Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Nissan Juke modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

ÁRLISTA 23-AS MODELLÉV

A SZÜLETETT STÍLUSIKON

Az eredeti Nissan JUKE egyedülálló stílussal törte meg a mindennapok szürkeségét.  Most pedig az új Nissan JUKE készen áll arra, hogy ismét újradefiniálja, amit a kompakt SUV-okról gondolunk.

NISSAN JUKE MODELLEK MÁR 6.900.000 FT-TÓL!

Nissan Juke
Nissan Juke

DESIGN

Metszett vonalak, drámai fények, izgalmas formatervezési részletek, 19 colos könnyűfém keréktárcsák és a jellegzetes lebegő tető. Szembetűnő és olyan elegáns aerodinamikát teremt, melynek révén szinte suhan a levegőben az üzemanyag-hatékonyság és a csendes utazás érdekében. Fejezze ki önmagát az új Nissan Juke egyedi stílusával, mely magabiztosan emelkedik ki az utak szürkeségéből.
A LEGMERÉSZEBB COUPÉ

A LEGMERÉSZEBB COUPÉ

Egyértelmű, hogy a Nissan JUKE az egyik legegyedibb és legszembetűnőbb autó az utakon, ami nagyszerű alkalmat ad valami igazán különleges megalkotására. Meghatározó formavilága a kalandorok és az úttörők garantált kedvence!
JELLEGZETES LED FÉNYSZÓRÓK

JELLEGZETES LED FÉNYSZÓRÓK

Mindent meghódít! Az orr-rész kialakítása is emlékeztet a kategóriateremtő elődre, így első ránézésre biztosan eldönthető, ha az új Nissan JUKE-ot látjuk. A LED fényszórók fénye közelebb áll a természetes napfényhez - ezzel javítva a látási viszonyokat a járművezető számára.
A STÍLUS NYOMÁBAN

A STÍLUS NYOMÁBAN

Az új Nissan JUKE hátsó LED fényszórói a jellegzetes előd Boomerang fénymintázatát örökítik tovább. Ezek a LED lámpák éppoly biztonságosak, mint amennyire stílusosak. A hátsó légterelő pedig nemcsak a vizuális élményhez ad hozzá, hanem javítja az új Nissan JUKE aerodinamikáját is.
Nissan Juke
 
Nissan Juke
Nissan Juke
Nissan Juke
Nissan Juke

BELSŐ TÉR

Az Ön személyes tere
Az új Nissan Juke forradalmian új formatervezése a kiváló összpontosítást segítő, pilótafülkéhez hasonló belső teret teremt. A sikló szárny formatervezésnek és a lebegő műszerfalnak is köszönhetően az új Nissan Juke az izgalmas teljesítmény középpontjába helyezi Önt. A fejlett technológia vezérlője ösztönösen kezelhető módon, az Ön keze ügyében helyezkedik el. Vezetés közben 360 fokos zenei élményben lehet része a fejtámlába épített hangszóróknak köszönhetően. A sportülések pedig körülölelik és helyén tartják az vezetőt és utasát. Emellett a beltér tágas, levegős és biztonságos kilátást biztosít.
BOSE® PERSONAL® PLUS

BOSE® PERSONAL® PLUS

Merüljön el a zenében úgy, mint ezelőtt még soha. Az UltraNearField fejtámla vezetőoldali és utasoldali fejtámlahangszórói forradalmasítják a hangzást, 360 fokos hangélményt és igazán tiszta hangzást biztosítva. Jó dolog, hogy a sportülések ilyen tökéletesen alátámasztanak, ki sem akar majd szállni új Nissan Juke-jából.
 
VENDÉGSZERETŐ BELSŐ

VENDÉGSZERETŐ BELSŐ

Amikor esik a hőmérséklet, kapcsolja be az ülésfűtést a teljes kényelem érdekében. A fűthető külső visszapillantó tükröknek, a fűthető szélvédőnek és az esőérzékelővel működtethető ablaktörlő lapátoknak köszönhetően pedig a látási viszonyok jelentősen javulnak a legzordabb körülmények között.
MINDEN A KEZE ÜGYÉBEN

MINDEN A KEZE ÜGYÉBEN

Technológia, amely csak az Ön parancsára vár. Az új Nissan Juke tűéles 8 colos érintőképernyője a kommunikációs csomópont, mely tájékoztatja Önt, és melynek révén kapcsolatban maradhat a világgal.
IZGALMAKRA ÖSSZPONTOSÍTVA

IZGALMAKRA ÖSSZPONTOSÍTVA

A 7 colos Advanced Drive-Assist kijelzőnek köszönhetően minden szükséges információt, beleértve a fedélzeti számítógépet, a navigációs iránymutatásokat, az audiót és még sok minden mást egy tűéles, könnyen olvasható kijelzőn, tökéletesen elhelyezve láthat annak érdekében, hogy minél rövidebb legyen az az időtartam, amikor a vezető leveszi a szemét az útról.
Nissan Juke
Nissan Juke
Nissan Juke
Nissan Juke

