Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 31-től augusztus 21-éig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Augusztus 28-án már a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Peugeot 508 PHEV modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

FORMABONTÓ LIMUZIN A FENNTARTHATÓSÁG JEGYÉBEN

A kényelmet és az eleganciát nem adná fel a környezettudatosság érdekében? Nem is kell! Az új Peugeot 508 Plug-in hybrid a fenntarthatóság jegyében született prémium limuzin.

Ismerje meg a Peugeot plug-in hybrid technológiájának előnyeit!

Peugeot 508 PHEV Peugeot 508 PHEV

ELŐNYÖK

Vezetési élmény

Új élményeknek a sokoldalú használatnak és a 100%-ban elektromos hajtásnak köszönhetően:

 • 225 lóerő kombinált teljesítmény
 • elektromos üzemmódban akár 54 km-es hatótáv (WLTP),
 • sima, gördülékeny vezetés, kevesebb vibráció,
 • dinamikus gyorsulás az azonnal rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően,
 • csendes működés.

Takarékosság

A plug-inhybrid technológiának köszönhetően jelentős megtakarításokat realizálhat a használat során:

 • átlagosan 40%-os üzemanyag-megtakarítás,
 • zöldrendszám,
 • elektromos üzemmódban zéró CO2-kibocsátás,
 • alacsonyabb fenntartási költségek
 • 8 éves vagy 160 000 km-es garancia a nagyfeszültségű akkumulátorra, 70% töltőkapacitás erejéig.

Egyszerű használat

Az új technológia nem csak környezet-, de felhasználóbarát is:

 • egyszerű feltöltés hagyományos aljzatról, 7 óra alatt
 • teljes feltöltés kevesebb, mint 2 óra alatt, fali töltőről
 • valós idejű vezetési információk,
 • Távoli irányítás a MyPeugeot alkalmazás segítségével,
 • teljes szabadság - a hagyományos meghajtásnak köszönhetően hosszú utak során is.
Peugeot 508 PHEV

DESIGN

A francia autómárka egyik új zászlóshajója, a Peugeot 508 Plug-in hybrid egyszerre biztosít sportos és elegáns megjelenést tulajdonosának. Az előkelő, merész és innovatív design bizonyítékai az alacsony és dinamikus felépítés, a finoman kidolgozott vonalak és a ledes fénysor. A tervezők most is odafigyeltek a részletek összhangjára - legyen szó akár a harmonikus arányokról, keret nélküli ajtókról, pontos illesztésekről vagy a kifogástalan kiviteli minőségről.A felszereltség függvényében elérhető, nagy üvegfelületű napfénytető tovább növeli a komfortérzetet: remek kilátást és a hátsó sorban is kiváló fényviszonyokat biztosít, valamint a tetőkárpittal harmonizáló sötétítő véd a túl erős napsugárzástól és meghittebb hangulatot teremt az autóban.

Peugeot 508 PHEV

BELSŐ TÉR

Kényelem felsőfokon - az új plug-in hybrid Peugeot 508-cal igazi élmény az utazás.

Peugeot 508 PHEV

High-tech vezetőhely

Tetszés szerint konfigurálható, magasra helyezett, digitális műszeregység, kompakt kormány és egy 10? HD felbontású érintőkijelző áll a vezető rendelkezésére. A sofőr így minden pillanatban felkészült lehet az autó különböző műszaki információit illetően.

Az új 508 plug-inhybrid verziójában pedig az energiaáramlás és fogyasztási adatok is megjelennek a Peugeoti-Cockpit felületén.

Peugeot 508 PHEV

Kényelem a hosszú utakon is

Az ergonomikus kialakítású, AGR* minősítéssel ellátott, exkluzív Gréval-szürkeAlcantara? kárpittal borított ülések jó tartást és kényelmet biztosítanak a vezetőnek és utasainak is. A maximális komfort érdekében számos módon állíthatóak az ülések, használható az üléshelyzet-memorizáló funkció és elöl igénybe vehető akár a többpontos masszázsrendszer* is.

* Változattól függően széria- vagy opciós felszerelések.

Peugeot 508 PHEV

Ahol minden bőrönd elfér

A Peugeot 508 plug-in hybrid változatának csomagtere is ugyanakkora a szőnyeg felett, mint a hagyományos meghajtású modellben. A nagy csomagtartóban kényelmesen elférnek a bőröndök és egyéb csomagok. A rendkívül kényelmes bepakolást pedig az alacsony csomagtér-küszöb és az extra széles nyílás teszi lehetővé.

Egyes változatokhoz a szabad kezes nyitó- és indítórendszerhez (ADML) motoros működtetésű, lábmozdulattal nyitható csomagtérajtó is társul.

