Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy március 22-től Márkakereskedéseinkben a megszokott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre:
H-P: 8.00-18.00, Szo: 10.00-13.00.
Márkaszervizeink munkanapokon 7.00-15.30
között tartanak nyitva.

Peugeot 508 PHEV modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

FORMABONTÓ LIMUZIN A FENNTARTHATÓSÁG JEGYÉBEN

A kényelmet és az eleganciát nem adná fel a környezettudatosság érdekében? Nem is kell! Az új Peugeot 508 Plug-in hybrid a fenntarthatóság jegyében született prémium limuzin.

Ismerje meg a Peugeot plug-in hybrid technológiájának előnyeit!

Peugeot 508 PHEV Peugeot 508 PHEV

ELŐNYÖK

Vezetési élmény

Új élményeknek a sokoldalú használatnak és a 100%-ban elektromos hajtásnak köszönhetően:

 • 225 lóerő kombinált teljesítmény
 • elektromos üzemmódban akár 54 km-es hatótáv (WLTP),
 • sima, gördülékeny vezetés, kevesebb vibráció,
 • dinamikus gyorsulás az azonnal rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően,
 • csendes működés.

Takarékosság

A plug-inhybrid technológiának köszönhetően jelentős megtakarításokat realizálhat a használat során:

 • átlagosan 40%-os üzemanyag-megtakarítás,
 • zöldrendszám,
 • elektromos üzemmódban zéró CO2-kibocsátás,
 • alacsonyabb fenntartási költségek
 • 8 éves vagy 160 000 km-es garancia a nagyfeszültségű akkumulátorra, 70% töltőkapacitás erejéig.

Egyszerű használat

Az új technológia nem csak környezet-, de felhasználóbarát is:

 • egyszerű feltöltés hagyományos aljzatról, 7 óra alatt
 • teljes feltöltés kevesebb, mint 2 óra alatt, fali töltőről
 • valós idejű vezetési információk,
 • Távoli irányítás a MyPeugeot alkalmazás segítségével,
 • teljes szabadság - a hagyományos meghajtásnak köszönhetően hosszú utak során is.
Peugeot 508 PHEV

DESIGN

A francia autómárka egyik új zászlóshajója, a Peugeot 508 Plug-in hybrid egyszerre biztosít sportos és elegáns megjelenést tulajdonosának. Az előkelő, merész és innovatív design bizonyítékai az alacsony és dinamikus felépítés, a finoman kidolgozott vonalak és a ledes fénysor. A tervezők most is odafigyeltek a részletek összhangjára - legyen szó akár a harmonikus arányokról, keret nélküli ajtókról, pontos illesztésekről vagy a kifogástalan kiviteli minőségről.A felszereltség függvényében elérhető, nagy üvegfelületű napfénytető tovább növeli a komfortérzetet: remek kilátást és a hátsó sorban is kiváló fényviszonyokat biztosít, valamint a tetőkárpittal harmonizáló sötétítő véd a túl erős napsugárzástól és meghittebb hangulatot teremt az autóban.

Peugeot 508 PHEV

BELSŐ TÉR

Kényelem felsőfokon - az új plug-in hybrid Peugeot 508-cal igazi élmény az utazás.

Peugeot 508 PHEV

High-tech vezetőhely

Tetszés szerint konfigurálható, magasra helyezett, digitális műszeregység, kompakt kormány és egy 10? HD felbontású érintőkijelző áll a vezető rendelkezésére. A sofőr így minden pillanatban felkészült lehet az autó különböző műszaki információit illetően.

Az új 508 plug-inhybrid verziójában pedig az energiaáramlás és fogyasztási adatok is megjelennek a Peugeoti-Cockpit felületén.

Peugeot 508 PHEV

Kényelem a hosszú utakon is

Az ergonomikus kialakítású, AGR* minősítéssel ellátott, exkluzív Gréval-szürkeAlcantara? kárpittal borított ülések jó tartást és kényelmet biztosítanak a vezetőnek és utasainak is. A maximális komfort érdekében számos módon állíthatóak az ülések, használható az üléshelyzet-memorizáló funkció és elöl igénybe vehető akár a többpontos masszázsrendszer* is.

* Változattól függően széria- vagy opciós felszerelések.

Peugeot 508 PHEV

Ahol minden bőrönd elfér

A Peugeot 508 plug-in hybrid változatának csomagtere is ugyanakkora a szőnyeg felett, mint a hagyományos meghajtású modellben. A nagy csomagtartóban kényelmesen elférnek a bőröndök és egyéb csomagok. A rendkívül kényelmes bepakolást pedig az alacsony csomagtér-küszöb és az extra széles nyílás teszi lehetővé.

