Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 31-től augusztus 21-éig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Augusztus 28-án már a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Peugeot 508 SW PHEV
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

FELSŐKATEGÓRIÁS KOMBI A KÖRNYEZETBARÁTABB KÖZLEKEDÉSÉRT

Prémium kombiautó környezettudatos hajtáslánccal ellátva – ez az új Peugeot 508 SW Plug-in hybrid. Fedezze fel az átütő dizájnnal rendelkező, felső kategóriás modellt, amely a limuzinok kényelmét az SW-k helykínálatával és a kupék sportosságával ötvözi!

Ismeri már a Peugeot plug-in hybrid technológiájának előnyeit?

Peugeot 508 SW PHEV
Peugeot 508 SW PHEV
 

ELŐNYÖK

 

Vezetési élmény

Új élmények a sokoldalú használatnak és a 100%-ban elektromos hajtásnak köszönhetően:

> 225 lóerő kombinált teljesítmény,
> elektromos üzemmódban 48-54 km-es hatótáv (WLTP),
> sima, gördülékeny vezetés, kevesebb vibráció,
> dinamikus gyorsulás az azonnal rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően,
> csendes működés.
 

Takarékosság

A plug-in hybrid technológiának köszönhetően jelentős megtakarításokat realizálhat a használat során:

> átlagosan 40%-os üzemanyag-megtakarítás,
> zöldrendszám,
> elektromos üzemmódban zéró CO2-kibocsátás,
> alacsonyabb fenntartási költségek,
> 8 éves vagy 160 000 km-es garancia a nagyfeszültségű akkumulátorra, 70% töltőkapacitás erejéig.

Egyszerű használat

Az új technológia nem csak környezet-, de felhasználóbarát is:

> egyszerű feltöltés hagyományos aljzatról, 7 óra alatt,
> teljes feltöltés kevesebb, mint 2 óra alatt fali töltőről,
> valós idejű vezetési információk,
> távoli irányítás a MyPeugeot alkalmazás segítségével,
> teljes szabadság – a hagyományos meghajtásnak köszönhetően hosszú utak során is.
Peugeot 508 SW PHEV
 

DESIGN

 

A francia autómárka egyik új zászlóshajója, a Peugeot 508 kombi verzióban, plug-in hybrid hajtással is egyszerre nyújtja egy elegáns és modern, tágas és sportos autó benyomását. A formabontó kombi erőtől duzzadó külsejével, feszes vonalaival, különleges hűtőmaszkjával és a vízszintesen futó fényes fekete sávba épített full LED-es, 3D-s fényszórókkal az előkelő, merész és innovatív design bizonyítéka.A tervezők most is odafigyeltek a részletek összhangjára – legyen szó akár a harmonikus arányokról, keret nélküli ajtókról, pontos illesztésekről vagy a kifogástalan kiviteli minőségről.

Kívülről is felismerhető plug-in hybrid

Peugeot 508 SW PHEV

Hátul és két oldalt speciális felületkezelésű HYBRID feliratok hirdetik, hogy az autó a plug-in hybridek közé tartozik. Ráadásul, az elektromos üzemmódot a szélvédő felső részén elhelyezett, kék színű LED is jelzi. A jelzés automatikusan bekapcsol, ha a vezető elektromos üzemmódra vált, és kívülről is jól látható, ami így megkönnyíti egyértelmű azonosítását olyan helyeken, ahová csak zöld üzemmódban lehet behajtani.
 
Peugeot 508 SW PHEV
Peugeot 508 SW PHEV
 

Élvezze a természetes fényeket!

A felszereltség függvényében, az új Peugeot 508 SW Plug-in hybridhez is elérhető a nagy üvegfelületű napfénytető, amely tovább növeli a komfortérzetet. Remek kilátást és a hátsó sorban is kiváló fényviszonyokat biztosít, valamint a tetőkárpittal harmonizáló sötétítő véd a túl erős napsugárzástól és meghittebb hangulatot teremt az autóban.