MŰSZAKI ADATOK

A jövő már itt van!
A ProPILOT rendszer (automata sebességváltó esetén) segíti Önt, és az új Nissan Juke modelljét a beállított követési távolságban tartania, a forgalom ritmusához igazodva. Az autót képes akár álló helyzetre is lefékezni, majd ismét felgyorsítani, amikor a sor elindul. Országúton a ProPILOT segít a sáv közepén tartani az autót az egyenes szakaszokon, és akár enyhe kanyarokban is.
FEJLETT BIZTONSÁGI ÉS VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

FEJLETT BIZTONSÁGI ÉS VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

Ön is ember. Jó, ha néha számíthat egy kis segítségre. A közlekedési táblák leolvasásától a holttérben lévő járművek észleléséig, vagy akár az útjába kerülő gyalogosok és kerékpárosok felismerésével, az új Nissan Juke vigyáz Önre.
PARKOLJON ÚGY, MINT A PROFIK

PARKOLJON ÚGY, MINT A PROFIK

Többé nincs olyan parkolóhely, amellyel ne boldogulna. Az Intelligens 360 fokos Parkolókamera egy olyan kamerarendszer, amely 360°-os felülnézeti rálátást nyújt autójára és annak közvetlen környezetére, így segíti Önt, a magabiztos parkolásban.
TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

A Távolsági fényszóró asszisztens segít abban, hogy a fényerő ne zavarja az Ön előtt haladó, illetve a szembejövő jármű vezetőjét. A rendszer automatikusan tompítja a fényerőt, amikor járművet észlel maga előtt, majd visszakapcsolja a távolsági fényszórókat, amikor szüksége van rájuk.

KÖZÚTI JELZÉSEK FELISMERÉSE

A rendszer felismeri a közúti jelzéseket, majd folyamatosan tájékoztatja Önt az adott útszakaszon érvényes sebességkorlátozásokról.
KÖZÚTI JELZÉSEK FELISMERÉSE
INTELLIGENS FÁRADTSÁGÉRZÉKELŐ RENDSZER

INTELLIGENS FÁRADTSÁGÉRZÉKELŐ RENDSZER

Úgy érzi itt az ideje szünetet tartani? Az intelligens fáradtságérzékelő rendszer elemzi a vezetési stílusát és ha úgy érzékeli hogy kezd fáradttá vállni és szünetre lenne szüksége, látható és hallható jelzéssel figyelmezteti Önt a megállásra. 

A DINAMIKUS VEZETÉSI TECHNOLÓGIÁK KEZELIK AZ ÚTEGYENETLENSÉGEKET ÉS KANYAROKAT

 LEGYEN ÚRRÁ A NAPI INGÁZÁSI FESZÜLTSÉGEKEN

LEGYEN ÚRRÁ A NAPI INGÁZÁSI FESZÜLTSÉGEKEN

Az autó kiemelkedő teljesítménye lehetővé teszi, hogy Ön gyorsan be tudjon sorolni, miközben a precíz kormányozhatóság révén autóját pont oda irányítja, ahova akarja. A modern Intelligens nyomvonal felügyelet a háttérben dolgozik, hogy segítsen a tökéletes kanyarvezetésben. A fejlett számítógépes formatervezés eredménye az a merev alváz, amely tökéletes alapot biztosít a sportos felfüggesztésnek.

KAPCSOLAT

Fofyamatos kapcsolatban a világgal
Az Új Nissan Juke modell a legmodernebb technológiai megoldásokat alkalmazza a beépített NissanConnect navigációs rendszerével. A NissanConnect alkalmazással bármikor hozzáférhet olyan szolgáltatásokhoz, mint a Google Home™ vagy az Apple CarPlay™, annak érdekében, hogy mindig tájékozott és naprakész legyen, és a szórakozást se kelljen nélkülöznie. Az intelligens integrációnak köszönhetően Ön autójában ülve is szinkronban maradhat a környező világgal.
GOND NÉLKÜLI KAPCSOLÓDÁS

GOND NÉLKÜLI KAPCSOLÓDÁS

Képzelje el, amikor beül az új Nissan JUKE-jába, és megszólal a kedvenc zenéje, a navigáció már be is van állítva, és az üzenetei ott várnak Önre. Ez a modern módja annak, hogy kapcsolatban maradjunk. Az Apple CarPlay* vagy az Android Auto* összekapcsolja az Ön okostelefonját az autóval ? a könnyebb és biztonságosabb utazás érdekében.
NISSANCONNECT SERVICES

NISSANCONNECT SERVICES

Okostelefon, még okosabb autóval. A NissanConnect hihetetlen hatalmat ad az Ön kezébe egy könnyen használható alkalmazással. A komoly dolgoktól ? mint például komoly baleset esetén az automatikus segélyhívás, a kényelmesekig, mint az új Nissan JUKE távolról történő bezárása. Elfelejtette, hol parkolt le? Távolról megszólaltathatja a kürtöt és villogtathatja a fényszórókat. Vagy egyszerűen csak használja az Autókereső funkciót. Sőt, még a Google Assistant*** útján is csatlakozhat új Nissan JUKE-jához!

FEDEZZE FEL AZ ÚJ NISSAN JUKE MODELLT! MOST AKÁR 6 900 000 FT-TÓL AZ ÖNÉ LEHET!


Munkatársaink

Kovács Gábor - értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4131
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!