Egyes változatokhoz a szabad kezes nyitó- és indítórendszerhez (ADML) motoros működtetésű, lábmozdulattal nyitható csomagtérajtó is társul.

Állandóan kapcsolatban

Vezeték nélküli okostelefon-töltés* és MirrorScreen funkció* áll rendelkezésére, hogy a külvilággal folyamatosan kapcsolatban maradhasson. A képernyőtükrözéssel pedig a kompatibilis alkalmazások mind megjeleníthetőek a 10? érintőképernyőn*. Emellett, a hangfelismerő funkcióval* ellátott, 3D navigációs rendszer* valós időben tájékoztatja a vezetés szempontjából fontos eseményekről.

* Változattól függően széria- vagy opciós felszerelések.

Szórakoztatás felsőfokon

A FOCAL? Franciaország vezető HI-FI cége, amely szabadalmaztatott technológiáiról és egyedi hangzásvilágáról híres. Az új plug-in hybrid Peugeot 508-ba is FOCAL? hifirendszert* telepítettek, amelyhez 10 hangszóró tartozik, hogy zenei stílustól függetlenül, mindig megbízható hangminőséget és tiszta, részletgazdag hangzást élvezhessenek a limuzin utasai.

* Változattól függően széria- vagy opciós felszerelések.

Ötletes tárolóhelyek

Az új Peugeot 508 Plug-in hybrid nem csak tágas belsőtere, de az utastérben elhelyezett számtalan ötletes tárolóhelyei miatt is kedvenccé válhat. Elöl az ajtózsebekben, a könyöktámaszban és a középkonzolon kialakított tárolók nyújtanak lehetőséget az utazáshoz szükséges, kisebb eszközök praktikus elhelyezéséhez.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A csúcstechnológiát alkalmazó felszerelésekben gazdag Peugeot 508 kínálatában a márka legújabb generációs vezetéssegítő rendszerei is megtalálhatók.A szériafelszereltség részét képező vezetéssegítő rendszerekkel minden adott a nyugodt utazáshoz.

Kiterjesztett valóság

A nagyobb biztonságot nyújtó NightVision* rendszer az infravörös kamera segítségével sötétben, éjszakai vezetés során és rossz látási viszonyok között is érzékeli, ha a gépkocsi előtt gyalogosok vagy állatok tartózkodnak az úton. Hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké, a kamera által látott kép - vészjelzés kíséretében - pedig a digitális műszeregységen jelenik meg.

* Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés.

Félautonóm vezetés

A ?Drive Assist Plus? csomagnak köszönhetően akár félautonóm módon is vezetheti a plug-in hybrid Peugeot 508-asát. Az első lökhárító közepén lévő radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével, a Stop & Go funkcióval ellátott adaptív tempomat az állandó követési távolságot biztosítja az Ön előtt haladó autóhoz képest. A funkcióhoz sávtartó asszisztens társul, amely automatikusan a sáv közepén, illetve a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet.

Optimális biztonság

A szériafelszereltségben megtalálható biztonsági csomag része az ütközésveszély-jelzővel (DistanceAlert) társított ActiveSafetyBrake automata vészfékező rendszer, a sávtartó asszisztens és a sebességajánlással kiegészülő táblaolvasó rendszer.

A ?Safety Plus? csomag még nagyobb biztonságot nyújt. Az aktív holttérfigyelő, a fáradtságérzékelő rendszer, a távolságifény-asszisztens és a kibővített táblaolvasó rendszer segítségével a váratlan helyzetekre is jobban fel tud készülni.

Többé nincs gond a parkolással

A Full Park Assist* technológia automatikusan beparkolja az Ön plug-inhybrid Peugeot 508-asát a járdaszegélyre merőleges vagy párhuzamos parkolóhelyekre. Miután a sebességváltó karral aktiválta, a rendszer - a kormány és a pedálok használata nélkül - egyedül ellátja a parkolóhely-keresés, a gázadás és a fékezés feladatát. A funkció a parkolóból való kiálláshoz is segítséget nyújt.

* Kizárólag az EAT8 automata váltóhoz kapcsolódóan, opciós felszerelésként áll rendelkezésre.

Peugeot 508 PHEV

Regeneratív fékezés

Akár a fékpedál lenyomása nélkül, a ?Brake? funkció aktiválásával is le tudja lassítani gépjárművét. Ehhez mindössze a váltókart kell hátrahúznia. A motorfékként működő funkció az akkumulátor töltését is lehetővé teszi, valamint a sebességváltó karral bármelyik üzemmódban kapcsolható.

TECHNOLÓGIA

Tökéletesített plug-inhybrid technika gondoskodik arról, hogy az új Peugeot 508 limuzinnal kényelmesen, stílusosan és egyben környezetbarát módon közlekedhessen.

