Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Peugeot Új 2008 modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Fedezze fel az új Peugeot 2008-at. A lehengerlő stílusú, sokoldalú kompakt SUV, az innovatív 3D PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából egyedülálló vezetési élményt, élen járó technológiai megoldásokat, valamint nagyteljesítményű és hatékony belső égésű, illetve elektromos motorokat kínál. (Az elektromos változatról itt olvashat: Peugeot e2008)

Design

Peugeot új 2008 Peugeot új 2008

Az egyszerre áramvonalas és erőt sugárzó megjelenésű új PEUGEOT 2008 SUV szemernyi kétséget sem hagy a modell teljesítménye és hatékonysága felől. Az új 2008 a márka új CMP moduláris padlólemezére épül, 2,6 méteres tengelytávolsága 7 centiméterrel, 4,3 méteres hossza pedig 14 centiméterrel nagyobb az előmodellnél, így már-már kilóg a kisméretű SUV-k kategóriájából. A méretnövekedés szerencsére nem ment a design rovására, sőt! A modell jellegzetes elemei a tekintélyt parancsoló orr-rész, a vízszintes motorháztető és a megemelt hasmagasság. Az autó hátulját kettészelő fényes fekete sáv, a hátsó spoil er és a krómozott kipufogóvégek tovább erősítik a jármű sportos és határozott karakterét.

A legnagyobb pontossággal és igényességgel megtervezett részleteknek köszönhetően a jármű még elegánsabb és funkcionálisabb lett. A három karmot formázó full LED-es fényszórók és a márkánál megszokott LED-es hátsó lámpák elől-hátul modern, high-tech lámpatestekkel szolgálnak.

Belső tér

Peugeot új 2008

Luxus kényelem

Az üléseket nemes anyagok, például Alcantara® vagy bőrkárpit is boríthatják. Az első ülések egyes változatokon fűthetők. A vezetőülés akár masszázsfunkcióval rendelkezhet, és elektromosan állítható.

Peugeot új 2008

Napfénytető

A kényelemhez és a térélményhez a bőséges hátsó helykínálat is hozzájárul, a spoilertetőről és a Focal® hifirendszerről nem is beszélve.

Peugeot új 2008

Még több lehetőség

Hatalmas, variálható, komoly rakodókapacitással rendelkezik a Peugeot 2008 csomagtartója (434 l) a lehajtható hátsó üléspadnak köszönthetően.

Peugeot új 2008

Peugeot i-Cockpit®

Élvezze az egyedülálló vezetési élményt az ergonomikusan ki alakított PEUGEOT i-Cockpit® 3D jóvoltából, mely kisméretű kormányt, 10” HD kapacitív érintőképernyőt és személyre szabha tó 3D digitális műszeregységet kínál. Az olyan intelligens technológiák mellett, mint a Mirror Screen és a vezeték nélküli telefontöltési, a szabad kezes nyitás és indítás funkciói is rendelkezésre áll nak: az ajtók nyitásához és zárásához elég, ha a kulccsal a zsebünkben az autóhoz közelítünk vagy eltávolodunk tőle.

Az új 2008 különlegessége, a 3D digitális műszeregység, mely nem elégszik meg a digitális kijelzők nyújtotta grafikai lehetőségekkel, hanem egy különleges vetítőpanel segítségével hologramszerűen, a vezetőhöz optikailag közelebb képes megjeleníteni bizonyos információkat. Ez nem csak nagyon látványos, de a biztonságot is fokozza. Az itt megjelenített információk gyorsabban észlelhetők, a mérések szerint akár 0,5 másodperc is lehet a reakcióidő nyereség! Ez a megoldás nemcsak a szegmensben, hanem az egész autóiparban is egyedülálló j elenleg.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Peugeot új 2008

Élvezze a vezetés örömét

Az új PEUGEOT 2008 kompakt SUV olyan újgenerációs technológiákkal van ellátva, mint a PEUGEOT Drive Assist Plus, mely félautonóm vezetést tesz lehetővé. A sáv közepén tartó asszisztenst és a Stop & Go funkcióva l rendelkező adaptív tempomatot segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja.

Peugeot új 2008

Nagyobb mozgástér

Nincs többé akadály, merjen új utakon járni. A PEUGEOT 2008 SUV tapadási jellemzőit mindig az adott útviszonyokhoz igazíthatja: válassza az Advanced Grip Control funkció által kínált három mód - homokos, sáros vagy havas út - valamelyikét. A Hill Assist Descent Control funkció segítségével meredek lejtőn is szabályozni tudja gépkocsija sebességét.

MŰSZAKI ADATOK

Engedjen a vágyainak és éljen a választás szabadságával. Az új igényekhez és használati szokásokhoz igazodó, többféle energiaforrással társítható új moduláris platformnak hála az új PEUGEOT 2008 SUV benzines, dízel és tisztán elektromos változatban is elérhető. (Az e2008 megtekintéséhez kattintson ide: Peugeot e2008)

Peugeot új 2008
Peugeot új 2008

Benzin vagy dízel motor

A hagyományos modell esetén, a Stop&Start rendszerrel felszerelt, nagyteljesítményű és hatékony Euro6 motorok széles választéka áll rendelkezésre: PureTech benzin vagy BlueHDi dízelmotort - például a sportosabb vezetési stílushoz ajánlott 155 lóerős PureTec h motort - egyaránt választhat. A még gördülékenyebb és gyorsabb váltások érdekében válassza a Quickshift technológiájú EAT8 automata sebességváltót.

A Peugeot új generációs dízelautói már most, jóval a határidő előtt teljesítik a legújabb uniós károsanyag-kibocsátási előírásokat. A jövő januárban hatályba lépő RDE2 szabvány minden eddiginél szigorúbban korlátozza a nitrogénoxidok emisszióját. A 2021 januárjától kötelező érvényű RDE2 norma nagyságrendekkel csökkenti a belső égésű motorok működése során keletkező nitrogénoxidok (NOx) kibocsátásának megengedett mértékét. A Peugeot ügyfeleinek azonban nincs miért aggódniuk: a francia autógyártó érintett tí pusai már most megfelelnek az előírásoknak.

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

Az új Peugeot 2008 SUV jelenleg négy felszereltségi szinttel kaphat ó: Active, Allure, GT line, GT, mind a négy felszereltség konfigurálható belső égésű vagy elektromos hajtással egyaránt. Már a belépő Active szint felszereltsége is gazdag: többek között 7” -os érintőképernyő, aktív sávtartó, vészfékező rendszer, Mirror Screen, Bluetooth kihangosító, LED lámpák, és táblafelismerő rendszer képezi az 3 alapfelszereltség részét. Minden változathoz felár nélkül választható a tetszetős Orange Fusion metálfény is!

A felszereltségi szintekről bővebben tájékozódjon modellkatalógusunkból vagy keresse értékesítő kollégáinkat.

Önt is lenyűgözte? Kérjen ajánlatot még ma!


Munkatársaink

Baranyai Zsoltné - értékesítési tanácsadó

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4007
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!