Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Peugeot 508 modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A FORMABONTÓ LIMUZIN Válassza a jövő autóját!


Az alacsony és dinamikus felépítésű, erőteljes tekintetű új PEUGEOT 508 egyszerre sportos és elegáns megjelenésével egy új korszak hírnöke. Plasztikus idomai, a finom kidolgozású hűtőrács és az új ledes fénysor még tovább erősítik az előkelő, merész és innovatív dizájnt.

LENYŰGÖZŐ TÖKÉLETESSÉG Tapasztalja meg, milyen egy tökéletes autó!


Az új modell tervezői nem ismertek kompromisszumot. Minden részlet – a harmonikus arányok, a keret nélküli ajtók, a pontos illesztések és a kifogástalan kiviteli minőség is – gondos odafigyelésről árulkodik és hozzájárul a tökéletes összhatáshoz. Íme az esztétikum és a minőség szolgálatába állított szakértelem!

EGYEDÜLÁLLÓ PEUGEOT i-COCKPIT® Foglalja el helyét a különleges PEUGEOT i-Cockpit®-ban!


A high-tech vezetőhelyen kompakt kormány, magasra helyezett, konfigurálható digitális műszeregység és egy 10” kapacitív típusú HD érintőkijelző* várja. Élvezze a kényelmes üléseket, a többpontos masszázst, FOCAL® audiorendszer* biztosította tiszta és részletgazdag hifi hangzást, valamint az egyedülálló vezetési élményt.

Hatékonyság mindenek előtt
Ne elégedjen meg félmegoldásokkal!

A hatékony PureTech, illetve BlueHDi Euro 6.2 motorok és az új 8 fokozatú EAT8* automata sebességváltó jóvoltából az új PEUGEOT 508-at nemcsak kiváló teljesítmény, de visszafogott CO2-kibocsátás is jellemzi.

AMIKOR A LÁTHATATLAN IS LÁTHATÓ
Ismerje meg a kibővített valóság élményét!

A Night Vision éjjellátó technológia a gépkocsi elején elhelyezett infravörös kamera segítségével éjszaka is érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton gyalogosok vagy állatok tartózkodnak. A legmodernebb biztonsági és vezetéssegítő rendszerekkel* ellátott új PEUGEOT 508 technológia tekintetében minden elvárást felülmúl.

 
 

INTENZÍV ÉLMÉNYEK Adja át magát a vezetés örömének!


A pontosan reagáló, könnyen kormányozható és az elektronikusan vezérelt felfüggesztés* jóvoltából kiváló úttartással rendelkező új PEUGEOT 508 a vezetés újfajta élményével és a korlátlan szabadság érzésével ajándékozza meg.

*Változattól függően opciós felszereltség

 
 

Mindig ura a helyzetnek


A legsimábbtól a legmeredekebb útig fontos, hogy mindig a mi kezünkben legyen az irányítás. Az új 508-t a PEUGEOT-tól megszokott kiváló úttartás mellett speciálisan beállított felfüggesztések, jó kormányozhatóság és megemelt hasmagasság jellemzik, melyek már-már terepjárós2 adottságokkal ruházzák fel a modellt. A magas vezetési helyzetnek köszönhetően pedig még biztosabbnak érezhetjük magunkat a volánnál.

 
 

Új generációs motorok


Az új PEUGEOT 508 innovatív motorjait a nagy teljesítmény mellett visszafogott fogyasztás jellemzi. Az új generációs BlueHDi dízel erőforrások és PureTech benzinmotorok még nagyobb élvezetet és egyedülálló vezetési élményt garantálnak.

Az új 508 kínálatában szereplő BlueHDi 100 5 sebességes manuális váltóvali és PureTech 110 S&S 6 sebességes manuális váltóval áll rendelkezésre.

A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok az NEDC szabályozás szerint kerültek meghatározásra (715/2007 és 692/2008 EK rendeletek aktuális verziói), ami lehetővé teszi az egyes gépjárművek összehasonlítását.

KALANDRA FEL


 
 
 
 
 
 
 
 

Munkatársaink

Baranyai Zsoltné - értékesítési tanácsadó

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4007
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!