Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Nissan Új Juke Hybrid
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az új Nissan Juke Hybrid amely forradalmasítja a vezetési élményt

Hagyja, hogy az új Nissan Juke Hybrid modell inspiráló részletei Önt is magával ragadják. Tervezésekor az egyediség és a merészség állt a középpontban, így születhetett meg a V formájú hűtőrács, a különleges trapézalakú hátsó rész és a sportos forma, melyektől az autó összetéveszthetetlen!
 


 

DESIGN

Hi-Tech Y-fényszóró

Hi-Tech Y-fényszóró

Trapéz alakú hátsó lökhárító

Trapéz alakú hátsó lökhárító

19

19"-os könnyűfém keréktárcsák

BELSŐ TÉR

Merész vonalak, drámai fények, izgalmas formai hangsúlyok, és vendégszerető belső tér. A NIssan Juke dinamikus belső kialakítása olyan érzetet nyújt, mintha azt a vezető köré tervezték volna úgy, hogy Ön csak karnyújtásnyira legyen mindentől.
Nissan Új Juke Hybrid
Nissan Új Juke Hybrid
Nissan Új Juke Hybrid
Nissan Új Juke Hybrid

Alakítsa Juke-ját stílusához az N-Design csomaggal!

Szeretné, ha Nissan Juke Hybrid modellje kitűnne a tömegből? Akkor az N-Design felszereltség Önnek készült. Vezessen olyan autót, amely nem jön szembe a forgalomban!

Okos és rugalmas tárolás

A Nissan Juke-ot pont olyanra tervezték mint amilyenre vágyik! Az autó kialakítása során tökéletesen ötvözték a praktikumot és a játékosságot, így megnyerő külseje mellett, Ön bármikor könnyedén pakolhatja be és ki csomagjait, legyen szó akár bőröndökről vagy csak a hétvégi bevásárlásról.
60:40 arányban dönthető ülések

60:40 arányban dönthető ülések

Egymástól függetlenül és könnyen mozgatható hátsó ülésekkel tovább növelhető az új Nissan Juke Hybrid csomagtere. Ezzel is biztosítva a nagyobb csomagok kényelmes szállítását, még akkor is ha utasa van.
Csomagtér rendszerezés

Csomagtér rendszerezés

Biztosítsa a maximális kihasználtságot legkülönbözőbb csomagjai számára az igények szerint alakítható csomagtérrel.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Kapcsolódjon magabiztosan az Önt körülvevő világhoz és vezessen gondtalanul az új Nissan Jukeban, hiszen az Intelligens Mobility egy teljesen új módját kínálja az autózásnak.
Nissan Új Juke Hybrid

ProPILOT Asszisztens

Tegye biztonságossá utazását a ProPILOT asszisztens segítségével, amely többek között figyeli a távolságot az Ön előtt haladó autótól és a sáv közepén tartja az autót.

Intelligens vészfékező rendszer

Ha a rendszer gyalogost vagy autót érzékel Ön előtt, segít elkerülni a balesetet vagy csökkenteni annak súlyosságát.

Nissan Új Juke Hybrid

Kapcsolódjon a világhoz a Nissan segítségével és vezessen magabiztosan! A Nissan Intelligent Mobility a vezetés egy teljesen új módját ismerteti meg Önnel. A technológiának köszönhetően az új Nissan JUKE vezetése még nagyobb magabiztosságot ad, ráadásul még többféle módon maradhat kapcsolatban a környező világgal. Ez a vezetés jövője, mely most mindenki számára elérhetővé válik.
TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

A Távolsági fényszóró asszisztens segít, hogy a fényerő ne zavarja a szembejövő, illetve az Ön előtt haladó jármű vezetőjét. Automatikusan tompítja a fényerőt, amikor járművet észlel maga előtt, majd visszakapcsolja a távolsági fényszórókat, amikor szüksége van rájuk.
INTELLIGENS RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉS FIGYELMEZTETÉS

INTELLIGENS RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉS FIGYELMEZTETÉS

Az Intelligens ráfutásos ütközés figyelmeztetés funkció figyeli a maximum két gépkocsi távolságban elöl haladó forgalmat, s lassításra figyelmezteti, ha úgy érzékeli Ön nem tartja be a biztonságos követési távolságot.
HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

A Holttérfigyelő funkcióval felszerelt Nissan Juke figyelmezteti, ha egy jármű jelenik meg autója holtterében. Amennyiben Ön nem reagál a figyelmeztetésre, a Holttérfigyelő beavatkozási funkciója enyhe fékerőt alkalmaz, és visszatéríti saját sávjába.
HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOM FIGYELMEZTETÉS

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOM FIGYELMEZTETÉS

Tolatás közben figyeli a Juke-ja körüli környezetet és figyelmezteti, ha járművek közelítenek bármelyik irányból, megelőzve ezzel az ütközést.
Nissan Új Juke Hybrid

TECHNOLÓGIA

Egy izgalmas és elektromos élmény

A következő generációs technológia már úton van. Ismerje meg a Nissan Juke Hibridet - mely erős, hatékony és vezetése örömteli. Iratkozzon fel, és értesüljön elsőként a rendelések megnyitásáról!

Nissan Új Juke Hybrid

Fejlett és hatékony motorok és sebességváltók

A Nissan Juke újraértelmezi a teljesítmény fogalmát a könnyű, de erőteljes turbófeltöltős benzinmotorral. A továbbfejlesztett súrlódás-csökkentés és az elektronikus vezérlésű turbófeltöltő biztosítja a gyors reakciót, miközben az ECO mód kiemelkedő hatékonyságról gondoskodik. Vezetési stílusának megfelelően válassza a hatfokozatú manuális sebességváltót vagy a fejlett, új, hétfokozatú, dupla tengelykapcsolós DCT automata sebességváltót.

DIG-T

Benzinmotor

117 LE

Teljesítmény

200 NM

Maximális nyomaték
6-fokozatú manuális sebességváltó

6-fokozatú manuális sebességváltó

Illeszkedik vezetési stílusához. A Nissan 6-fokozatú manuális sebességváltó jellemzői a direkt kapcsolási érzet és a gyors reakció, amelyek minden utazást örömtelivé tesznek.
7-fokozatú dupla tengelykapcsolós automata sebességváltó

7-fokozatú dupla tengelykapcsolós automata sebességváltó

Azonnal reagál. Az Új Nissan Juke 7-fokozatú dupla tengelykapcsolós (DCT) sebességváltója a hagyományos automata sebességváltóhoz hasonlóan viselkedik.
ECO / Sport mód

ECO / Sport mód

Válassza az ECO módot a továbbfejlesztett üzemanyag-hatékonyság érdekében, a Standard módot az üzemanyag-hatékonyság és teljesítmény közötti legjobb egyensúlyért vagy a Sport módot, ha a dinamikus vezetési stílust preferálja.
Sebességváltás a kormánykeréken

Sebességváltás a kormánykeréken

A Juke 7-fokozatú DCT sebességváltója lehetővé teszi a váltást anélkül, hogy levenné kezét a kormányról - csak használja a kormánykerékre szerelt sebességváltó füleket.

ÖNT IS MEGGYŐZTE AZ ÚJ NISSAN JUKE HYBRID? NE HABOZZON, KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!


Munkatársaink

Kovács Gábor - értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4131
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!