• Nagy Dani

A TCR Europe sorozatban részt vevő Nagy Dániel nevét már nemcsak az autósport rajongók, hanem egyre több laikus is ismeri. A fiatal pilótát sikerei mellett jószívű, nyitott személyisége is népszerűvé tette. Emiatt is érezte fontosnak, hogy csatlakozzon a Duna Autó Zrt. "Nekünk az autó bizalmi kérdés" kampányához, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy a biztonságos közlekedés alapfeltétele, hogy megbízható és megfelelően karbantartott gépjárművel közlekedjünk.

"Megtiszteltetés számomra, hogy én is a "Nekünk az autó bizalmi kérdés" kampány egyik arca lehetek" - mondta Nagy Dániel, a M1RA pilótája. "Nemcsak a versenypályán, hanem közúton is nagyon fontos, hogy megbízható autóval közlekedjünk. Egy versenyhétvége alatt körülbelül 3-4 órát töltök a versenyautómban - emellett pedig több ezer kilométert utazom a különböző állomásokra, legyen szó akár Franciaországról, Olaszországról vagy Belgiumról. Rengeteg időt töltök tehát az autóban, így nemcsak a megbízhatóság, a biztonság, hanem a kényelem is fontos szempont számomra.

Az új Hyundai i30 azért is bizonyult tökéletes választásnak, mert igazán komfortos, és a magasságom ellenére is kényelmesen elférek benne, gazdag és modern felszereltségű. Tapasztalataim alapján pedig a futóműve is ugyanolyan stabil, fékezéskor és kanyarodás közben egyaránt, mint N-es testvérében.

Mivel én előbb versenyeztem a pályán, minthogy jogosítványt szereztem volna, hirtelen szembesültem azzal, mennyire más habitusban kell vezetni a forgalomban. Sok minden történt már velem a futamokon, amelynek köszönhetően előbb felismerem a veszélyhelyzeteket, és gyorsan tudok reagálni rájuk a hétköznapokban. De persze ehhez a megfelelő technika is elengedhetetlen. Az autó tehát nekem is bizalmi kérdés. Ezért örülök, hogy egy olyan megbízható kocsival segíti a felkészülésemet a Duna Autó, mint a Hyundai i30. Ráadásul ez a típus nem is idegen tőlem, hiszen a M1RA színeiben is egy ilyen versenygépet terelgetek a futamokon. Másrészt így mindig biztos lehetek abban, hogy kimagasló tudású és tapasztalatú szakemberek végzik az autóm állapotának vizsgálatát, fenntartását. Nem bízom ugyanis akárkire a karbantartást, számomra fontos a bizalom a szervizem iránt. Ezért választottam ehhez is a Duna Autót" - nyilatkozta Nagy Dani.

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Szerviz jellege
Szerviz típusa
Ott tudja hagyni?
Szeretne bérautót igényelni?
Okosszekrény leadás?
Okosszekrény felvétel?