Peugeot 508 SW modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

A megújult Peugeot 508 SW személyében új kihívó érkezik az utakra: az új modell a Peugeot legszebb hagyományait ötvözi az innovatív technológiai megoldásokkal.

új PEUGEOT 508 SW

KARAKTERES DESIGN

Az új Peugeot 508 SW még karakteresebb és high-tech jellegűbb lett. Külső megjelenését meghatározza az új hűtőmaszk, melynek mostantól a középső részén kap helyet a PEUGEOT oroszlán.

peugeot-508-sw-img
peugeot-508-sw-img

LENDÜLETES VEZETÉS

Az új Peugeot 508 SW-be ülve merüljön bele a minőség és kényelem felső kategóriás világába!

KIFINOMULT TECHNOLÓGIA

A felhasznált anyagok minősége – mind a betétek, mind a kárpitok tekintetében –, akárcsak a felszerelések színvonala és a kidolgozásban érezhető igényesség a minden hivalkodást nélkülöző, modern és kifinomult felsőkategóriás modellek világához kapcsolja az új PEUGEOT 508 SW utasterét. Nemes és modern – e kettő ötvözéséből születik meg a felsőkategóriás érzet, amelyhez a sokféle kényelmi és biztonsági felszerelés is hozzájárul. Head-up displayiváltozattól függően rendelhető, széria vagy opció, parkolássegéd , holttér-figyelő berendezés et navigáció 7’’érintőképernyő, csak néhány, az elérhető felszereltségi elemek közül.

ÚJ PEUGEOT 508 SW

Az új 508 SW különlegessége 1,62 m2 méretű üvegteteje*, mely egészen a hátsó ülésekig nyúlik, így adva a belső térnek kivételes fény- és térérzetet, dinamikus és modern stílust. Az új 508 SW 660 literes csomagtere (560 dm3, VDA-szabvány szerint) a hátsó ülések lehajtásával 1865 literre (1598 dm3, VDA-szabvány szerint) növelhető.** Teljesen sík padló, síalagút és lehajtható hátsó ülések könnyítik meg a különböző méretű tárgyak szállítását. Az új 508 SW hátsó ülései manuálisan vagy a csomagtartóban található gombok segítségével is ledönthetők.

peugeot-508-sw-img
peugeot-508-sw-img

PÁRATLAN PILLANATOK

Az új 508 SW belső tere utazásra csábít, a vezetőt derűvel és nyugalommal tölti el.

A műszerfal letisztult vonala, stílusos kidolgozottsága, a felhasznált anyagok minősége és az autó technológiai felszereltsége a legmagasabb kategóriájú modellek világát idézi... Az új 508 SW belső terében az idő új értelmet nyer. A megújult középkonzolt a 7"-os érintőképernyő* uralja, mely a legfontosabb vezetést támogató berendezések kezelését biztosítja.

peugeot-508-sw-img
peugeot-508-sw-img
peugeot-508-sw-img

MINDENKINEK IGÉNYE SZERINT

Az új 508 SW modellek belső tere utazásra csábít, a vezetőt derűvel és nyugalommal tölti el. A műszerfal letisztult vonala, stílusos kidolgozottsága, a felhasznált anyagok minősége és az autó technológiai felszereltsége a legmagasabb kategóriájú modellek világát idézi... Az új 508 SW belső terében az idő új értelmet nyer.

peugeot-508-sw-img
peugeot-508-sw-img

INTELLIGENCIÁRA HANGOLVA

Intelligens, innovatív és intuitív – ez a három jelző jellemzi legjobban az új 508 SW modelleket, melyeket a legújabb generációs technológiával látták el. Informálják, segítik a vezetőt, megkönnyítik a vezetést.

ELSŐ ÉS HÁTSÓ parkolássegítő ÉS HOLTTÉRFIGYELŐ BERENDEZÉS* Az első és hátsó parkolóradar hang- és fényjelzéssel tájékoztatja a vezetőt az esetleges akadályokról. A holttérfigyelő berendezésnél a visszapillantó tükörbe épített fénydióda figyelmezteti a vezetőt a holttérben megjelenő autóra vagy motorra.

korszakalkotó technológ

ÉRINTŐKÉPERNYŐ A SMEG+ nagyméretű, 7"-os érintőképernyős egység* beépített Bluetooth kihangosítót is tartalmaz, és kombinálható színes navigációs rendszerrel*, valamint vetített kijelzővel* is. A nagyméretű érintőképernyő a műszerfal felső részén helyezkedik el, így könnyen, intuitív módon kezelhető. Segítségével közvetlenül elérhető a jármű beállításainak zöme, a klíma és a szellőzés, a rádió, valamint a Bluetooth-n keresztül csatlakoztatott telefon. Természetesen az érintőképernyő segítségével kezelhetjük a navigációs rendszert is.

