Töltse fel családja jövőjét

 

A vadonatúj elektromos Nissan Townstar nagyszerűen használható üzleti célokra is. Lenyűgöző, akár 286 km-es¹ kombinált hatótávolsága a leghosszabb napokat is kibírja, míg a nulla károsanyag-kibocsátású² hajtáslánc a város minden területén magabiztossá teszi Önt.³

Növelje imázsát, csökkentse költségeit

Az elektromotorral és akkumulátorral hajtott elektromos járművek tiszták, csendesek, és üzemeltetésük, karbantartása lényegesen olcsóbb, mint a belső égésű motoroké. Tehát, ha elektromos járművet vezet, drasztikusan csökkentheti költségeit, miközben fenntartható hírnevet építhet vállalkozásának.

Az Ön fenntartható üzleti partnere

MIÉRT VÁLASSZON ELEKTROMOS JÁRMŰVET?

HAJTSON HATÉKONYABBAN A VÁROSBAN

Mivel a városi vállalkozások rövidebb fuvarokat igényelnek, a vadonatúj, elektromos Townstar könnyedén megfelel ennek az igénynek. Lehetőleg éjszaka töltse fel Townstarját, így a nappali fuvarokkal egy percre sem kell leállnia az üzletnek.

ZÉRÓ KIBOCSÁTÁS

A Nissan Townstar elektromos jármű nulla CO2‑kibocsátással üzemel, így motorzajt sem produkál. A tisztább levegővel és csendesebb utazással Ön is hozzájárulhat a kellemesebb vezetési mogathatja környezetünk megóvását.

Töltés egyszerűen

Használja otthoni fali töltőjét a vadonatúj Nissan Townstar éjszakai töltéséhez, amikor a villamosenergia-árak alacsonyabbak.

A nyilvános elektromos járműtöltő állomások egyre bővülő hálózatával számos lehetőség közül választhat a következő töltéséhez. Csak használja az érintőképernyő kijelzőjén⁴ elérhető menüt, amelyen akár a keresett töltőtípusra is szűrhet.

Nissan szakértőink

Kovács Gábor szalonvezető
Dudás Ádám értékesítő