Állandóan kapcsolatban

Vezeték nélküli okostelefon-töltés* és MirrorScreen funkció* áll rendelkezésére, hogy a külvilággal folyamatosan kapcsolatban maradhasson. A képernyőtükrözéssel pedig a kompatibilis alkalmazások mind megjeleníthetőek a 10? érintőképernyőn*. Emellett, a hangfelismerő funkcióval* ellátott, 3D navigációs rendszer* valós időben tájékoztatja a vezetés szempontjából fontos eseményekről.

* Változattól függően széria- vagy opciós felszerelések.

Szórakoztatás felsőfokon

A FOCAL? Franciaország vezető HI-FI cége, amely szabadalmaztatott technológiáiról és egyedi hangzásvilágáról híres. Az új plug-in hybrid Peugeot 508-ba is FOCAL? hifirendszert* telepítettek, amelyhez 10 hangszóró tartozik, hogy zenei stílustól függetlenül, mindig megbízható hangminőséget és tiszta, részletgazdag hangzást élvezhessenek a limuzin utasai.

* Változattól függően széria- vagy opciós felszerelések.

Ötletes tárolóhelyek

Az új Peugeot 508 Plug-in hybrid nem csak tágas belsőtere, de az utastérben elhelyezett számtalan ötletes tárolóhelyei miatt is kedvenccé válhat. Elöl az ajtózsebekben, a könyöktámaszban és a középkonzolon kialakított tárolók nyújtanak lehetőséget az utazáshoz szükséges, kisebb eszközök praktikus elhelyezéséhez.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A csúcstechnológiát alkalmazó felszerelésekben gazdag Peugeot 508 kínálatában a márka legújabb generációs vezetéssegítő rendszerei is megtalálhatók.A szériafelszereltség részét képező vezetéssegítő rendszerekkel minden adott a nyugodt utazáshoz.

Kiterjesztett valóság

A nagyobb biztonságot nyújtó NightVision* rendszer az infravörös kamera segítségével sötétben, éjszakai vezetés során és rossz látási viszonyok között is érzékeli, ha a gépkocsi előtt gyalogosok vagy állatok tartózkodnak az úton. Hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké, a kamera által látott kép - vészjelzés kíséretében - pedig a digitális műszeregységen jelenik meg.

* Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés.

Félautonóm vezetés

A ?Drive Assist Plus? csomagnak köszönhetően akár félautonóm módon is vezetheti a plug-in hybrid Peugeot 508-asát. Az első lökhárító közepén lévő radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével, a Stop & Go funkcióval ellátott adaptív tempomat az állandó követési távolságot biztosítja az Ön előtt haladó autóhoz képest. A funkcióhoz sávtartó asszisztens társul, amely automatikusan a sáv közepén, illetve a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet.

Optimális biztonság

A szériafelszereltségben megtalálható biztonsági csomag része az ütközésveszély-jelzővel (DistanceAlert) társított ActiveSafetyBrake automata vészfékező rendszer, a sávtartó asszisztens és a sebességajánlással kiegészülő táblaolvasó rendszer.

A ?Safety Plus? csomag még nagyobb biztonságot nyújt. Az aktív holttérfigyelő, a fáradtságérzékelő rendszer, a távolságifény-asszisztens és a kibővített táblaolvasó rendszer segítségével a váratlan helyzetekre is jobban fel tud készülni.

Többé nincs gond a parkolással

A Full Park Assist* technológia automatikusan beparkolja az Ön plug-inhybrid Peugeot 508-asát a járdaszegélyre merőleges vagy párhuzamos parkolóhelyekre. Miután a sebességváltó karral aktiválta, a rendszer - a kormány és a pedálok használata nélkül - egyedül ellátja a parkolóhely-keresés, a gázadás és a fékezés feladatát. A funkció a parkolóból való kiálláshoz is segítséget nyújt.

* Kizárólag az EAT8 automata váltóhoz kapcsolódóan, opciós felszerelésként áll rendelkezésre.

Peugeot 508 PHEV

Regeneratív fékezés

Akár a fékpedál lenyomása nélkül, a ?Brake? funkció aktiválásával is le tudja lassítani gépjárművét. Ehhez mindössze a váltókart kell hátrahúznia. A motorfékként működő funkció az akkumulátor töltését is lehetővé teszi, valamint a sebességváltó karral bármelyik üzemmódban kapcsolható.

TECHNOLÓGIA

Tökéletesített plug-inhybrid technika gondoskodik arról, hogy az új Peugeot 508 limuzinnal kényelmesen, stílusosan és egyben környezetbarát módon közlekedhessen.

