Dinamikus és testhezálló megjelenés.

 

Tágas utastér, tele kényelmes és intelligens funkciókkal. Az MG HS-sel gyerekjáték elszabadulni a világtól. Helyezkedjen el a tágas ülésekben, miközben az intelligens technológia minden utazást még élvezetesebbé tesz. Kétféle felszereltségi szinttel elérhető - Comfort és Luxury - így, minden életstílusnak megfelelő megoldást nyújt az új MG HS.

DESIGN

Dinamikus minden részletében

Az MG HS erőteljes vonalakkal és egy igazi telivér SUV jellegzetes vonásaival rendelkezik.

Magával ragadó dizájn

Sokszínű dinamizmus

Könnyedség

Interaktív érintőképernyő

Sportos belső tér

Lenyűgöző vezetési élmény

Magával ragadó dizájn

Az újratervezett trapéz alakú hűtőrács, a 18"-os sportfelnik ( Luxury felszereltség esetén) valamint az új, továbbfejlesztett lökhárítók biztosítják az igazán merész megjelenést.

Sportos belső tér

A 3 küllős kormánykerék, a perforált bőr üléskárpit piros varrással és az integrált sportülések mind hozzájárulnak a nagy teljesítményű autó belső terének hangulatához.

Kifejező fények

A kétfunkciós LED fényszórók dinamikus irányjelzők és a személyre szabható 64 színű "Aurora" hangulatvilágítás együttesen teszik egyedivé a jármű megjelenését.

KÉNYELEM

Öveket becsatolni!

A kényelem már attól a pillanattól kezdve magával ragad, ahogy kinyitja az ajtót és beül az új MG HS puha ülésébe. Mert az élet jobb, ha kényelemben töltjük.

Lágy tapintású anyagok

Az MG HS vezetési élménye a kényelemről szól. A testhezálló, puha tapintású ülések, a bőrrel bevont kormánykerék és a műszerfal mind kiváló dizájnt és hihetetlenül jó érzést biztosítanak. Eco bőr üléskárpit Az ergonomikusan kialakított üléseket úgy tervezték, hogy biztosítsák az utasok biztonságát és kényelmét, miközben optimális alátámasztást nyújtanak a dinamikusabb vezetési élmény érdekében.

Belső tér kapacitás

Tágas hátsó beltér, állítható hátsó ülések pohártartóval és tárolórekesszel a hátsó kartámaszon az utasok kényelme érdekében.

Nyitható panoráma napfénytető

Csak nyissa ki, élvezze a napsütést és hallgassa a fák szelét, ahogy végig halad az úton. 1.2 m² Nyitható panoráma napfénytető

Belül kiváló kényelem

Az MG HS 95%-ban NVH (zaj-, és rezgéscsillapító) hangelnyelő anyaggal van szigetelve. Amikor megszólal a zene, a hanghullámok a vezetés tökéletes élményét hozzák el.

Légtisztító rendszer

Az MG HS PM 2.5 finomszűrője kiszűri a káros részecskéket, beleértve az összes pollent és az egyes vírusokat, ezzel biztosítva az utastér egészségesebb levegőjét.

12,3"-os digitális műszerfal

A 12,3"-os digitális műszerfal vezetés közben is minden szükséges információt megad Önnek. Az infotainment rendszernek köszönhetően, kényelmesen interakcióba léphet az érintőképernyővel további információk és egyéb funkciók eléréséhez.

10,1"-os lebegő érintőképernyő

A 10,1"-os érintőképernyő, a DAB audio rendszerrel, a navigációval és az Apple CarPlay/Android Auto funkciókkal biztosítja, hogy minden kéznél legyen.

TECHNOLÓGIA

Tudatos közlekedés

Digitális eszközök, amelyek most még több információt nyújtanak járművéről.

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

Comfort

Automatikusan elsötétedő belső tükör - Esőérzékelő - Első ködlámpák - Navigáció / Okostelefon csatlakozás (Apple CarPlay TM és Android AutoTM) - Sötétített hátsó ablakok - Fűthető első ülések - Első és hátsó parkolóradar - Elektromosan állítható vezetőülés

Luxury

Alumínium sportpedálok - Nyitható panoráma napfénytető - Exkluzív sportülések - 2 zónás klímaberendezés - Prémium műszerfal kárpitozás - Személyre szabható hangulatvilágítás - Elektromos mozgatású csomagtérajtó* - Állítható LED fényszórók - Dinamikus hátsó irányjelző

MG szakértőink

Jakab Alexandra értékesítési tanácsadó
Kovács Tamás értékesítési tanácsadó
Viszt Péter értékesítési vezető