A fénykarmok ereje

A nagyobb vizuális komfort és a maximális biztonság érdekében az első világítást* az automatikus magasságkorrekcióval rendelkező, „Peugeot Full LED Technology” biztosítja. A világítóberendezés full LED-es fényszórókat, LED-es első irányjelzőket és statikus kanyarfényt foglal magába. Hátul, a LED-es 3D lámpákból* álló jellegzetes Peugeot fénykarmok fényereje automatikusan igazodik a külső fényviszonyokhoz.
* Változattól függően széria- vagy opciós felszerelések.

BELSŐ TÉR

A francia elegancia testet ölt az új plug-in hybrid Peugeot 508 SW-ben is. Higgye el, az utazás végén ki se akar majd szállni a kombijából!

Peugeot 508 SW PHEV

Futurisztikus vezetőhely

Fedezze fel és konfigurálja tetszés szerint a kimondottan a plug-in hybrid Peugeot modellekhez tervezett Peugeot-Cockpitrendszert! A magasra helyezett, digitális műszeregység, kompakt kormány és 10” HD felbontású érintőkijelző komfortos vezetést és mindig friss tájékoztatást nyújtanak a sofőrnek.

És hogy milyen információk állnak majd folyamatosan a rendelkezésére?
> Energiaáramlási diagramok a hibrid rendszer üzemállapotának szemléltetésére
> Fogyasztási statisztikák az elektromos és a hagyományos fogyasztás elkülönítésével
> A tartályban lévő üzemanyaggal még megtehető távolság
> Akkumulátortöltés beállítása
> Az e-Save funkció aktiválása
> Az elektromos töltőállomások helye és az aktuális elektromos hatótáv
> Pillanatnyi energiafelhasználást mutató műszer: ECO, SPORT, CHARGE
> Vezetési módok: Elektromos, Sport, Hybrid, Komfort
 
Peugeot 508 SW PHEV
Peugeot 508 SW PHEV
 

Egészséges kényelem

Az ergonomikus kialakítású, AGR* minősítéssel ellátott ergonomikus ülések a hosszú utak során is jó tartást biztosítanak. Szabja személyre az üléseket, állítsa be őket úgy, ahogyan Önnek a legkényelmesebb – a hosszanti beállítástól, az ülőlap dőlésszögén át a deréktámaszig. Használja az üléshelyzet-memorizáló funkciót* és élvezze az első üléseken a többpontos masszázsrendszert*.
* Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelések.
 

Exkluzív beltér

Foglaljon helyet az új plug-in hybrid Peugeot 508 SW kifinomult és modern utasterében! Az új hibrid kombi belterét exkluzív Gréval-szürke Alcantara® kárpit borítja. A klasszikus eleganciájú nemes anyagokból készült kárpitok és dekorelemek kombinálásával ízlésének megfelelően állíthatja össze autója belterét. Az utazás így minden alkalommal egy valódi élmény lesz.
 
Peugeot 508 SW PHEV
Peugeot 508 SW PHEV
 

Ötletes tárolóhelyek

Az új PEUGEOT 508 SW Plug-in hybrid utastere számtalan ötletes tárolóhelyet kínál az utasoknak. Elöl az ajtózsebekben, a könyöktámaszban és a középkonzolon kialakított tárolók nyújtanak lehetőséget az utazáshoz szükséges, kisebb eszközök praktikus elhelyezéséhez, de hátul is mindent praktikusan el tud majd rendezni.

A praktikum mesterfoka

Nincs olyan dolog, amit az új Peugeot 508 SW-ben ne férne el. Ráadásul a plug-in hybrid kivitel miatt sem csökken a csomagtartó térfogata. Kényelmesen elférnek a bőröndök és egyéb csomagok, sőt, a csomagtéri síneknek és a magas rakományokhoz tervezett csomagrögzítő hálónak köszönhetően praktikusan elhelyezhet mindent a csomagtérben.
Egyes változatokhoz a szabad kezes nyitó- és indítórendszerhez (ADML) motoros működtetésű, lábmozdulattal nyitható csomagtérajtóis társul.
Peugeot 508 SW PHEV
Peugeot 508 SW PHEV
 

Folyamatos kapcsolat a külvilággal

Vezeték nélküli okostelefon-töltés* és MirrorScreen funkció* áll rendelkezésére, hogy a külvilággal folyamatosan kapcsolatban maradhasson. A képernyőtükrözéssel pedig a kompatibilis alkalmazások mind megjeleníthetőek a 10” érintőképernyőn*. Emellett, a hangfelismerő funkcióval* ellátott, 3D navigációs rendszer* valós időben tájékoztatja Önt a vezetés szempontjából fontos eseményekről.
* Változattól függően széria- vagy opciós felszerelések.

