Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Mitsubishi Space Star
modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A FÜRGE VÁROSI

DESIGN

Mitsubishi Space Star

Új első design

Egyszerűen praktikus kisautó, nagyszerű megjelenéssel. A dinamikus stílus, a barátságos orrkiképzés, a vonzó vonalvezetés és a modern hátsó rész egészen meglepő. A megújult orr-rész hangsúlyos eleme a sportosan elegáns fényszóró és a Mitsubishi „Dynamic Shield“ formanyelve.

Mitsubishi Space Star

Új hátsó design

Nem csak elölről meggyőző: az arányos kialakítás friss és sportos megjelenést kölcsönöz. A hátsó sötétített ablaküvegek távol tartják a kíváncsi tekinteteket, miközben belülről tökéletes a kilátás.

BELSŐ TÉR

Mitsubishi Space Star

Fekete szövetülések

Puha tapintású fekete üléshuzat, fekete belső tér az Entry és az Inform modelleken.

Puha tapintású fekete üléshuzat öltésekkel, és az ülés színével harmonizáló fekete belső tér az Invite és Elegance modelleken.

Mitsubishi Space Star

Belső megjelenés

A kezelőelemek intelligens elhelyezése, a jól átlátható belső tér, az elemek könnyű kezelhetősége, valamint a funkcionális és optikai részletek sokasága kellemessé teszi a vezetést. A számos tárolófelület és rekesz pedig elősegíti a mindennapokhoz szükséges tárgyak elhelyezését.

Mitsubishi Space Star

Modern műszerek

Az ezüstszínnel kiemelt műszerek az egyénileg állítható fényerőnek köszönhetően könnyen leolvashatók. Az integrált multi-információs kijelző mutatja többek között a hatótávolságot, az átlagos üzemanyag-fogyasztást és a következő szerviz esedékességét is.

Mitsubishi Space Star

Audiorendszer

Az audiorendszer zongoralakk-fekete megjelenítése teszi a belső tér kialakítását teljessé. A beépített CD/MP3-lejátszó, illetve a digitális adások (DAB) vételére képes rádió és az USB-bemenet a zenehallgatás teljes repertoárját lehetővé teszi menet közben.

Mitsubishi Space Star

SDA rendszer

SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO 7” érintőképernyővel. Egy USB kábellel csatlakoztatott okostelefon esetén elérhetővé válnak a mobilkészülék széles körű funkciói, amelyeket akár hangvezérléssel is irányíthat. A tolatókamera képe is az SDA kijelzőn jelenik meg.

Mitsubishi Space Star

Automata klíma

Önnek csak be kell állítania a kívánt hőmérsékletet, és az automata klímaberendezés fenntartja azt függetlenül attól, hogy kívül dermesztő a hideg, vagy éppen tűz a nap.

Mitsubishi Space Star

Ülésfűtés

Az ülésfűtésnek köszönhetően az első ülések még nagyon alacsony külső hőmérséklet esetén is kimagasló kényelmet kínálnak.

Mitsubishi Space Star

Fény- és esőérzékelő

A fényérzékelő berendezés alkonyatkor automatikusan bekapcsolja a fényszórókat és a hátsó lámpákat, az esőérzékelő pedig aktiválja az ablaktörlő lapátokat, ha nedvességet érzékel a szélvédőn.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Mitsubishi Space Star

Tolatókamera

A beépített tolatókamera révén Ön mindig pontosan nyomon követheti, hogy mekkora helye van tolatás közben.

Mitsubishi Space Star

Sávelhagyásra figyelmeztetés

A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW) vizuális és akusztikus jelzéssel is figyelmezteti a vezetőt, ha a jármű kitér a forgalmi sávjából és az irányjelző nincs használatban.

Mitsubishi Space Star

Útközésmegelőző rendszer

A baleset-megelőzés hatékony eszköze lehet: a rendszer figyeli a jármű előtti területet, és ha akadályt észlel a jármű előtt, előbb figyelmezteti a vezetőt, majd szükség esetén beavatkozik és aktiválja a jármű fékberendezését.

Mitsubishi Space Star

Légzsákok

A vezetőt és utasait két első légzsák (az első utasoldali kikapcsolható) a frontális, az oldallégzsákok és a függönylégzsákok pedig oldal irányú balesetek bekövetkezése esetén védik.

Mitsubishi Space Star

RISE biztonságos utastér

A karosszéria a Mitsubishi RISE-technológiáján alapszik (Reinforced Impact Safety Evolution. Ennél a rendszernél különböző védelmi elemeket használnak, melyek együtt az autóban ülőkre ható ütközéskor fellépő erőket minimalizálják függetlenül attól, hogy azok milyen irányból lépnek fel.

Mitsubishi Space Star

Fordulékonyság

A tágas belső méret ellenére a Space Star nem egyszerűen egy kompakt szupermini, hanem kategóriájában a legkisebb, 4,6 méteres sugarú fordulókörrel büszkélkedhet, ezáltal a legszűkebb utcákon sem okozhat gondot vele a megfordulás.

Mitsubishi Space Star

Csekély üzemanyag fogyasztás

Az 5 liter/100km-es kombinált fogyasztásával a Space Star a kategóriájának egyik legtakarékosabb autója (Space Star 1,2 Invite, WLTP kombinált fogyasztás).

Kezdjen minden napot gondtalanul az új Space Star kormánya mögött!

Kérdés esetén értékesítő kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.


Munkatársaink

Fehér Attila - értékesítési vezető

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4000
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!