Peugeot 508 PHEV

Egy új élmény

Az új Peugeot 508 plug-in hybrid hajtáslánca 3 részből áll: egy 32kW/180 LE-sPureTech benzinmotorból, egy 80 kW/110 LE-s villanymotorból, valamint egy új EAT8 automata sebességváltóból. Az új technikának köszönhetően a plug-inhybrid Peugeot 508 legnagyobb kombinált teljesítménye 165kW/225 LE.

Peugeot 508 PHEV

Gazdaságos fogyasztás

A plug-in hybrid technológiának köszönhetően az új Peugeot 508 átlagfogyasztásaWLTP szerint 100 kilométeren1,3-1,5 l közötti, az opciós felszereltségtől függően. A plug-inhybrid motorral akár (WLTP) 29 g/km-re is csökkenthető a CO2-kibocsátás, de tisztán elektromos módban ez az érték természetesen megegyezik a nullával.

Peugeot 508 PHEV

Különböző stílusok

Négyféle vezetési mód közül választhat:

 • Elektromos: tisztán elektromos hajtás 135 km/h sebességig
 • Sport: maximális teljesítmény elérése
 • Hybrid: optimális energiafelhasználás az elektromos és a hagyományos meghajtás felváltott használatával
 • Komfort: a Hybrid üzemmód és a vezérelt kerékfelfüggesztés* kényelme

* Kizárólag elektronikusan vezérelt lengéscsillapítás esetén (AMVAR). Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszereltség.

Peugeot 508 PHEV

A büszke hibrid

Hátul és két oldalt speciális felületkezelésű HYBRID feliratok hirdetik, hogy az autó a plug-in hybridek közé tartozik. Ráadásul, az elektromos üzemmódot a szélvédő felső részén elhelyezett, kék színű LED is jelzi. A jelzés automatikus bekapcsol, ha a vezető elektromos üzemmódra vált, és kívülről is jól látható, ami így megkönnyíti egyértelmű azonosítását olyan helyeken, ahová csak zöld üzemmódban lehet behajtani.

Peugeot 508 PHEV

Energiatakarékos akkumulátor

A 11,8 kWh-s, lítium-ion akkumulátornak köszönhetőena tisztán elektromos üzemmódban mért hatótáv 48-54 km (WLTP szerint, opciós felszereltség függvényében) az új Peugeot 508 Plug-inhybriddel. A nagyfeszültségű (300 V) akkumulátor a hátsó üléssor alatt kapott helyet, így nem csökkenti a rendelkezésre álló helyet, és a csomagtartó kapacitása is változatlan maradt. A berendezés egyedisége, hogy a beépített ?e-SAVE? funkció lehetővé teszi az elektromos energia tartalékolását, amelyet Ön menet közben bármikor szükség szerint használhat fel.

Peugeot 508 PHEV

Töltési lehetőségek

Az autóhoz szériában kínált standard fedélzeti töltővel (3,7 kW) a teljes töltöttségi szintet 7 óra alatt érhetjük el hagyományos aljzatról (8 A, 220 V), és 4 óra alatt megerősített csatlakozóról (14 A, 220 V). Az opciós, 7,4 kW-os fedélzeti töltővel akár 1 óra 45 perc alatt is teljesen feltöltheti az autót. A töltőnyílás a bal hátsó sárvédőn helyezkedik el, amely üdvözlőfénnyel és a töltés állapotára vonatkozó információkkal szolgál.A töltés megkezdésekor automatikusan reteszeli az aljzatot, így azt nem lehet kihúzni a nyílásból. A töltőkábelt a csomagtér-padló alatt tárolhatja, így nem foglal helyet a csomagtérből.

Peugeot 508 PHEV

Távirányítás egyszerűen, mobilról

Irányítsa autóját távolról a MyPeugeot? alkalmazás segítségével! Így mobiljáról vezérelheti az akkumulátortöltés bekapcsolását és programozását, valamint az utastér előfűtésének vagy előhűtésének kezelését. Sőt, az alkalmazásnak köszönhetően bárhol és bármikor megtekinthet olyan információkat autójáról, mint a hatótávolság, fogyasztási statisztikák, megtett utak, szervizperiódusok, Assistance elérhetősége.

Önt is elvarázsolta az elegancia és a környezettudatosság új nagykövete?

Kérjen személyre szabott ajánlatot kiszemelt Peugeot 508 Plug-inhybrid modelljére értékesítő kollégáinktól!


Munkatársaink

Baranyai Zsoltné - értékesítési tanácsadó

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó
Székesi Zoltán - értékesítési tanácsadó

Székesi Zoltán

értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!