Új ZS EV

Kényelmes, intelligens, 100%-ban elektromos családbarát SUV, mellyel többé nem kell kompromisszumot kötnie sem a dizájn, sem a hatótáv és a praktikum tekintetében. A vadonatúj MG ZS EV - kétféle kapacitású akkupakkal választható - tökéletes a városi közlekedéshez és a hétvégi utazásokhoz is.

440 km 3.6 mp MG iSMART MG Pilot
Hatótáv (WLTP) Gyorsulás (0-50 km/h)  Technológia Vezetéstámogató rendszer 

 

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

DESIGN

Intelligens elektromos formatervével - a hűtőrács nélküli elülső résszel, az elegáns LED fényszórókkal, a 17"-os könnyűfém aero keréktárcsákkal - és kecses megjelenésével, a vadonatúj MG ZS EV igazán szemet gyönyörködtető modell.

"Silverstone" LED fényszórók

A 21 egységből álló LED fényszóróban hazakísérő fény funkció, szürkületérzékelő és intelligens távolsági fényszóró asszisztens is található.

"Phantom" LED hátsó lámpák

A 8 fényforrásból álló LED-fénnyel a hátsó lámpák éles fényívet alkotnak.

Könnyűfém keréktárcsa

A vadonatúj MG ZS EV intelligens kialakításával magasabb szintre emeli a hétköznapi kompakt SUV fogalmát.

BELSŐ TÉR

A vadonatúj MG ZS EV kényelmes és világos belső térrel rendelkezik. 448 literes csomagtere bőséges helyet kínál csomagjainak, mely a 60:40 arányban döntehető ülésekkel tovább bővíthető.

Hatalmas belső tér

A selymesen puha anyagok, a carbon mintás műszerfal és az igényes varrások az MG ZS EV-t prémium érzetet nyújtó, kényelmes és stílusos autóvá varázsolják.

Puha tapintású anyagok

Hátul, a kategóriájában az egyik legnagyobb belső magassággal rendelkezik a modell, a sík hátsó padlónak köszönhetően a csomagok elhelyezése nagyon egyszerű, széles karosszéria méretei pedig nagyobb szabadságot jelentenek a be- és kirakodáskor.

Panoráma napfénytető

Az MG ZS EV az egyik első modell a szegmensben, amely nyitható panorámatetőt kapott, így a napfényben és a friss levegőn való utazás még élménydúsabb.

Extra USB csatlakozók

A 3 db A és a 2 db C típusú USB-csatlakozónak köszönhetően mindenki kényelmesen, egyszerre töltheti a telefonját.

Légtisztító rendszer

Az MG ZS EV PM 2,5-ös finomszűrővel ellátott automata légkondicionálója garantálja a friss levegőt és egészséges környezetet biztosít az utasoknak.

10.1"-os Érintőkijelző

A vadonatúj 10,1"-os érintőképernyő 170°-os látószöggel rendelkezik és a csökkentett fényvisszaverődésnek köszönhetően még erős napsütésben is könnyen leolvasható.

Vezeték nélküli töltés

Töltse okostelefonját útközben.

7"-os digitális műszeregység

A 7"-os Google-stílusú LCD képernyős digitális műszeregységen minden szükséges információt megtalál.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az MG-nél a biztonság áll a központban: legyen szó akár a karosszériaszerkezetről, akár az akkumulátorcsomagról, az MG Pilotról vagy egyéb biztonsági eszközökről. Ráadásul a radarok és kamerák a látótávolságon túlmenően is biztosítják a járművön belül és kívül tartózkodók biztonságát.

Szilárd szerkezet

A jármű karosszériájának torziós merevsége 25.000 Nm, gondosan megtervezett energiaelnyelő karosszériaelemekkel és nagy szakítószilárdságú acélok alkalmazásával készült.

Aktív és passzív védelem

A merev karosszériaszerkezetnek és a 6 légzsáknak köszönhetően a vezető és az utasok maximális védelmet élveznek.

Az akkumulátor biztonsága

Az egész akkumulátorcsomag szigorú biztonsági teszteken esett át. Ha bárhonnan ütés érné az akkumulátort, a védelem azonnal lekapcsolja a magasfeszültséget, hogy elkerülje a tűzveszélyt.

MŰSZAKI ADATOK

Autózzon messzebbre

Mindegy, hogy munkába indul vagy egy hétvégi utazásra, a kisebb (320 km) vagy nagyobb (440 km) hatótávolsággal* rendelkező akkumulátorral a vadonatúj MG ZS EV-vel biztosan célbaér. *WLTP

Gyorsabb töltés

A nagyobb akkumulátor mellé gyorsabb töltés is jár. A 3 fázisú, 11 kW-os váltakozó áramú töltéssel minden napot feltöltött akkumulátorral indíthat, ha az éjszakai otthoni töltést választja. Az akár 92 kW-os gyorstöltési teljesítménynek köszönhetően pedig 40 perc alatt 80%-osra töltődik az elektromos ZS modell.

MG szakértőink

Ön se szeretne kompromisszumot kötni az autózás terén? Ismerje meg közelebbről az MG ZS EV modellt! Kérjen ajánlatot most!

Jakab Alexandra értékesítési tanácsadó
Kovács Tamás értékesítési tanácsadó
Viszt Péter értékesítési vezető

ELÉRHETŐ MG ZS EV modelljeink

  MG

  ZS EV Standard Range Comfort 3.250.000 Ft KEDVEZMÉNNYEL TÖBBFÉLE SZÍNBEN

  Listaár: 14 499 000 Ft 11 249 000 Ft
  Megnézem
  MG

  ZS EV Long Range Comfort 3.650.000 Ft KEDVEZMÉNNYEL TÖBBFÉLE SZÍNBEN

  Listaár: 16 499 000 Ft 12 849 000 Ft
  Megnézem