Nissan márkakereskedés

AJÁNLATKÉRÉS

MODELL
NÉV
TELEFON
E-MAIL
ÜZENET

Bemutatkozás

Magyarországon a legtöbb Nissan gépjármûvet értékesítô és a legnagyobb szerviz ügyfélkörrel rendelkezô cég vagyunk. Közel húsz éves márkaszerviz tapasztalatunk folyamatosan fejlôdô technikai háttérrel, és magasan képzett munkatársainkkal biztosít minôségi munkát. Gépjármûveinket magas ügyfél elégedettséggel adjuk át.
Tevékenységünk diverzifi kálásának érdekében, és a több lábon állás céljából 1993-ban indítottuk el a Nissan gépjárművek értékesítésével foglalkozó üzletágunkat. 1993 és 2005 júniusa között fő szállító partnerünk a Summit Motor Hungary volt. 2001-ben elkészült saját szervizük, bemutatótermük, irodaépületük megépítéséig nálunk béreltek irodahelyiségeket és szerviztevékenységüket is velünk bonyolították. A magyar generálimportőr egyre erősebb kiskereskedelmi szerepvállalása mellett továbbra is törekedtünk megőrizni piacvezető szerepünket és bővíteni tevékenységünket.
Együttműködési megállapodás alapján szabad kapacitásainkat gyakran vette igénybe az importőr is. Több éves aktív piaci jelenlétünk eredményeképpen cégünk a piacon jól ismertté, a minőségi és megbízható szolgáltatás szimbólumává vált. A fent említett piaci kihívásokra társaságunk megtalálta a megfelelő választ, és az egyedi vevők csoportja mellett az intézményi megrendelők kiszolgálására helyezte át a hangsúlyt. Kedvező piaci pozíciónkat szolgáltatásaink bővítésével és a meglévő szalonok mellett újak építésével is igyekszünk megtartani.2006 végén került átadásra a 400 m2-es új autószalonunk, amely 12 gépkocsi befogadására alkalmas.
2011 elején mindkét telephelyen felvettük a tevékenységeink közé a fiatal, alacsony futásteljesítményű használt Nissan gépkocsik értékesítését melyek előzetes állapotfelmérését és igény szerinti felkészítését a Nissan szerviz látja el.
10 emelőállással + 1 kialakított interaktív munkafelvétel állással bővült szerviz tevékenységünk, ahol lehetőség nyílik az ügyfélnek együtt a szakemberrel áttekinteni az autója állapotát. Folyamatos műszaki képzéseken való részvétellel, gyári célszerszámokkal és diagnosztikai műszerekkel szolgáljuk ki ügyfeleinket
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!