Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Nissan Micra modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A VADONATÚJ NISSAN MICRA

JÁTSSZ KEDVED SZERINT

VADONATÚJ NISSAN MICRA


TERVEZÉSE ÉS MÉRNÖKI MEGOLDÁSAI SZAKÍTANAK A HAGYOMÁNYOKKAL – A VADONATÚJ NISSAN MICRA TÖBB MINT EGY AUTÓ. EGYÉNISÉGE VAN, CSAKÚGY MINT ÖNNEK. A VADONATÚJ NISSAN MICRA 2017 ÁPRILISÁTÓL RENDELHETŐKIFEJEZŐ. ENERGIKUS. MOZGÉKONY. VADONATÚJ NISSAN MICRA


Merész formavilágával, lenyűgöző külsejével, osztályelső technológiájával, valamint kiemelkedő vezetési dinamikájával és kényelmével a Gen5 Nissan Micra kiemelkedik, és felemelő élményt nyújt Önnek.

STÍLUSOS KIALAKÍTÁS - MERÉSZ FORMAVILÁG
A sportos vonalaktól és arányoktól a modern belső térig, a vadonatúj Nissan Micra teljes egészében az ikonikus és kifejező formatervről szól.

SAHOGY ÖN SZERETNÉ - ÖNKIFEJEZÉS
Szakítson a hagyományokkal, és fejezze ki Önmagát egy autóval, mely tükrözi a személyiségét. A vadonatúj Nissan Micra esetében 100 különböző konfiguráció közül választhat.

EGY INSPIRÁLÓ ÉLMÉNY - MODERN BELSŐ
A vadonatúj Nissan Micra gondosan kidolgozott és csúcsminőségű beltere a tér és a kényelem harmonikus ötvözete.

BOSE HANGRENDSZER - PRÉMIUM TECHNOLÓGIÁK
Az osztályelső technológiákkal felszerelt, vadonatúj Nissan Micra vezetése felemelő élményt nyújt, különösen a vadonatúj és exkluzív BOSE hangrendszerrel, mely fejtámlába szerelt hangszórókat is tartalmaz.

 
 
 

KÜLSŐ

MUTASSA MEG ÖNMAGÁT


Mi rejlik azok mögött a mély, sportos vonalak mögött? A vadonatúj Nissan Micra ikonikus formavilágát és részleteit sportautók ihlették.

KIDOLGOZOTT VONALAK. SPORTOS ARÁNYOK
Az alacsony és széles karosszériával, és a motorháztetőtől az autó hátuljáig vékony és kidolgozott vonalakkal a vadonatúj Nissan Micra formavilága nem csak a látványt szolgálja, ez egy merész módja az önkifejezésnek.

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI FORMATERV
Forma, funkció és attitűd: a vadonatúj Nissan Micra tökéletes egyensúlyt teremt a sportos forma és a mindennapi igények között, hogy Ön mindent kihozhasson aktív életstílusából.


BELTÉR

KÉNYEZTESSE A LELKÉT


A vadonatúj Nissan Micra aprólékosan kidolgozott, harmonikus és tágas beltere egyedi környezetet teremt az üdítő vezetési élményhez.

AZ ÖN TERE
Futtassa végig az ujjait a műszerfal tiszta vonalain, érezze a puha tapintású anyagok által sugárzott minőséget. Érintse meg az okosan csoportosított kezelőszerveket, és tegye egyedivé a belteret az Önnek legjobban tetsző szín kiválasztásával. A vadonatúj Nissan Micrában minden a maradásra ösztönöz.

ÖNNEK TERVEZTÜK
Az ergonomikus, gerinckímélő ülések által biztosított optimális vezetési pozíciótól az okosan elrendezett kezelőszervekig, a vadonatúj Nissan Micrát úgy terveztük meg, hogy fokozzuk az Ön kényelmét.

 
 
 

EGYEDI AUDIOÉLMÉNYA vadonatúj, 6 hangszórós Bose hangrendszer, melyből 2 hangszóró a vezető fejtámlájában található, 360°-os hangzást biztosít a vezetőülésben: a vadonatúj Nissan Micra valóban exkluzív.

FOKOZZA AZ ÉRZÉKEIT
A vadonatúj Nissan Micra osztályelső technológiáinak köszönhetően minden egy vezetés egy ösztönző utazás lesz, ahol az irányítás az Ön kezében van.

INTELLIGENS 360 FOKOS PARKOLÓKAMERA


Az intelligens 360 fokos parkolókamera-rendszer négy kamera segítségével virtuális felülnézetben jeleníti meg az autót és környezetét, a választható osztott képernyő pedig az autó elejét, hátulját és oldalát mutatja, hogy a parkolás és manőverezés egyszerű legyen.


NISSANCONNECT


Okosabb, biztonságosabb és könnyebb kezelni: minden zene, navigáció, kihangosítással lebonyolított kommunikáció és fedélzeti alkalmazás azonnal és közvetlenül a 7”-os tükröződésmentes érintőképernyőn.

 

TELE ÖNBIZALOMMAL


Olyan, mintha egyszerre lenne harmadik szeme és egy hatodik érzéke: Nissan intelligens mobilitás magabiztosságot nyújt az úton. Segít figyelni a járművet és annak környezetét, felkészít a váratlan helyzetekre, és megóvja Ön és utasait az elkerülhetetlen szituációkban.

KAPJ EL, HA TUDSZ A vadonatúj Nissan Micra tökéletesen ötvözi a manőverezhetőséget és a stabilitást. Merev karosszériájának, alacsonyan található súlypontjának és exkluzív technológiai felszereltségének köszönhetően azonnal reagál a kormánymozdulatokra, élményekkel teli, de biztonságos vezetési élményt nyújtva.

Az útviszonyok folyamatos figyelésével és a beállítások módosításával a Nissan menetdinamikai rendszere dinamikus és kényelmes utazást biztosítanak.

 
 
 

DINAMIKUS ÉS HATÉKONY MOTOROK


Teljesítmény és hatékonyság kompromisszumok nélkül. Akár benzin, akár dízel, a vadonatúj Nissan Micra motorjai garantálják az azonnali gyorsulást és az üzemanyag-takarékos teljesítményt a Stop/Start technológiának köszönhetően.


AHOGY ÖN SZERETNÉ A VADONATÚJ NISSAN MICRA TESTRESZABÁSA


Szakítson a hagyományokkal, és találja meg az Önhöz illő külsőt és belsőt a több mint 100 különböző konfiguráció között. Görgessen, és fedezzen fel néhány ikonikus verziót, majd kattintson a vezetőajtóra, és merüljön el az inspiráló belterekben.

 
 

Munkatársaink

Kovács Gábor - értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4131
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!