peugeot 508 sw phev

FELSŐKATEGÓRIÁS KOMBI A KÖRNYEZETBARÁTABB KÖZLEKEDÉSÉRT

Prémium kombiautó környezettudatos hajtáslánccal ellátva – ez az új Peugeot 508 SW Plug-in hybrid. Fedezze fel az átütő dizájnnal rendelkező, felső kategóriás modellt, amely a limuzinok kényelmét az SW-k helykínálatával és a kupék sportosságával ötvözi!

ELŐNYÖK

Vezetési élmény

Új élmények a sokoldalú használatnak és a 100%-ban elektromos hajtásnak köszönhetően:


 • 225 lóerő kombinált teljesítmény,
 • elektromos üzemmódban 48-54 km-es hatótáv (WLTP),
 • sima, gördülékeny vezetés, kevesebb vibráció,
 • dinamikus gyorsulás az azonnal rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően,
 • csendes működés.

 

Takarékosság

A plug-in hybrid technológiának köszönhetően jelentős megtakarításokat realizálhat a használat során:


 • átlagosan 40%-os üzemanyag-megtakarítás,
 • zöldrendszám,
 • elektromos üzemmódban zéró CO2-kibocsátás,
 • alacsonyabb fenntartási költségek,
 • 8 éves vagy 160 000 km-es garancia a nagyfeszültségű akkumulátorra, 70% töltőkapacitás erejéig.

Egyszerű használat

Az új technológia nem csak környezet-, de felhasználóbarát is:


 • egyszerű feltöltés hagyományos aljzatról, 7 óra alatt,
 • teljes feltöltés kevesebb, mint 2 óra alatt fali töltőről,
 • valós idejű vezetési információk,
 • távoli irányítás a MyPeugeot alkalmazás segítségével,
 • teljes szabadság – a hagyományos meghajtásnak köszönhetően hosszú utak során is.
DESIGN

Egyszerre nyújtja egy elegáns és modern, tágas és sportos autó benyomását. A formabontó kombi feszes vonalaival, különleges hűtőmaszkjával és a vízszintesen futó fényes fekete sávba épített full LED-es, 3D-s fényszórókkal az előkelő, merész és innovatív design bizonyítéka.

BELSŐ TÉR

A francia elegancia testet ölt az új plug-in hybrid Peugeot 508 SW-ben is. Higgye el, az utazás végén ki se akar majd szállni a kombijából! A magasra helyezett, digitális műszeregység, kompakt kormány és 10” HD felbontású érintőkijelző komfortos vezetést és mindig friss tájékoztatást nyújtanak a sofőrnek.

 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A csúcstechnológiát alkalmazó felszerelésekben gazdag Peugeot 508 SW Plug-in hybrid kínálatában a márka legújabb generációs vezetéssegítő rendszerei is megtalálhatók.A szériafelszereltség részét képező vezetéssegítő rendszerekkel minden adott a nyugodt utazáshoz.

NightVision az éjszakában

A nagyobb biztonságot nyújtó NightVision* rendszer az infravörös kamera segítségével sötétben, éjszakai vezetés során és rossz látási viszonyok között is érzékeli, ha a gépkocsi előtt gyalogosok vagy állatok tartózkodnakaz úton. Hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké, a kamera által látott kép – vészjelzés kíséretében – pedig a digitális műszeregységen jelenik meg. * Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés.

A következetes segítség

A „Drive Assist Plus” csomagnak köszönhetően akár félautonóm módon is vezetheti a plug-in hybrid Peugeot 508 SW-t. Az első lökhárító közepén lévő radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével, a Stop & Go funkcióval ellátott adaptív tempomat az állandó követési távolságot biztosítja az Ön előtt haladó autóhoz képest. A funkcióhoz sávtartó asszisztens társul, amely automatikusan a sáv közepén, illetve a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet.

A nyugodt utazás záloga

A szériafelszereltségben megtalálható biztonsági csomag része az ütközésveszély-jelzővel (Distance Alert) társított Active Safety Brake automata vészfékező rendszer, a sávtartó asszisztens és a sebességajánlással kiegészülő táblaolvasó rendszer. A „Safety Plus” csomag még nagyobb biztonságot nyújt. Az aktív holttérfigyelő, a fáradtságérzékelő rendszer, a távolságifény-asszisztens és a kibővített táblaolvasó rendszer segítségével a váratlan helyzetekre is jobban fel tud készülni.

Asszisztens a parkolásban

A Full Park Assist* technológia automatikusan beparkolja az Ön plug-in hybrid Peugeot 508 SW-jét a járdaszegélyre merőleges vagy párhuzamos parkolóhelyekre. Miután a sebességváltó karral aktiválta, a rendszer – a kormány és a pedálok használata nélkül – egyedül keresi meg a parkolóhelyet, gázt ad vagy fékez szükség esetén. A funkció a kiparkoláshoz is segítséget nyújt. * Kizárólag az EAT8 automata váltóhoz kapcsolódóan, opciós felszerelésként áll rendelkezésre.

TECHNOLÓGIA

A Peugeot plug-in hybrid technológiája lehetővé teszi, hogy Ön is tehessen valamit egy zöldebb világért – nem csak a háztartásban, hanem a közlekedés során is. Mindezt úgy, hogy nem kell lemondania arról a kényelemről és praktikumról, amit az új Peugeot 508 SW kínál.

Összetett megoldás

Az új Peugeot 508 SW plug-in hybrid hajtáslánca 3 részből áll: egy 132kW/180 LE-s PureTech benzinmotorból, egy 80 kW/110 LE-s villanymotorból, valamint egy új EAT8 automata sebességváltóból.Az új technikának köszönhetően a plug-in hybrid Peugeot 508 legnagyobb kombinált teljesítménye 165kW/225 LE.

Minimális károsanyag-kibocsátás

A plug-in hybrid technológiának köszönhetően az új Peugeot 508 SW átlagfogyasztása WLTP szerint 100 kilométeren 1,3-1,6 l közötti, az opciós felszereltségtől függően. A plug-in hybrid motorral akár (WLTP) kevesebb, mint 30 g/km-re is csökkenthető a CO2-kibocsátás, de tisztán elektromos módban ez az érték természetesen zéró lesz.

Tartalékolja energiáját!

A 11,8 kWh-s, lítium-ion akkumulátornak köszönhetőena tisztán elektromos üzemmódban mért hatótáv 47-52 km (WLTP szerint, opciós felszereltség függvényében) az új Peugeot 508 SW Plug-inhybriddel. A hátsó ülések alá szerelt, nagyfeszültségű (300 V) akkumulátor a hátsó üléssor alatt kapott helyet, így nem csökkenti a rendelkezésre álló teret, a csomagtartó kapacitása változatlan maradt.

Teljes feltöltés akár 4 óra alatt

Az autóhoz szériában kínált standard fedélzeti töltővel (3,7 kW) a teljes töltöttségi szintet 7 óra alatt érhetjük el hagyományos aljzatról (8 A, 220 V), és 4 óra alatt megerősített csatlakozóról (14 A, 220 V). Az opciós, 7,4 kW-os fedélzeti töltővel akár 1 óra 45 perc alatt is teljesen feltöltheti az autót.

Peugeot szakértőink

Önt is meggyőzte a hely- és energiatakarékos új Peugeot 508 SW Plug-in hybrid? Jöjjön el hozzánk, próbálja ki és kérjen személyre szabott ajánlatot értékesítő kollégáinktól!

Jónás Viktor szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető peugeot 508 sw phev modelljeink

Nincs találat.