A fürge városi autó

 

DESIGN

A Space Starba egyszerűen jó beszállni. Ez egy praktikus kisautó, nagyszerű megjelenéssel. A dinamikus stílus, a barátságos orrkiképzés, a vonzó vonalvezetés és a modern hátsó rész egészen meglepő.

 

Kompakt méret

A Space Star egy praktikus kisautó nagyszerű megjelenéssel.

Új első design

Egyszerűen praktikus kisautó, nagyszerű megjelenéssel. A dinamikus stílus, a barátságos orrkiképzés, a vonzó vonalvezetés és a modern hátsó rész egészen meglepő. A megújult orr-rész hangsúlyos eleme a sportosan elegáns fényszóró és a Mitsubishi „Dynamic Shield“ formanyelve.

Új hátsó design

Nem csak elölről meggyőző: az arányos kialakítás friss és sportos megjelenést kölcsönöz. A hátsó sötétített ablaküvegek távol tartják a kíváncsi tekinteteket, miközben belülről tökéletes a kilátás.

LED hátsó lámpák

A LED-es hátsó lámpák a jó láthatóságon felül markáns megjelenést biztosítanak (Invite Plus, Intense Navi). A stílus és a biztonság összhangja mutatkozik meg a ködfényszóró integrált elhelyezésében: a javuló láthatóság az úttest jobb megvilágításával párosul.

BELSŐ TÉR

A Space Star bebizonyítja, hogy egy autó belső tere a kompakt méretei ellenére is rendkívül kényelmes lehet.

Prémium ülések

Szintetikus bőr és szövet kombináció az Intense Navi modelleken, fekete vagy esetleg világosszürke belső térrel párosítva garantáltan lenyűgöz minden utast.

Modern műszerek

Az ezüstszínnel kiemelt műszerek az egyénileg állítható fényerőnek köszönhetően könnyen leolvashatók. Az integrált multi-információs kijelző mutatja többek között a hatótávolságot, az átlagos üzemanyag-fogyasztást és a következő szerviz esedékességét is.

Belső megjelenés

A kezelőelemek intelligens elhelyezése, a jól átlátható belső tér, az elemek könnyű kezelhetősége, valamint a funkcionális és optikai részletek sokasága kellemessé teszi a vezetést. A számos tárolófelület és rekesz pedig elősegíti a mindennapokhoz szükséges tárgyak elhelyezését.

Pohártartók

Ön és utasa is biztosan kényelmesebben érzi majd magát menet közben, hiszen rendelkezésükre áll egy-egy pohártartó a középső konzolon.

Biztonsági funkciók

A Space Star átfogó biztonsági koncepciója garantálja, hogy bármi történjen is útközben, Ön mindig biztosan célba érjen. A karosszéria a Mitsubishi RISE-technológiáján alapszik (Reinforced Impact Safety Evolution - Megerősített Ütközésbiztonsági Fejlesztés). Ennél a rendszernél különböző védelmi elemeket használnak, melyek együtt az autóban ülőkre ható ütközéskor fellépő erőket minimalizálják függetlenül attól, hogy azok milyen irányból lépnek fel.

Légzsákok

A vezetőt és utasait két első légzsák (az első utasoldali kikapcsolható) a frontális, az oldallégzsákok és a függönylégzsákok pedig oldal irányú balesetek bekövetkezése esetén védik.

Blokkolásgátló elektronikus fékerőszabályozóval

A Blokkolásgátló (ABS) csúszós úton egyrészt csökkenti a féktávolságot, másrészt segít megőrizni a vezetőnek a Space Star kormányozhatóságát. Az Elektronikus fékerőelosztó (EBD) biztosítja a fékerő hatékony elosztását a kerekek között, ezáltal szintén hozzájárul a féktávolság lerövidítéséhez.

Hegymeneti elindulássegítő

A HSA megkönnyíti az elindulást meredek emelkedőn, mert nem engedi, hogy az autó hátraguruljon. Amikor a rendszer emelkedőt észlel, automatikusan fenntartja a féknyomást, amíg a vezető gázt nem ad.

Biztonságiöv-feszítők

A biztonságiöv-feszítők és öv erőhatárolók jobban megtartják a vezető és az utas testét, ugyanakkor csökkentik a rá ható erőket, így az első légzsákokkal együtt fokozott védelmet biztosítanak frontális baleset bekövetkezése esetén.

MŰSZAKI ADATOK

A Space Star kiemelkedően kis fogyasztása és az ehhez társuló alacsony károsanyag-kibocsátása (CO2 kibocsátása) meglepő lehet - mindkét érték a rendkívül fejlett és gazdaságos motor, valamint a kifinomult aerodinamika eredménye. Mindez kiegészül a már jól ismert magas Mitsubishi minőséggel.

Választható sebességváltó

5MT sebességváltó

  • Az ötfokozatú manuális sebességváltó precízen kapcsolható fokozatainak köszönhetően mindig megfelelően kihasználhatja a motorban rejlő erőt.

CVT sebességváltó

  • Az opcionális fokozatmentes CVT automata váltó garantálja az optimális áttételi arány minden körülmények között, ezáltal maximalizálja a teljesítményt, miközben a lehető legalacsonyabban tartja az üzemanyag-fogyasztást - mindezt zökkenőmentesen, késlekedés nélkül.

Mitsubishi szakértőnk

Kezdjen minden napot gondtalanul az új Space Star kormánya mögött! Kérdés esetén értékesítő kollégánk készséggel áll az Ön rendelkezésére.

Fehér Attila értékesítési vezető
SPACE STAR 1.2 MIVEC Invite Plus
Mitsubishi

SPACE STAR 1.2 MIVEC Invite Plus

Évjárat: 2024/01 Futott: 6 km
5 790 000 Ft
Megnézem
SPACE STAR 1.2 MIVEC Invite Plus CVT
Mitsubishi

SPACE STAR 1.2 MIVEC Invite Plus CVT

Évjárat: 2024/01 Futott: 6 km
6 300 000 Ft
Megnézem
SPACE STAR 1.2 MIVEC Invite Plus
Mitsubishi

SPACE STAR 1.2 MIVEC Invite Plus

Évjárat: 2024/01 Futott: 6 km
5 690 000 Ft
Megnézem
SPACE STAR 1.2 MIVEC Invite Plus
Mitsubishi

SPACE STAR 1.2 MIVEC Invite Plus

Évjárat: 2024/01 Futott: 6 km
5 790 000 Ft
Megnézem
SPACE STAR 1.2 MIVEC Invite Plus
Mitsubishi

SPACE STAR 1.2 MIVEC Invite Plus

Évjárat: 2024/01 Futott: 6 km
5 690 000 Ft
Megnézem

Nincs találat.