Bemutatkozik az új Mitsubishi Colt!

 

Design

Találkozzon egy újjászületett városi ikonnal. Élvezze kompromisszumok nélkül a városi életet a vadonatúj Mitsubishi COLT-ban, a kompakt ferdehátúban, amely ideális városi közlekedéshez. Könnyű kezelhetőségének, átfogó biztonsági funkcióinak és vezetéstámogató technológiáinak köszönhetően tökéletes partnere a betondzsungelben. Okos, kompakt kialakításával és kifinomult megjelenésével a vadonatúj COLT városi létre született. Erős sziluettje és sportos vonásai tökéletes ferdehátúvá teszik minden városi kalandhoz. Bárhová is szeretne menni, az új COLT készen áll.

LED FÉNYSZÓRÓ

Az átgondolt tervezésű fényszórók melegebb, tisztább fényt biztosítanak, amely hatékonyan javítja a láthatóságot anélkül, hogy elvakítaná a többi közlekedőt. A lökhárítóba integrált nappali menetfény karakteres megjelenést biztosít az új COLT-nak.

HÁTSÓ AJTÓKILINCS

A hátsó ajtó kilincse a hátsó oldalablaknál kapott helyet, lehetővé téve a hátsó ajtó harmonikus, megszakítás nélküli kialakítását.

VISSZAPILLANTÓ TÜKRÖK

Az oldalsó LED irányjelző lámpák a visszapillantó tükrökben kaptak helyet. A fűthető külső tükrök felszereltségtől függően elektromos mozgatással is behajthatók.

kÉNYELEM ÉS KONTROLL

 

 

A vadonatúj COLT belsejében a kiváló megtámasztást nyújtó üléseket a maximális kényelem érdekében tervezték. Minőségi anyagokkal, részletesen kidolgozott varrással készülnek, amelyek ideálisak a mindennapi élethez. A kimagasló stílus és az intelligens funkciók tökéletesen kiegészítik egymást a COLT belső terében. Minden kezelőszervet úgy helyeztünk el, hogy a lehető leginkább megkönnyítsük az Ön dolgát.

SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO 9,3" ÉS 7" ÁTMÉRŐVEL

A csúcstechnológiás Infotainment rendszer a beépített 3D navigációval és vezeték nélküli okostelefonos tükrözéssel gondoskodik arról, hogy Ön teljes mértékben kapcsolatban maradhasson a világgal, bármerre is viszi az útja. A műszerfal közepén elhelyezett érintőképernyős SDA a jármű információs és szórakoztató központja. Az Android Auto™ vagy az Apple CarPlay® segítségével pedig okostelefonja vezeték nélküli kiterjesztéseként is működhet.

MULTI-SENSE ÉS BOSE® PREMIUM AUDIO RENDSZER

A MULTI-SENSE rendszer lehetővé teszi a COLT számos beállításának személyre szabását. A háromféle vezetési mód mellett beállíthatja a kormányzási módot és a belső hangulatvilágítást is, illetve módosíthatja a műszerfali multifunkciós kijelző beállításait. A BOSE® Premium Audio rendszer 9 hangszóróval rendelkezik, köztük egy szabadalmaztatott, helytakarékos mélynyomóval. Ezzel a megoldással a BOSE® méltán népszerű gazdag hangzásvilága anélkül élvezhető, hogy az a csomagtér rovására menne.

USB ÉS AUX BEMENET ÉS VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS

Élvezze a vezeték nélküli töltőtálca nyújtotta kényelmet. Egyszerűen csak helyezze okostelefonját a töltési területre, és a töltés megkezdődik. Az SDA rendszerhez a Bluetooth® kapcsolat mellett USB vagy AUX bemeneten is csatlakozhat, így kedvenc zenéit mindig magával viheti.

KORMÁNY- ÉS ÜLÉSFŰTÉS

A leghidegebb téli időszakban is a legnagyobb kényelemben foghatja a kormánykereket. Az ülésfűtésnek köszönhetően az első ülések még nagyon alacsony külső hőmérséklet esetén is kimagasló kényelmet kínálnak.

KOMBINÁLT ÉS SZÖVET KÁRPIT

Az Intense/Instyle felszereltséghez fekete szintetikus bőrrel kombinált sötétszürke szövetülés tartozik, az Invite kivitelekben fekete/világosszürke szövetülések találhatók, az Inform kivitelekben fekete/sötétszürke szövetülések találhatók. Az első ülések magassága állítható.