 

Élményteli hangzás

Az új plug-in hybrid Peugeot 508 SW hifi rendszerét is a szabadalmaztatott technológiáiról és egyedi hangzásvilágáról híres vezető francia hifi cég, a FOCAL® jegyzi.
A rendszerhez 10 FOCAL® technológiájú hangszóró tartozik, amelyek a zenei stílustól függetlenül mindig megbízható hangminőséget és tiszta, részletgazdag hangzást biztosítanak.
* Változattól függően széria- vagy opciós felszerelések.
 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A csúcstechnológiát alkalmazó felszerelésekben gazdag Peugeot 508 SW Plug-in hybrid kínálatában a márka legújabb generációs vezetéssegítő rendszerei is megtalálhatók.A szériafelszereltség részét képező vezetéssegítő rendszerekkel minden adott a nyugodt utazáshoz.

 
Peugeot 508 SW PHEV
Peugeot 508 SW PHEV
 

NightVision az éjszakában

A nagyobb biztonságot nyújtó NightVision* rendszer az infravörös kamera segítségével sötétben, éjszakai vezetés során és rossz látási viszonyok között is érzékeli, ha a gépkocsi előtt gyalogosok vagy állatok tartózkodnakaz úton. Hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké, a kamera által látott kép – vészjelzés kíséretében – pedig a digitális műszeregységen jelenik meg.
* Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés.
 

A következetes segítség

A „Drive Assist Plus” csomagnak köszönhetően akár félautonóm módon is vezetheti a plug-in hybrid Peugeot 508 SW-t. Az első lökhárító közepén lévő radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével, a Stop & Go funkcióval ellátott adaptív tempomat az állandó követési távolságot biztosítja az Ön előtt haladó autóhoz képest. A funkcióhoz sávtartó asszisztens társul, amely automatikusan a sáv közepén, illetve a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet.
 
Peugeot 508 SW PHEV
Peugeot 508 SW PHEV
 

A nyugodt utazás záloga

A szériafelszereltségben megtalálható biztonsági csomag része az ütközésveszély-jelzővel (Distance Alert) társított Active Safety Brake automata vészfékező rendszer, a sávtartó asszisztens és a sebességajánlással kiegészülő táblaolvasó rendszer.
A „Safety Plus” csomag még nagyobb biztonságot nyújt. Az aktív holttérfigyelő, a fáradtságérzékelő rendszer, a távolságifény-asszisztens és a kibővített táblaolvasó rendszer segítségével a váratlan helyzetekre is jobban fel tud készülni.

Asszisztens a parkolásban

A Full Park Assist* technológia automatikusan beparkolja az Ön plug-in hybrid Peugeot 508 SW-jét a járdaszegélyre merőleges vagy párhuzamos parkolóhelyekre. Miután a sebességváltó karral aktiválta, a rendszer – a kormány és a pedálok használata nélkül – egyedül keresi meg a parkolóhelyet, gázt ad vagy fékez szükség esetén. A funkció a kiparkoláshoz is segítséget nyújt.
* Kizárólag az EAT8 automata váltóhoz kapcsolódóan, opciós felszerelésként áll rendelkezésre.
 
Peugeot 508 SW PHEV
 

Regeneratív fékezés

Akár a fékpedál lenyomása nélkül, a „Brake” funkció aktiválásával is le tudja lassítani gépjárművét. Ehhez mindössze a váltókart kell hátrahúznia. A motorfékként működő funkció az akkumulátor töltését is lehetővé teszi, valamint a sebességváltó karral bármelyik üzemmódban kapcsolható.
 

TECHNOLÓGIA

A Peugeot plug-in hybrid technológiája lehetővé teszi, hogy Ön is tehessen valamit egy zöldebb világért – nem csak a háztartásban, hanem a közlekedés során is. Mindezt úgy, hogy nem kell lemondania arról a kényelemről és praktikumról, amit az új Peugeot 508 SW kínál.

