Nagy sebességgel megérkezett a Hyundai i30 modell sportverziója.


Itt a i30 N, mely újraalkotja a vezetési élmény fogalmát. Ismét.

 

DESIGN

Az új i30 N versenypályán született, és ez meg is látszik rajta. Azonban mégis többről van szó, mint látványról: a menetdinamika vezérelte az olyan módosításokat, mint az új, agresszív megjelenésű első lökhárító, amelynek beépített légbeömlői mérséklik a légörvények kialakulását, és ezáltal javítják az autó aerodinamikai teljesítményét. Az új, 19 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsák fantasztikusan néznek ki, és mivel könnyebbek, csökkentik a rugózatlan tömeget, ami jobb vezethetőséget és erőátvitelt eredményez, ezzel nyújtva az autó utasainak egy igazán sportos vezetési- és utazási élményt.

SZEMBŐL

V alakú nappali világítás, új LED-es fényszórók, megújult N hűtőmaszk.

OLDALRÓL

19 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsa

HÁTULRÓL

Új hátsó lökhárító, integrált ködlámpa, piros karaktervonal, nagy átmérőjű kipufogó végcsövek, átrajzolt hátsó lámpatestek

BELSŐ TÉR

Még sportosabb vezetői környezet.

Izgalmas és testhez álló! Az új i30 N kecses, sportos utasterét az autózást szenvedélyesen szerető emberek tervezték, hozzájuk hasonló autórajongók számára. A vezetői környezet legalább olyan sportos, mint amennyire kényelmes. Az ergonómia egyértelműen vezetőközpontú: minden azonnal leolvasható és könnyen elérhető.

N Light ülések

A könnyű sportülések prémium bőr / Alcantara kárpitozást kapnak, az integrált fejtámaszt megvilágított N logó díszíti, a kiváló oldaltartásról hangsúlyos oldalsó párnázat gondoskodik.

Villámgyors váltás a kormány elengedése nélkül

A motorsport ihletésű váltófülekkel gyorsan és könnyedén kapcsolhat a fokozatok között. Mivel közvetlenül a kormánykerékre szereltük őket, kanyarban is könnyedén használhatók.

N műszerfal

Egyetlen pillantással leolvasható róla a motorolaj hőmérséklete, a forgatónyomaték vagy a töltőnyomás. A pályahasználatot váltófények segítik. A fordulatszámmérő LED-ekkel jelzett piros zónája a menetdinamika függvényében változik.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK
 


A i30 N a legmodernebb aktív biztonsági és vezetéstámogató technológiákat kínálja a Hyundai SmartSense által. Élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciók a biztonságos vezetés érdekében.

Sávkövető rendszer (LFA)

Az i30 N LFA sávkövető rendszerrel segíti az utazást. A 0-180 km/h sebességtartományban mozgó autót a sáv középvonalán tartja. Ugyanúgy autópályán, mint városban.

Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA)

Az autó előtti útszakaszt az FCA rendszer figyeli és automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az előtte haladó jármű hirtelen lassítani kezd. A rendszer tökéletesen működik gyalogosok észlelésére is.

Aktív holttér figyelő rendszer (BCA)

A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett két radar dolgozik azon a rendszeren, ami figyelmezteti az autó vezetőjét, ha a hátsó holttérben mozgást észlel. Figyelmeztetés esetén a rendszer hangjelzéssel tájékoztatja a vezetőt, illetve automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést.

MŰSZAKI ADATOK

A Hyundai i30 N kéftéle csomagban elérhető.

Performance csomag

A 2.0 T-GDI motor immár 280 lóerőt ad le, kis fordulaton is megnövelt forgatónyomaték és motorteljesítmény mellett. Ez közvetlen gázreakciókat, jobb gyorsítóképességet és sokkal élvezetesebb vezethetőséget biztosít. A hatfokozatú kézi sebességváltó helyett választhatja a pontosabb szabályozást és gyorsabb váltásokat lehetővé tevő nyolcfokozatú, olajfürdős duplakuplungos sebességváltót (N DCT), kormányon elhelyezett váltófülekkel. Legnagyobb forgatónyomaték: 392 Nm. Végsebesség: 250 km/óra.

Alapkivitel

A hatfokozatú kézi sebességváltóval szerelt, alapkivitelű új i30 N legnagyobb teljesítménye 250 LE, maximális forgatónyomatéka 353 Nm. Végsebesség: 250 km/óra.

 

 

 

Önt is meggyőzte a Hyundai sportautója?
  
Kérjen árajánlatot még ma!

 

MUNKATÁRSAINK

Forgács Róbert értékesítési tanácsadó
Kobzi Gergely értékesítési tanácsadó
Fehér Attila értékesítési vezető