audio rendszer Az új 508 SW modellt többféle, minden igényt kielégítő audio és navigációs rendszerekkel lehet ellátni. Már a szériafelszereltség részét képező rádió-CD is kormányról vezérelhető, alkalmas MP3 fájlok lejátszására, a külső zenelejátszók csatlakoztatásáról pedig jack- és USB-csatlakozók gondoskodnak. Minden audio egységhez hatcsatornás, kifejezetten az 508 SW akusztikájához illesztett hangszórókészlet tartozik. A hangzást tovább finomítja a sokféle akusztikai beállítást lehetővé tevő Arkamys hangrendszer. A jack- és USB-csatlakozó a könyöktámasz alatt helyezkedik el. Segítségével hordozható zenelejátszó vagy USB-eszköz csatlakoztatására is lehetőség van. Amennyiben USB-csatlakozót használunk, a zeneszámok információi megjelennek a multifunkciós kijelzőn, illetve bizonyos funkciók a kormányoszlopról is irányíthatók.

arkamys hangrendszer és JBL erősítőrendszer Az 508 és 508 SW modellek szériában Arkamys hangrendszerrel vannak ellátva, mely tökéletes térhatást biztosít a beépített hangzásjavító chipnek köszönhetően. Beállítható, ha egyedül vagy többen utaznak, így mindig mindenkinek tökéletes hangzást biztosít. A hifi-kedvelőknek a 10 hangszóróval és 500 W-os erősítővel ellátott JBL rendszert* ajánljuk. A 10 hangszóró közül egy a műszerfal közepén helyezkedik el. Az erősítő a csomagtartóban kapott helyet.

peugeot-508-sw-img
peugeot-508-sw-img

A PEUGEOT ÉS A KÖRNYEZET


AZ AUTÓ MŰKÖDÉSE:

  • Megállásnál a motorok leállnak, nem fogyasztanak üzemanyagot és nincs CO2-kibocsátásuk..
  • Gyorsításkor a két motor együttes működése biztosítja az optimális teljesítményt.
  • Indulásnál, lassításnál vagy alacsony sebességnél a villanymotor lép működésbe.
  • Országúton vagy nagy sebességnél csak a dízelmotor működik.
  • Lassításkor a villanymotor generátorként működik és tölti az akkumulátort.

 

peugeot-508-sw-img
peugeot-508-sw-img
peugeot-508-sw-img
peugeot-508-sw-img

BIZTONSÁG

Az 508 és 508 SW modellek kiváló dinamikai tulajdonságaik mellett magas fokú aktív biztonsággal is rendelkeznek, köszönhetően a szériaként megtalálható ESP-nek.

A rendszer magában foglalja az ABS-t, az elektronikus fékerőelosztót, a vészfékrásegítést, az automata vészvillogót, az intelligens kipörgésgátlót és az emelkedőn való elindulást segítő rendszert.

Légzsákok

Ütközés esetén 6 légzsák szolgálja a bent ülők biztonságát: vezető- és utasoldali légzsák, 2 első oldallégzsák és 2 függönylégzsák.

Sebességhatároló és tempomat**

A sebességhatároló funkció a gázpedál „felkeményítésével” akadályozza meg, hogy véletlenül átlépjük az előre beprogramozott sebességhatárt.A funkció a gázpedál erőteljesebb lenyomásával kikapcsolható. A tempomat (sebességrögzítő) az előre beprogramozott sebesség tartását teszi lehetővé a gázpedál érintése nélkül, a menetkörülményektől (emelkedő, lejtő, szél) függetlenül. A fék- vagy kuplungpedál megnyomására a tempomat automatikusan kikapcsol.

Elektromos kézifék*

Az elektromos kézifék használata nagyon kényelmes: azonnal kiold, amikor elindul az autó, a motor leállításakor pedig behúz. Az elektromos kézifékhez kapcsolódó, emelkedőn való elindulást segítő rendszer két másodpercig álló helyzetben tartja az autót, míg a vezető a fékről átlép a gázpedálra.

Fejtámla

Az első ülések új, ívelt fejtámlája sokféleképpen állítható, kialakítása révén pedig maximális védelmet nyújt az utoléréses ütközésre jellemző ostorcsapás-nyaksérülés ellen.

peugeot-508-sw-img
peugeot-508-sw-img

Munkatársaink

Rózsahegyi László

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 579 8502

Székesi Zoltán

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 284 4303
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!