Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 31-től augusztus 21-éig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Augusztus 28-án már a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon
Stohl Luca
 

Stohl Luca amellett, hogy tehetséges táncművészként évek óta Bozsik Yvette társulatának oszlopos tagja és 4-5 színházi előadásban is táncol, - édesapja nyomdokaiba lépve - egyre többször tűnik fel a TV képernyőjén műsorvezetőként. Immár 2 éve vezeti reggelenként a Fem3 Cafét és októbertől a TV2 főműsoridős ügyességi vetélkedőjének, a Ninja Warriornak is az egyik házigazdája, Till Attila és Kasza Tibi mellett. Mivel számos helyszín között ingázik napközben, elérkezettnek látta az időt, hogy a tömegközlekedést autóra cserélje.

"Négy éve van jogosítványom, de hétköznap ritkán ülök autóba. Ennek az az oka, hogy a belvárosban nehéz kocsival közlekedni, a parkolásról nem is beszélve. Pedig általában egész nap úton vagyok: reggel indulok Budáról Zuglóba, a TV2 stúdiójába, majd utána valamelyik belvárosi színház próbájára sietek, végül párórás délutáni szabadidőt követően este újra próbára vagy előadásra megyek. Eddig a családból megörökölt nagyobb autóval közlekedtem, de őszintén szólva a napi köreimet egyszerűbb volt tömegközlekedéssel megtenni. Ezen viszont az új autóm változtatni fog...

Számomra nem az a fontos, hogy minél nagyobb és drágább autóm legyen, hanem az, hogy a lehető legjobban illeszkedjen az életembe és megkönnyítse a mindennapjaimat. Mindemellett egy stílusos, kompakt, belvárosban is könnyen használható, kényelmes és biztonságos kisautót szerettem volna, de konkrét elképzelésem nem volt. Ezért örülök, hogy rátaláltam a Duna Autóra és itt a márkafüggetlen autóvásárlási tanácsadásra, mert így több hasonló kocsit tudtam megnézni, kipróbálni és összehasonlítani. Az Autóvárosban szalonról-szalonra sétálva szebbnél szebb, jobbnál jobb lehetőségek jöttek velem szembe... A márkafüggetlen tanácsadás azért nagyon hasznos, mert én is jobban megismertem a saját igényeimet, egyre élesebben rajzolódott ki, hogy mely szempontok az elsődlegesek számomra. Közben mindvégig úgy éreztem, hogy tényleg a nekem fontos dolgokat tartják szem előtt, az én igényeimnek megfelelő városi kisautókat ajánlja a tanácsadó. Lehetőségem nyílt több modell kipróbálására is, míg végül győzött a szerelem. Ugyanis a Fiat 500-as Collezione változatában megtaláltam a tökéletes "Luca-autót". Annak is nagyon örülök, hogy az egész belső kialakítása személyre szabható volt, így tényleg egy egyedi ékszerdoboz tulajdonosa leszek. Természetesen számos biztonsági felszereltség is belekerült, mert az is nagyon fontos a számomra, hogy biztonságban érezzem magam az autómban.

Megnyugtató a tudat, hogy a Duna Autó segítségével felelős döntést hozhattam, mert nekem az autó bizalmi kérdés. Alig várom, hogy megérkezzen a saját, egyedi Fiat 500-asom és végre beleülhessek"
- nyilatkozta Stohl Luca.
 


Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!