Peugeot 508 PHEV

Egy új élmény

Az új Peugeot 508 plug-in hybrid hajtáslánca 3 részből áll: egy 32kW/180 LE-sPureTech benzinmotorból, egy 80 kW/110 LE-s villanymotorból, valamint egy új EAT8 automata sebességváltóból. Az új technikának köszönhetően a plug-inhybrid Peugeot 508 legnagyobb kombinált teljesítménye 165kW/225 LE.

Peugeot 508 PHEV

Gazdaságos fogyasztás

A plug-in hybrid technológiának köszönhetően az új Peugeot 508 átlagfogyasztásaWLTP szerint 100 kilométeren1,3-1,5 l közötti, az opciós felszereltségtől függően. A plug-inhybrid motorral akár (WLTP) 29 g/km-re is csökkenthető a CO2-kibocsátás, de tisztán elektromos módban ez az érték természetesen megegyezik a nullával.

Peugeot 508 PHEV

Különböző stílusok

Négyféle vezetési mód közül választhat:

 • Elektromos: tisztán elektromos hajtás 135 km/h sebességig
 • Sport: maximális teljesítmény elérése
 • Hybrid: optimális energiafelhasználás az elektromos és a hagyományos meghajtás felváltott használatával
 • Komfort: a Hybrid üzemmód és a vezérelt kerékfelfüggesztés* kényelme

* Kizárólag elektronikusan vezérelt lengéscsillapítás esetén (AMVAR). Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszereltség.

Peugeot 508 PHEV

A büszke hibrid

Hátul és két oldalt speciális felületkezelésű HYBRID feliratok hirdetik, hogy az autó a plug-in hybridek közé tartozik. Ráadásul, az elektromos üzemmódot a szélvédő felső részén elhelyezett, kék színű LED is jelzi. A jelzés automatikus bekapcsol, ha a vezető elektromos üzemmódra vált, és kívülről is jól látható, ami így megkönnyíti egyértelmű azonosítását olyan helyeken, ahová csak zöld üzemmódban lehet behajtani.

Peugeot 508 PHEV

Energiatakarékos akkumulátor

A 11,8 kWh-s, lítium-ion akkumulátornak köszönhetőena tisztán elektromos üzemmódban mért hatótáv 48-54 km (WLTP szerint, opciós felszereltség függvényében) az új Peugeot 508 Plug-inhybriddel. A nagyfeszültségű (300 V) akkumulátor a hátsó üléssor alatt kapott helyet, így nem csökkenti a rendelkezésre álló helyet, és a csomagtartó kapacitása is változatlan maradt. A berendezés egyedisége, hogy a beépített ?e-SAVE? funkció lehetővé teszi az elektromos energia tartalékolását, amelyet Ön menet közben bármikor szükség szerint használhat fel.

Peugeot 508 PHEV

Töltési lehetőségek

Az autóhoz szériában kínált standard fedélzeti töltővel (3,7 kW) a teljes töltöttségi szintet 7 óra alatt érhetjük el hagyományos aljzatról (8 A, 220 V), és 4 óra alatt megerősített csatlakozóról (14 A, 220 V). Az opciós, 7,4 kW-os fedélzeti töltővel akár 1 óra 45 perc alatt is teljesen feltöltheti az autót. A töltőnyílás a bal hátsó sárvédőn helyezkedik el, amely üdvözlőfénnyel és a töltés állapotára vonatkozó információkkal szolgál.A töltés megkezdésekor automatikusan reteszeli az aljzatot, így azt nem lehet kihúzni a nyílásból. A töltőkábelt a csomagtér-padló alatt tárolhatja, így nem foglal helyet a csomagtérből.

Peugeot 508 PHEV

Távirányítás egyszerűen, mobilról

Irányítsa autóját távolról a MyPeugeot? alkalmazás segítségével! Így mobiljáról vezérelheti az akkumulátortöltés bekapcsolását és programozását, valamint az utastér előfűtésének vagy előhűtésének kezelését. Sőt, az alkalmazásnak köszönhetően bárhol és bármikor megtekinthet olyan információkat autójáról, mint a hatótávolság, fogyasztási statisztikák, megtett utak, szervizperiódusok, Assistance elérhetősége.

Önt is elvarázsolta az elegancia és a környezettudatosság új nagykövete?

Kérjen személyre szabott ajánlatot kiszemelt Peugeot 508 Plug-inhybrid modelljére értékesítő kollégáinktól!


Munkatársaink

Baranyai Zsoltné - értékesítési tanácsadó

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4007
Székesi Zoltán - értékesítési tanácsadó

Székesi Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4007
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!