Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy március 22-től Márkakereskedéseinkben a megszokott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre:
H-P: 8.00-18.00, Szo: 10.00-13.00.
Márkaszervizeink munkanapokon 7.00-15.30
között tartanak nyitva.

Mitsubishi Új ASX modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

DESIGN

Szálljon be, az élet hívja! Az ASX készen áll arra, hogy az Ön életét mozgásba hozza. Engedje, hogy az autó dinamikus fellépése, modern vonalai elvarázsolják.

PANORÁMA ÜVEGTETŐ LED VILÁGÍTÁSSAL

A panoráma üvegtető új dimenzióval gazdagítja az autózást, hiszen Ön és utasai minden irányban élvezhetik a látványt. Az elhúzható árnyékoló mögött teljes méretű napfénytetőt talál, amely a szélvédő tetejétől egészen a hátsó ülések fölé nyúlik. A tető éjszaka tetszetős LED-megvilágítást kap.

Új ASX

KÉNYELEM

Az ASX az aktív vezetési élmény és a meglepő kényelem esszenciáját testesíti meg. A mérete pont jó, és meglepően könnyen vezethető mind városban, mind országutakon, az utasok kényelmének korlátozása nélkül.

FÉNY- ÉS ESŐÉRZÉKELŐ

A fényérzékelő berendezés alkonyatkor automatikusan bekapcsolja a fényszórókat és a hátsó lámpákat, az esőérzékelő pedig aktiválja az ablaktörlő lapátokat, ha a szélvédőn nedvességet érzékel.

Új ASX

BIZTONSÁG

Az ASX kiválóan szerepelt az Euro NCAP töréstesztjén, amelyen a lehető legtöbb, azaz 5 csillagot szerzett - bebizonyítva, hogy a legbiztonságosabb járművek közé tartozik a kategóriájában.

ÜTKÖZÉSMEGELŐZŐ RENDSZER (FCM)

Az ütközés hatását mérséklő rendszer (FCM) a baleset-megelőzés hatékony eszköze lehet: a rendszer figyeli a jármű előtti területet, és ha akadályt észlel a jármű előtt, előbb figyelmezteti a vezetőt, majd szükség esetén beavatkozik és aktiválja a jármű fékberendezését.

Új ASX

TECHNOLÓGIA

A magas hatásfokú MIVEC benzinmotor variálható szelepszabályozása teremti meg az ASX erejét a lehető leghatékonyabb üzemanyag-felhasználás mellett.

ELEKTRONIKUSAN VEZÉRELT 4WD RENDSZER

Az elektronikusan vezérelt összkerékhajtás rendszerrel három hajtásmód közül tudja kiválasztani a vezetési körülményeknek és az útviszonyoknak leginkább megfelelőt.
2WD: Üzemanyag-takarékos hajtásmód. Száraz utakon, autópályákon használható állás, csak az első kerekek hajtanak.
4WD AUTO: Ez az alapértelmezett hajtásmód. A négy kerékre jutó nyomatékot a rendszer automatikusan osztja el a vezetési körülményeknek megfelelően.
4WD LOCK: Ez az üzemmód havas, jeges, csúszós, homokkal fedett útszakaszokon használható.

Új ASX

KÖRNYEZET

Az ASX tervezésekor az elsődleges szempontok között volt a kedvező légellenállás és a kis tömeg, azért hogy az ASX takarékos, és a lehető leghatékonyabb legyen.

AUTOMATA START-STOP RENDSZER (AS&G)

A Start-Stop rendszer piros lámpánál leállítja a motort, vagyis üzemanyagot takarít meg, és az elektromos rendszer leállítása nélkül nulla CO2 emissziót garantál. Szükség esetén a motor azonnal beindul, így Önnek soha nem kell várnia.


Munkatársaink

Fehér Attila - értékesítési vezető

Fehér Attila

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!