Peugeot 508

A FORMABONTÓ LIMUZIN

Válassza a jövő autóját!

LENYŰGÖZŐ TÖKÉLETESSÉG

Tapasztalja meg, milyen egy tökéletes autó!

Az alacsony és dinamikus felépítésű, erőteljes tekintetű új PEUGEOT 508 egyszerre sportos és elegáns megjelenésével egy új korszak hírnöke. Plasztikus idomai, a finom kidolgozású hűtőrács és az új ledes fénysor még tovább erősítik az előkelő, merész és innovatív dizájnt.

EGYEDÜLÁLLÓ PEUGEOT i-COCKPIT®

Foglalja el helyét a különleges PEUGEOT i-Cockpit®-ban!

Az új modell tervezői nem ismertek kompromisszumot. Minden részlet – a harmonikus arányok, a keret nélküli ajtók, a pontos illesztések és a kifogástalan kiviteli minőség is – gondos odafigyelésről árulkodik és hozzájárul a tökéletes összhatáshoz. Íme az esztétikum és a minőség szolgálatába állított szakértelem!

A high-tech vezetőhelyen kompakt kormány, magasra helyezett, konfigurálható digitális műszeregység és egy 10” kapacitív típusú HD érintőkijelző* várja. Élvezze a kényelmes üléseket, a többpontos masszázst, FOCAL® audiorendszer* biztosította tiszta és részletgazdag hifi hangzást, valamint az egyedülálló vezetési élményt.

Hatékonyság mindenek előtt
Ne elégedjen meg félmegoldásokkal!

A hatékony PureTech, illetve BlueHDi Euro 6.2 motorok és az új 8 fokozatú EAT8* automata sebességváltó jóvoltából az új PEUGEOT 508-at nemcsak kiváló teljesítmény, de visszafogott CO2-kibocsátás is jellemzi.

AMIKOR A LÁTHATATLAN IS LÁTHATÓ

Ne elégedjen meg félmegoldásokkal!

A Night Vision éjjellátó technológia a gépkocsi elején elhelyezett infravörös kamera segítségével éjszaka is érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton gyalogosok vagy állatok tartózkodnak. A legmodernebb biztonsági és vezetéssegítő rendszerekkel* ellátott új PEUGEOT 508 technológia tekintetében minden elvárást felülmúl.

INTENZÍV ÉLMÉNYEK

Adja át magát a vezetés örömének!

A pontosan reagáló, könnyen kormányozható és az elektronikusan vezérelt felfüggesztés* jóvoltából kiváló úttartással rendelkező új PEUGEOT 508 a vezetés újfajta élményével és a korlátlan szabadság érzésével ajándékozza meg.

*Változattól függően opciós felszereltség

MINDIG URA A HELYZETNEK

A legsimábbtól a legmeredekebb útig fontos, hogy mindig a mi kezünkben legyen az irányítás. Az új 508-t a PEUGEOT-tól megszokott kiváló úttartás mellett speciálisan beállított felfüggesztések, jó kormányozhatóság és megemelt hasmagasság jellemzik, melyek már-már terepjárós2 adottságokkal ruházzák fel a modellt. A magas vezetési helyzetnek köszönhetően pedig még biztosabbnak érezhetjük magunkat a volánnál.

Új generációs motorok

Az új PEUGEOT 508 innovatív motorjait a nagy teljesítmény mellett visszafogott fogyasztás jellemzi. Az új generációs BlueHDi dízel erőforrások és PureTech benzinmotorok még nagyobb élvezetet és egyedülálló vezetési élményt garantálnak.

Az új 508 kínálatában szereplő BlueHDi 100 5 sebességes manuális váltóvali és PureTech 110 S&S 6 sebességes manuális váltóval áll rendelkezésre.

Peugeot szakértőink

Az Ön érdeklődését is felkeltette Peugeot modellünk? Kérje értékesítőink segítségét vagy kérjen ajánlatot még ma!

 

 

Jónás Viktor szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető peugeot 508 modelljeink

Nincs találat.