HELYKÍNÁLAT, CSOMAGTÉR ÉS EGYSZERŰ NYITHATÓSÁG

A hátsó ülések 60:40 arányba ledönthetők a még nagyobb csomagtér elérése érdekében. A 391 literes csomagtér a hátsó ülések ledöntésével 1069 literre növelhető. Ha aktiválja a „szabad kéz” funkciót, a COLT ajtózárjai automatikusan kioldanak, ha a jármű 1 m-es közelébe ér az intelligens kulccsal. Ha a hatósugáron kívülre megy a kulccsal, az ajtózárak automatikusan lezárnak.

Biztonsági funkciók

Kompakt méret, nagy biztonság. Az új COLT a legújabb biztonsági és kényelmi rendszerekkel rendelkezik, mint például az ütközésmegelőző rendszer, az adaptív tempomat, vagy a hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer.

ADAPTÍV TEMPOMAT (ACC) STOP & GO FUNKCIÓVAL*

Az adaptív tempomaton beállított sebességet úgy módosítja a rendszer, hogy megtartsa az elöl lévő járműtől a követési távolságot. Ha az elöl lévő jármű teljesen megáll, a rendszer megállítja a COLT-ot, és ha az elöl lévő jármű elindult, követi azt.

KÖVETÉSI TÁVOLSÁGRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Amennyiben a fedélzeti radar és az elülső kamera azt észleli, hogy a COLT túlságosan megközelítette az elöl haladó járművet, a rendszer figyelmezteti a vezetőt a megfelelő követési távolság betartására.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER (BSW)

A BSW érzékeli a holttérben (a COLT hátuljától és oldalától számított 5 m-es körzetben) lévő mozgó járműveket (pl. autók, motorkerékpárok stb.). Ha a BSW holttérben lévő objektumot érzékel, a rendszer a külső visszapillantó tükrön lévő LED villogásával jelzi ezt.

ÜTKÖZÉSMEGELŐZŐ RENDSZER (FCM)

A fedélzeti radar és az elülső kamera használatával az FCM rendszer felméri az elöl lévő járműtől, gyalogostól, kerékpárostól (álló vagy mozgó) való távolságot. Ha fennáll az ütközés veszélye, és a vezető lassítása ellenére az ütközés kockázata továbbra is magas, a rendszer figyelmezteti a vezetőt, és szükség esetén működésbe hozza a fékeket. Ha a vezető egyáltalán nem, vagy nem kellő mértékben fékez, az FCM rendszer automatikusan lelassítja vagy akár teljesen megállítja a COLT-ot.

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER (RCTA)

Az RCTA rendszert úgy tervezték, hogy tolatáskor észlelje a jármű mögött áthaladó gyalogosokat, kerékpárosokat és járműveket. Ha a rendszer hátramenetben valamilyen keresztben áthaladó objektumot érzékel, a külső visszapillantó tükrökben figyelmeztető ikon jelenik meg. Ha eközben a járművel hátrafelé elindul, figyelmeztető hangjelzés szólal meg.

KÖZLEKEDÉSI TÁBLA FELISMERŐ RENDSZER (TSR)

A COLT kamerája felismeri a sebességkorlátozásra vonatkozó közlekedési táblákat, és a vezetőnek lehetősége van a jármű sebességét automatikusan a felismert sebességkorlátozáshoz igazítania.

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETÉS (LDW)

Az LDW rendszer a sávfelfestések felismerésével azonosítja be a forgalmi sávot. Ha a rendszer azt érzékeli, hogy a jármű átlépné a sávelválasztó vonalat úgy, hogy az irányjelző nincs használatban, az LDW rendszer a kormánykerék rezegtetésével figyelmezteti a vezetőt.

SÁVTARTÓ AUTOMATIKA (LKA)

Az LKA rendszer a sávfelfestések felismerésével azonosítja be a forgalmi sávot. Ha a rendszer azt érzékeli, hogy a jármű átlépné a sávelválasztó vonalat úgy, hogy az irányjelző nincs használatban, figyelmezteti a vezetőt, és a kormánykerék mozgatásával segíti a COLT-ot a saját sávjában tartani.

AUTOMATIKUS TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ (AHB)

A kamera észleli a szemből jövő és az elöl lévő járműveket, és ennek megfelelően az AHB automatikusan vált a távolsági és a tompított fényszóró között.

