Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Nissan márkakereskedés

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

Bemutatkozás

Magyarországon a Duna Autó értékesíti a legtöbb Nissan gépjárművet, és rendelkezik a legnagyobb szerviz-ügyfélkörrel. Közel húszéves márkaszerviz tapasztalatunkkal, folyamatosan fejlődő technikai hátterünkkel, és magasan képzett munkatársainkkal garantálunk minőségi munkát. Gépjárműveinket magas ügyfél-elégedettséggel adjuk át.
Tevékenységünk diverzifikálásának érdekében, és a több lábon állás céljából 1993-ban indítottuk el a Nissan gépjárművek értékesítésével foglalkozó üzletágunkat. 1993 és 2005 júniusa között fő szállító partnerünk a Summit Motor Hungary volt. A magyar generálimportőr egyre erősebb kiskereskedelmi szerepvállalása mellett továbbra is törekedtünk megőrizni piacvezető szerepünket és bővíteni tevékenységünket.
Együttműködési megállapodás alapján szabad kapacitásainkat gyakran vette igénybe az importőr is. Többéves aktív piaci jelenlétünk eredményeképpen cégünk ismertté, a minőségi és megbízható szolgáltatás szimbólumává vált. A fent említett piaci kihívásokra társaságunk megtalálta a megfelelő választ, és az egyedi vevők csoportja mellett az intézményi megrendelők kiszolgálására helyezte át a hangsúlyt. Kedvező piaci pozíciónkat szolgáltatásaink bővítésével és a meglévő szalonok mellett újak építésével is igyekszünk megtartani. 2006 végén került átadásra a 400 m2-es új autószalonunk, amely 12 gépkocsi befogadására alkalmas.
2011 elején mindkét telephelyen felvettük a tevékenységeink közé a fiatal, alacsony futásteljesítményű használt Nissan gépkocsik értékesítését, amelyek előzetes állapotfelmérését és igény szerinti felkészítését a Nissan szerviz látja el.
10 emelőállással + 1 kialakított interaktív munkafelvétel állással bővült szerviztevékenységünk, ahol lehetőség nyílik az ügyfélnek a szakemberrel együtt áttekinteni autója állapotát.  Büszkék vagyunk rá, hogy a Nissan mesterszerelők versenyén 2. helyen végeztünk.
Ugyancsak 2011-ben jött el az ideje annak, hogy Nissan szalonunkat teljesen felújítottuk, és kínálatunkba az elektromos autók is bekerültek.
Térjen be hozzánk, nézzen körül nálunk, és kérjen egyedi ajánlatot Nissan modelljeinkre értékesítőinktől!
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!