peugeot 508 sw

FELSŐKATEGÓRIÁS KOMBI A KÖRNYEZETBARÁTABB KÖZLEKEDÉSÉRT

Fedezze fel a merész stílusú PEUGEOT 508 SW csúcskategóriás kombit.
Élvezze egy GT kényelmét, egy kombi tágasságát, egy kupé sportosságát és a kimagasló technológiai jellemzőket egyetlen autóban.
A Választás szabadsága jegyében a PEUGEOT 508 SW hatékony benzin, dízel vagy plug-in hybird meghajtásokkal is választható.

DESIGN

Egyszerre nyújtja egy elegáns és modern, tágas és sportos autó benyomását. A formabontó kombi feszes vonalaival, különleges hűtőmaszkjával és a vízszintesen futó fényes fekete sávba épített full LED-es, 3D-s fényszórókkal az előkelő, merész és innovatív design bizonyítéka.

BELSŐ TÉR

A francia elegancia testet ölt az új Peugeot 508 SW-ben is. Higgye el, az utazás végén ki se akar majd szállni a kombijából! A magasra helyezett, digitális műszeregység, kompakt kormány és 10” HD felbontású érintőkijelző komfortos vezetést és mindig friss tájékoztatást nyújtanak a sofőrnek.

 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A csúcstechnológiát alkalmazó felszerelésekben gazdag Peugeot 508 SW kínálatában a márka legújabb generációs vezetéstámogató rendszerei is megtalálhatók.A szériafelszereltség részét képező vezetéssegítő rendszerekkel minden adott a nyugodt utazáshoz.

NightVision az éjszakában

A nagyobb biztonságot nyújtó NightVision* rendszer az infravörös kamera segítségével sötétben, éjszakai vezetés során és rossz látási viszonyok között is érzékeli, ha a gépkocsi előtt gyalogosok vagy állatok tartózkodnakaz úton. Hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké, a kamera által látott kép – vészjelzés kíséretében – pedig a digitális műszeregységen jelenik meg. * Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés.

A következetes segítség

A „Drive Assist Plus” csomagnak köszönhetően akár félautonóm módon is vezetheti a plug-in hybrid Peugeot 508 SW-t. Az első lökhárító közepén lévő radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével, a Stop & Go funkcióval ellátott adaptív tempomat az állandó követési távolságot biztosítja az Ön előtt haladó autóhoz képest. A funkcióhoz sávtartó asszisztens társul, amely automatikusan a sáv közepén, illetve a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet.

A nyugodt utazás záloga

A szériafelszereltségben megtalálható biztonsági csomag része az ütközésveszély-jelzővel (Distance Alert) társított Active Safety Brake automata vészfékező rendszer, a sávtartó asszisztens és a sebességajánlással kiegészülő táblaolvasó rendszer. A „Safety Plus” csomag még nagyobb biztonságot nyújt. Az aktív holttérfigyelő, a fáradtságérzékelő rendszer, a távolságifény-asszisztens és a kibővített táblaolvasó rendszer segítségével a váratlan helyzetekre is jobban fel tud készülni.

Asszisztens a parkolásban

A Full Park Assist* technológia automatikusan beparkolja az Ön plug-in hybrid Peugeot 508 SW-jét a járdaszegélyre merőleges vagy párhuzamos parkolóhelyekre. Miután a sebességváltó karral aktiválta, a rendszer – a kormány és a pedálok használata nélkül – egyedül keresi meg a parkolóhelyet, gázt ad vagy fékez szükség esetén. A funkció a kiparkoláshoz is segítséget nyújt. * Kizárólag az EAT8 automata váltóhoz kapcsolódóan, opciós felszerelésként áll rendelkezésre.

MŰSZAKI ADATOK

BENZIN ÉS DÍZEL

A Peugeot 508 SW a legújabb generációs PureTech benzines és Blue HDi dízel motoroknak hála, még kisebb üzemanyagfogyasztást és jobb teljesítményt nyújt, így növelve a vezetési élményt. Az elérhető motorok: 1,2 PureTech 130 LE S&S EAT8 és BlueHDi 130 LE S&S EAT8

PHEV MOTOROK

A max. összteljesítmény 225 LE, melyet a következőkkel éri el: egy 180LE (132kW) PureTech benzinmotor + egy 110 Le (80kW) villanymotor + egy új e-EAT8 nyolcfokozatú elektromos automata sebességváltó.

Peugeot szakértőink

Önt is meggyőzte a hely- és energiatakarékos új Peugeot 508 SW Plug-in hybrid? Jöjjön el hozzánk, próbálja ki és kérjen személyre szabott ajánlatot értékesítő kollégáinktól!

 

 

Jónás Viktor szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető peugeot 508 sw modelljeink

Nincs találat.