák az új 3008 SUV dinamikus, robosztus jellegét.

 
Új hátsó lámpák

Új hátsó lámpák

Hátul a már jól ismert 3D fénykarmokat és futófényként felvillanó irányjelzőket találjuk. A sportos hátsó rész a lámpákat áttetsző füstüveg borításának ksözönhető, melytől szélesebbnek is tűnik az autó hátsó része.

 

BELSŐ TÉR

Peugeot Új 3008

A Peugeot I-COCKPIT®-nak köszönhető kivételes élmény

A továbbfejlesztett, ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit®-nak köszönhetően a PEUGEOT 3008 SUV-ot egyszerű vezetés, valamint fokozott kényelem és biztonság jellemzik.
A többfunkciós kompakt kormánynak köszönhetően intenzívebb a vezetési élmény.
Az új 10 colos multi-touch HD érintőképernyő hangvezérléssel is működtethető és kapcsolódik a 3D navigációs rendszerhez.

Az elegáns krómozott billenőkapcsolókkal gyorsan és egyszerűen kapcsolhatók az egyes kényelmi funkciók. A rendkívül könnyen konfigurálható és személyre szabható, magasra helyezett digitális műszeregységnek köszönhetően kiváló a kijelzés minősége, és a vezető mindvégig az úton tarthatja a szemét.

Mirror Screen

Mirror Screen

Már az érintőképernyőn is elérhetők okostelefonja (Apple CarplayTM-, vagy Android AutoTM)  alkalmazásai, a gépjármű elülső részében pedig egy vezeték nélküli telefontöltő is helyet kapott. A hátsó utasok számára pedig két USB-csatlakozó áll rendelkezésre.

Élő navigáció

Élő navigáció

A Peugeot Connect segítségével előfizethet a TomTom online szolgáltatásainkra: a csomag tartalma például a valós idejű forgalmi adatokon alapuló navigáció, a traffipax figyelmeztetés, a benzinkutak és az időjárás előrejelzés is.
Focal Hangrendszer

Focal Hangrendszer

A FOCAL® csúcstechnológiás hifirendszere különleges hangminőséget biztosít. A középsugárzó és a magassugárzók bronz színűek, a mélynyomó pedig az utasülés alatt kapott helyet, így több tér maradt a csomagtartóban.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Night Vision

Night Vision

Ez az éjjellátó rendszer infravörös kamerával működik így a fényszórókénál nagyobb a hatótávolsága (200 m) Ez a rendszer érzékeli, ha az autó előtt gyalogosok, kerékpárosok vagy állatok tartózkodnak, és figyelmezteti a vezetőt. Ha túl közel érzékei őket, az automatikus vészfékező rendszer is működésbe léphet.
Grip Control

Grip Control

Ez a rendszer egy továbbfejlesztett kipörgésgátlót, speciális gumiabroncsokat és egy lejtmenet-szabályozót jelent. Nehezített terepen (hó, sár, homok) között is megfelelő tapadást garantál. A nagy teljesítményű 4x4 HYBRID4 verzió rossz útviszonyok esetén változatosabb vezetési élményt és optimálisabb meghajtást biztosít. Szintén választható lejtmenet-szabályozóval.

Sávelhagyás figyelmeztetés

Sávelhagyás figyelmeztetés

A Sávelhagyás figyelmeztető rendszer hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, ha a jármű véletlenül átlépné a sávját.

Sebességhatár felismerő

Sebességhatár felismerő

Felismeri a sebességhatárokat és a korlátozás vége táblákat és felhasználj a navigáció sebességinformációit is, Ön egy gyors mozdulattal mósdosíthatja a tempomat beállított sebsségét.

Adaptív Tempomat

Adaptív Tempomat

Automatikusan tartja az előre beállított biztonságos követési távolságot fékezéssel vagy gázadással, a megadott sebességig. (Automata váltó esetén állóra tud fékezni, manuális váltó esetén pedig 30 km/h-ig lassítja a járművet.)

MŰSZAKI ADATOK

Peugeot Új 3008

Az új PEUGEOT 3008 SUV-hoz kínált belső égésű motorok kivétel nélkül Stop&Start rendszerűek.
Kivételes vezetési élményt és kimagasló teljesítményt nyújtó benzinmotorokkal is választható, vagy nagy teljesítményű, ugyanakkor visszafogott károsanyag-kibocsátás jellemezte dízelmotorokkal is.

Az elektromos vezérléssel és kormányon elhelyezett kapcsolókkal ellátott EAT8 automata sebességváltói a Quickshift technológiának köszönhetően gyors és gördülékeny váltásokat tesz lehetővé. A sebességfokozatok optimalizálása a fokozott vezetési élmény mellett üzemanyag-megtakarítást és kényelmes használatot eredményez.

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

Az egyes felszereltségi szintekről - Active, Allure, Premium Edition és GT - érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

Peugeot Új 3008
Peugeot Új 3008
Peugeot Új 3008
 

A "Balck Pack" csomag segítségével - mely a kizárólag a GT és GT Pack változaton elérhető -  még sportosabbá, dinamikusabbá és elegánsabbá teheti autóját:
  •  A különleges „Dark Chrome” hűtőrácsot és oroszlánemblémát már messziről felismerni.
  •  A selyemfényű fekete „3008”, „GT” és „PEUGEOT” feliratok tökéletesen harmóniában vannak a tetőcsomagtartó rudakkal.
  •  A lakkfeketére fényezett sárfogó, első sárvédődíszlécek, tető-, és spoilerdíszítés, valamint a hátsó lökhárítóvédő csík különlegessé varázsolják az autó megjelenését.
  •  A gyémántcsiszolt 19” Washington alufelnik Black Mist lakkal borított fekete elemeket tartalmaznak.

Önt is lenyűgözte az új Peugeot 3008 modell?

A Premium Edition 400 000 Ft értékű ajándék felszereltséggel az Öné lehet!


Munkatársaink

Baranyai Zsoltné - értékesítési tanácsadó

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4007
Székesi Zoltán - értékesítési tanácsadó

Székesi Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4007
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!