6 LÉGZSÁK

Egy esetleges baleset során hat SRS légzsák nyeli el az erőhatások jelentős részét, hatékonyan óvva Ön és utasai testi épségét.

HEGYMENETI ELINDULÁSSEGÍTŐ (HSA)

A HSA megkönnyíti az elindulást meredek emelkedőn, mert nem engedi, hogy a jármű hátraguruljon. Amikor a rendszer emelkedőt észlel, automatikusan fenntartja a féknyomást, amíg a vezető gázt nem ad.

ABRONCSNYOMÁS-ELLENŐRZŐ RENDSZER

Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) figyeli a gumiabroncsokban lévő nyomást, és a műszerfalon egy erre vonatkozó figyelmeztető jelzéssel tájékoztatja a vezetőt, ha az abroncs levegőnyomása kritikus szintre csökkent.

TECHNOLÓGIA

Az első COLT-ot 1962-ben mutatták be, és a Mitsubishi Motors egyik legismertebb járműneve lett. Ezzel a vadonatúj COLT-tal az örökség folytatódik. A vadonatúj Mitsubishi COLT háromféle hajtáslánccal kapható – két benzines és egy hibrid változat.

1.0 MPI

1,0 literes 3 hengeres DOHC benzinmotor, 5-sebességes manuális sebességváltóval. A könnyű, kompakt motor agilis, gazdaságos és ideális a modern vezetéshez.

1.0 MPI-T

1,0 literes 3 hengeres DOHC benzinmotor turbófeltöltővel, 6-sebességes manuális sebességváltóval. A turbófeltöltő a kompakt motort mozgékonnyá, gazdaságossá és ideálissá teszi a városi vezetéshez.

1.6 HEV

1,6 literes benzinmotor elektromotorral és automata sebességváltóval. Öntöltő hibrid, a meghajtóakkumulátor töltése vezetés közben történik. Az elektromos motor alacsony sebesség mellett hajtja meg a járművet.

MŰSZERFALI KIJELZŐ

A közvetlenül a vezető előtt található, a kormánykeréken keresztül kitűnően látható műszeregységen első pillantásra minden leolvasható és egyértelmű, legyen az a navigációs rendszer utasítása, a jármű állapota vagy az utazással kapcsolatos információ. Modelltől függően 7” vagy 10” kijelző áll az Ön rendelkezésére.

PARKOLÁSSEGÍTŐ (EASY PARK ASSIST)

A parkolássegítő rendszer 12 érzékelővel ismeri fel és azonosítja be a jármű körüli parkolóhelyet, és a kormánykerék mozgatásával segíti a könnyebb beparkolást. A vezetőnek csak a gázpedált és a sebességváltót kell működtetnie. Az Easy Park Assist merőleges, párhuzamos és ferde parkolóhelyre történő beálláskor is használható.

360°-OS KAMERARENDSZER (AVM)

A körbetekintő monitor megkönnyíti a parkolást és a manőverezést. A jármű és annak közvetlen környezete – amelyet a fedélzeti kamerák képeiből generál a rendszer – megjelenik az SDA képernyőjén. A jármű 360 fokos nézetével a parkolás gyerekjáték.

TOLATÓKAMERA

A kényelmesebb és biztonságosabb parkolás elősegítése érdekében a csomagtérajtón lévő kamera képe az SDA képernyőjén jeleníthető meg.

PARKOLÁSSEGÍTŐ RADAR

Invite és Intense modelleken a felszereltség része az elöl és hátul egyaránt 4 érzékelőt tartalmazó radarrendszer, amivel a parkolás egyszerűbbé és biztonságosabbá válik. Instyle modelleken mindez kiegészül 2-2 oldalsó radarérzékelővel.

MITSUBISHI SERVICE COMMITMENT

  • 5 év garancia a járműre
  • 5 év garancia az eredeti tartozékokra
  • 5 év ingyenes közúti segítségnyújtás
  • Ingyenes állapotfelmérés
  • 8 év / 160.000 km garancia a meghajtóakkumulátor kapacitására

Keresse Mitsubishi szakértőnket!

Fehér Attila értékesítési vezető

ELÉRHETŐ Mitsubishi COLT modelljeink

Mitsubishi

COLT 1.0MPI-T Instyle

Listaár: 9 069 000 Ft 8 850 000 Ft
Megnézem
Mitsubishi

COLT 1.0 MPI Invite

7 149 000 Ft
Megnézem

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.