Nissan Juke modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

MERJ MÁS LENNI FŐBB FUNKCIÓK


A Nissan sportos crossovere maga a megtestesült stílus, amely ellenállhatatlan a városi utakon.

AZ ÖN JUKE-JA. AZ ÖN ÍZLÉSE.
A Nissan Design Studio segítségével többféle személyre szabási csomaggal alakíthatja a saját képére Nissan Juke-ját. Vigye bele saját magát is a Juke izgalmas stílusába: válasszon kedvenc borítást, kárpitozást, díszlécet és hasonlókat – a hozzájuk illő 18"-es könnyűfém kerekek mellett.


A NISSAN DINAMIKUS ÜZEMMÓDVEZÉRLŐJÉVEL ÖN MENET KÖZBEN IS STÍLUST VÁLTHAT.
A Nissan Juke-ját mindig a hangulatához legjobban illő módba kapcsolhatja a középkonzolon elhelyezett kétfunkciós vezérlőegységgel. Ez a Nissan Dinamikus Üzemmódvezérlő. Az egyik intuitív vezérlőtárcsa segítségével módosíthatja a vezetési stílust és a gázreakciót attól függően, hogy mennyire van sportos hangulatban. A másik az automatikus légkondicionálás beállítására használható.

FEJLETT BIZTONSÁG
A Nissan Juke megvédi az utasokat a váratlan helyzetektől, mivel része a Nissan Aktív Biztonsági Pajzs technológiája – köztük a sávelhagyásjelző rendszer, a mozgótárgy-észlelés és a holttérfigyelő rendszer is, amely kamerák és érzékelők segítségével figyeli a jármű környezetét.

 
 

KÜLSŐ FORMATERV
MERJEN KÜLÖNBÖZNI!


A Nissan Juke nem pusztán crossover – hanem egy sportos szellemiségű crossover. A nagy teljesítményű Nissan 370Z ihlette hátsó lámpák, az erőteljes vonalvezetésű motorháztető és a sportos vonalak különlegessé varázsolják az autót, amely egyszerre rendelkezik egy kétajtós sportkocsi szépségével és egy négyajtós SUV praktikusságával. A Nissan Juke két világ legjava, egyben.


KÁPRÁZATOS FÉNYEK
A Nissan Juke összetéveszthetetlen látvány. Merész, bumeráng alakú fényszórói végigsimítanak a motorháztetőn, és jellegzetes megjelenést kölcsönöznek az autónak – a raliautókon megszokott, a hűtőrács közepére szerelt kerek fényszórók pedig fokozzák az éjszakai világítás erejét.

BELSŐ KIALAKÍTÁS KÉSZEN ÁLL AZ ÚTRA?


A Juke sportos karaktere már az ajtó kinyitásakor egyértelművé válik. Az alaphangot már a mély, párnázott ülések megadják: az üléseken, a kormánykeréken, a műszerfalon és a sebességváltó gombon (kivéve az Xtronic sebességváltóval szerelt modelleket) egyaránt színes varrások láthatók, a sportmotorok ihlette kör alakú mérőműszerek pedig különösen sportos hangulatot kölcsönöznek a műszerfalnak.


NISSAN DESIGN STUDIO
Micsoda pompás érzés tudni, hogy senki másnak nincs pont olyan Nissan Juke-ja, mint Önnek!

 
 
 

360 FOKOS PARKOLÓKAMERA
PARKOLÁS? POFONEGYSZERŰ!


Szűk a hely? A Nissan Juke mindig pontosan tudja, hogy szabad-e az út, így Ön ezentúl mindig nyugodt lehet.

360 FOKOS NÉZET
A négy kamerával 360 fokos szögben, felülnézetből és körben is láthatja a jármű környékét, elöl-, hátul- és oldalirányban pedig osztott képernyőn válthat közeli nézetre. Mintha egy csapat megfigyelő dolgozna az autóban.


NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS
A Nissan Aktív Biztonsági Pajzs filozófiája a biztonság olyan átfogó megközelítése, amely minden általunk készített autó tervezését és fejlesztését áthatja, így Ön még magabiztosabban vezethet.

 
 

KÉNYELEM AZ AUTÓBAN


PONT AHOGY ÖN SZERETI
Ez az Ön autója. Tegye minél kényelmesebbé az állítható magasságú vezetőüléssel. A Tekna felszereltségi szinten elérhető bőrhuzatú fűthető első ülések és a bőrbevonatú kormánykerék mind-mind egy csipetnyi luxust árasztanak.

KETTŐT EGY CSAPÁSRA
A vezetési tulajdonságok vezérlése mellett a Nissan Dinamikus Üzemmódvezérlő az utastér kényelmi funkcióit is képes vezérelni. Csak váltson D-Mode üzemmódból Climate (klíma) módba, és a kijelzőn megjelenő beállítások segítségével máris kellemes időt varázsolhat maga köré.

Munkatársaink

Bende Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 284 4466

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 915 4096

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 621 3051

Schuck János

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 357 8539
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!