Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon
Szűcs Judith
Szűcs Judith tavaly ünnepelte a zenei pályafutásának 45 éves jubileumát az Erkel Színházban adott koncertjével. Pályafutása alatt számos nagy- és kislemezt adott ki, és nemcsak itthon, de külföldön is nagy népszerűségnek örvendett. A "Diszkókirálynő" még ma is aktív, rendszeresen vannak fellépései - van, hogy egy hétvégén több is. Azért, hogy minden koncertjén a maximumot tudja nyújtani, sofőrje szállítja egyik helyszínről a másikra. Amellett, hogy a vezetésben segítsége van, elengedhetetlen számára az is, hogy tudja, megfelelően karbantartott kocsival utazhat. Hiszen akire az autóját bízza, arra az életét is rábízza.
 

"Miután 1972-ben megnyertem a Ki mit tud?-ot és egy csapásra híressé váltam, egyre zavaróbbá vált, hogy sziszegnek és füttyögnek utánam a metrón és a buszokon, ezért úgy döntöttem, hogy autózni fogok. Ekkor vettem meg az első kocsimat, ami egy Zsiguli 1200-as volt. Azóta már elég sokféle autóm volt, most például egy csodás Seat Leonnal járok. Nagyon szeretem vezetni... Igaz, inkább Pesten belül szoktam én vezetni, mert a vidéki fellépésekre sofőröm van. Előfordul ugyanis, hogy egy hétvégén több előadásom is van, és nekem akkor is mindegyiken úgy kell megjelennem, mintha az lenne az első aznap. Ám annak, hogy oda is érjek, alapvető feltétele, hogy az autóm műszakilag a lehető legjobb állapotban legyen. Nekem nagyon fontos, hogy ne hagyjon cserben az utakon...

Ritkán tudatosítjuk, de akárhányszor autóba ülünk, tulajdonképpen a testi épségünket, az életünket bízzuk rá. Azért, hogy meg is érkezzünk oda, ahova indultunk, alapfeltétel a rendesen és rendszeresen szervizelt, karbantartott autó. Bevallom, nőként nem igazán értek a technikai részletekhez, ezért számomra létfontosságú, hogy az autóm műszaki állapotának fenntartását megbízható szakemberekre bízzam.

Évek óta a Duna Autónál szervizeltetem a kocsimat, és hatalmas biztonságérzetet nyújt a számomra, hogy a legjobb kezekben tudhatom az autómat. Számon tartják a szervizidőpontokat, figyelnek a gumicserére, így tényleg teljes biztonságban érezhetem a kocsimat, és benne magamat is. Épp ezért nekem az autó bizalmi kérdés"
- nyilatkozta Szűcs Judith.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!