peugeot

e-traveller

A tökéletes választás a szabadidő eltöltéséhez

Mi csak három érvet sorolunk fel elöljáróban az új, 100%-ban elektromos, 5-8 férőhelyes Peugeot e-Traveller mellett, de higgye el, már ezek is elegendők lesznek ahhoz, hogy letegye a voksát mellette.

Új vezetési élmény

- Finom, rángatás mentes haladás, akár 330 km hatótávon (WLTP) - Csendes motor - Azonnali nyomaték

Megtakarítás

- Igényelhető nagycsaládos és – újra indítás esetén – elektromos autóvásárlási, állami támogatás - Alacsony karbantartási költségek - Optimális akkumulátor-használat ECO üzemmódban - Zéró CO2-kibocsátás

Egyszerű használat

- Többféle töltési megoldás - Gyors töltés – akár 30 perc alatt 80%-ra - Távolról vezérelhető funkciók a MyPeugeot alkalmazással

DESIGN

Nem véletlenül nevezik az utazóautók következő generációjának az új Peugeot e-Travellert. A modell erősségei még jobban kidomborodnak a modern, elegáns vonalvezetésben és a masszív kialakításban. Ahogy a márka összes elektromos modelljén, úgy az e-Travelleren is, elől és hátul egyaránt megtalálható a különleges, dikroikus oroszlán, amely exkluzivitást kölcsönöz az autónak. Az alapmodellhez hasonlóan az elektromos változat is háromféle hosszúságban rendelhető. Nem csak vezetni könnyű, hanem a parkolás sem jelent gondot vele: 1,90 m alatti* magasságának köszönhetően a legtöbb mélygarázsba, elektromos mivolta miatt pedig akár forgalomcsökkentett területekre** is behajthat az e-Travellerrel.

 

* kivitel függvényében
** Amennyiben engedélyezett az elektromos autók behajtása.

BELSŐ TÉR

A belső tér minden részlete az utazás kényelmét szolgálja az új Peugeot e-Travellerrel.

 Otthonosságot és figyelmes megoldásokat nyújt Önnek és utasainak. A beszállást a fellépők könnyítik meg a magasított ülésbe, amely remek kilátást és egyfajta biztonságérzetet is nyújt Önnek vezetés közben. A Peugeot tervezői emellett elegáns anyagokat és innovatív berendezéseket is felhasználtak a letisztult és modern vezetőhely kialakításához.

Nem csak elől, de hátul is kényelmesen utazhatnak, még akkor is, ha összesen 8 fő foglal helyet az e-Travellerben. A második és a harmadik üléssor ugyanis 2/3 - 1/3 arányban osztott, és csúsztathatók. A magas szintű variálhatóságnak köszönhetően a csomagtér mérete 8 személy mellett akár 1500 literes lehet, míg 5 fő esetén a kapacitás akár 3000 literre is növelhető. Mindezt úgy, hogy az elektromos meghajtást biztosító, különböző méretű akkumulátorok nem befolyásolják sem az utastér, sem a csomagtér nagyságát.

MŰSZAKI ADATOK

100% elektromos technológia

A 100% elektromos technológiának köszönhetően az új Peugeot e-Traveller újfajta teljesítményt biztosít Önnek az utakon. A 136 lóerős, 100kW teljesítményű elektromos motornak köszönhetően a 260 Nm-es nyomaték azonnal az Ön rendelkezésére állhat, így a vezetés új, rugalmas, dinamikus és csendes élményét is átélheti.

Kivitel függvényében, a modellhez kétféle teljesítményű, nagyfeszültségű akkumulátor közül választhat: az 50 kWh-s lítium-ion akkumulátor akár 230 km-es hatótávot is biztosíthat Önnek (WLTP szerint), míg a 75 kWh-s akár 330 km megtételére is képes. Arra viszont figyeljen, hogy a tényleges, tisztán elektromos hatótávolságot befolyásolhatja a sebesség, a külső hőmérséklet, valamint vezetési stílusa is. A gazdaságosság és a hatékonyság érdekében így Ön 3 vezetési mód – Eco, Normal és Power – közül választhat. Emellett a fékezési módot is megválaszthatja: a regeneratív fékezés mértékétől függően ugyanis az autó motorfékezése újratölti az akkumulátort.

Töltse gépjárművét gyorsan és egyszerűen!

A könnyebb hozzáférés érdekében az elektromos töltő csatlakozója a vezető oldalon kapott helyet. Az e-Travellerhez alapáron egy 7,4 kW-os, egyfázisú töltőt kínál a Peugeot, opcióként viszont egy 11 kW-os, háromfázisú fedélzeti töltőt is kérhet új autójához. Standard töltőkábellel hagyományos hálózati csatlakozóról is töltheti e-Travellerét, de ha opciós kábelt és megerősített csatlakozót használ, akkor a teljes feltöltési idő akár 15 órára is lecsökkenthető az 50 kWh-os akkumulátor esetében. Sőt, 7,4 kW-os Wallbox segítségével a teljes feltöltés 7,5 órára is redukálható. Az akkumulátor aktív folyadékhűtésének köszönhetően pedig lehetősége van arra is, hogy nyilvános töltőpontokon elhelyezett, 100 kW-os energiaforrásokat használjon, amivel 30 perc alatt 80%-os töltöttségi szintet érhet el.

A gyártó az akkumulátorra – a töltőkapacitás 70%-áig – 8 éves vagy 160 000 km-es garanciát kínál.

TECHNOLÓGIA

A Peugeot e-Traveller vezetését sokkal kényelmesebbé teszi, hogy az új, 3,5" méretű színes kijelzőn a vezetéshez szükséges minden információt megtalálhat, legyen szó a megtehető hatótávolságról vagy az aktuális energiafelhasználásról. A nagyméretű, középen elhelyezett érintőképernyőn könnyen hozzáférhet az elektromos hajtáshoz kapcsolódó információkhoz is. Így valós időben követheti végig az energiaáramlás folyamatát. Az e-Toggle gomb segítségével pedig azonnal eléri az elektromos automata sebességváltó kezelőfelületét, valamint a vezetési módok közül is egy mozdulattal választhat.
 
 

  • Irányítsa távolról e-Travellerét az okostelefonjáról, a MyPeugeot applikáció segítségével! Hogy mire lehet így képes?
  • Figyelemmel kísérheti autója állapotát, így például a megtehető távolságot vagy a saját helyzetet.
  • Könnyen kapcsolatba léphet a PEUGEOT Assistance-szal veszély, műszaki probléma esetén.
  • Kezelheti gépjárműve karbantartását és szervizigényét. 
  • Programozhatja autója töltését.
  • Beállíthatja az utastér előfűtését/-hűtését.

Ugye, hogy Önt is meggyőzték érveink az új Peugeot e-Traveller mellett?
 

 
További részletekért forduljon értékesítő kollégáinkhoz!

Peugeot szakértőink

Önt is meggyőzte a hely- és energiatakarékos új Peugeot 508 SW Plug-in hybrid? Jöjjön el hozzánk, próbálja ki és kérjen személyre szabott ajánlatot értékesítő kollégáinktól!

 

 

Jónás Viktor szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető peugeot e-traveller modelljeink

Nincs találat.