Peugeot 508 SW PHEV
Peugeot 508 SW PHEV
 

Összetett megoldás

Az új Peugeot 508 SW plug-in hybrid hajtáslánca 3 részből áll: egy 132kW/180 LE-s PureTech benzinmotorból, egy 80 kW/110 LE-s villanymotorból, valamint egy új EAT8 automata sebességváltóból.Az új technikának köszönhetően a plug-in hybrid Peugeot 508 legnagyobb kombinált teljesítménye 165kW/225 LE.
 

Minimális károsanyag-kibocsátás

A plug-in hybrid technológiának köszönhetően az új Peugeot 508 SW átlagfogyasztása WLTP szerint 100 kilométeren 1,3-1,6 l közötti, az opciós felszereltségtől függően. A plug-in hybrid motorral akár (WLTP) kevesebb, mint 30 g/km-re is csökkenthető a CO2-kibocsátás, de tisztán elektromos módban ez az érték természetesen zéró lesz.
 
Peugeot 508 SW PHEV
Peugeot 508 SW PHEV
 

Tartalékolja energiáját!

A 11,8 kWh-s, lítium-ion akkumulátornak köszönhetőena tisztán elektromos üzemmódban mért hatótáv 47-52 km (WLTP szerint, opciós felszereltség függvényében) az új Peugeot 508 SW Plug-inhybriddel. A hátsó ülések alá szerelt, nagyfeszültségű (300 V) akkumulátor a hátsó üléssor alatt kapott helyet, így nem csökkenti a rendelkezésre álló teret, a csomagtartó kapacitása változatlan maradt. A berendezés egyedisége, hogy a beépített „e-SAVE” funkció lehetővé teszi az elektromos energia tartalékolását, amelyet Ön menet közben bármikor szükség szerinthasználhat fel.

Teljes feltöltés akár 4 óra alatt

Az autóhoz szériában kínált standard fedélzeti töltővel (3,7 kW) a teljes töltöttségi szintet 7 óra alatt érhetjük el hagyományos aljzatról (8 A, 220 V), és 4 óra alatt megerősített csatlakozóról (14 A, 220 V). Az opciós, 7,4 kW-os fedélzeti töltővel akár 1 óra 45 perc alatt is teljesen feltöltheti az autót.
A töltőnyílás a bal hátsó sárvédőn helyezkedik el, amely üdvözlőfénnyel és a töltés állapotára vonatkozó információkkal szolgál.A töltés megkezdésekor automatikusan reteszeli az aljzatot, így azt nem lehet kihúzni a nyílásból. A töltőkábelt a csomagtér-padló alatt tárolhatja, így nem foglal helyet a csomagtérből.

 
Peugeot 508 SW PHEV
Peugeot 508 SW PHEV
 

Sportostól a komfortig

Négyféle vezetési mód közül választhat:
  • Elektromos: tisztán elektromos hajtás 135 km/h sebességig
  • Sport: maximális teljesítmény az összes rendelkezésre álló energia (belső égésű + villanymotor) mozgósításával
  • Hibrid: optimális energiafelhasználás az elektromos és a hagyományos meghajtás felváltott használatával
  • Komfort: a hibrid üzemmód és a vezérelt kerékfelfüggesztés* kényelme
* Kizárólag elektronikusan vezérelt lengéscsillapítás esetén (AMVAR). Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszereltség.

A távirányítható kombi

Vegye igénybe a MyPeugeot® alkalmazás előnyeit! Mobilról vezérelheti az akkumulátortöltés bekapcsolását és programozását, valamint az utastér előfűtésének vagy előhűtésének kezelését. Sőt, az alkalmazásnak köszönhetően bárhol és bármikor megtekinthet olyan információkat autójáról, mint a hatótávolság, fogyasztási statisztikák, megtett utak, szervizperiódusok, Assistance elérhetősége.

Önt is meggyőzte a hely- és energiatakarékos új Peugeot 508 SW Plug-in hybrid?

Jöjjön el hozzánk, próbálja ki és kérjen személyre szabott ajánlatot értékesítő kollégáinktól!


Munkatársaink

Baranyai Zsoltné - értékesítési tanácsadó

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4007
Székesi Zoltán - értékesítési tanácsadó

Székesi Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4007
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!