Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

MG Új EHS Plug-in Hybrid
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

MINDENBŐL A LEGJOBBAT!

Csak üljön bele a vadonatúj MG EHS Plug-in Hybrid modellbe és szökjön el vele a tökéletes helyre! Tágas, intelligens funkciókkal ellátott belső terével és sportos megjelenésével ez most még egyszerűbb mint valaha! Nyugodt utazásáról a kényelmes és tágas ülések, valamit az MG Pilot vezetéstámogató technológia gondoskodik. Találja meg az Ön számára tökéletes MG EHS Plug-in Hybrid változatot, ismerje meg közelebbről a két vonzó felszereltségi szintet a Comfort-ot és  a Luxury-t.

DESIGN

MG Új EHS Plug-in Hybrid
MG Új EHS Plug-in Hybrid
MG Új EHS Plug-in Hybrid
MG Új EHS Plug-in Hybrid
 

Dinamika és merészség

Az új MG EHS Plug-in Hybrid modell egy igazi, teljes értékű SUV, hiszen kiemelkedő tulajdonságaival és merész vonalaival minden elvárásnak megfelel! Az egyedülálló megjelenést biztosítják az  alapfelszereltséghez tartozó 18"-os sportos keréktárcsák (Luxury felszereltség), a gyémánt mintás hűtőrács és az övvonal.
MG Új EHS Plug-in Hybrid
MG Új EHS Plug-in Hybrid

Elektromos csomagtérajtó

Könnyítse meg mindennapjait az Intelligens, elektromos mozgatású és programozható csomagtérajtóval.

 

BELSŐ TÉR

Kényelemből sosem elég! Ezt, a legújabb MG EHS Plug-in Hybrid modell is tudja, hiszen amint kinyitja az ajtót és elhelyezkedik a kényelmes ülésekben, garantáltan otthon fogja magát érezni. Teremtsen kiváló hangulatot a D-alakú, 3 küllős, ergonomikus kormánykerék, a piros varrású, perforált bőr üléskárpit és az integrált sportülések segítségével! A jármű meghatározó megjelenését az aktív kanyar-megvilágítás, a kéttónusú gyémánt LED lámpák és a 64 színű "Aurora" - belső, személyre szabható hangulatvilágítás fejezik ki.
MG Új EHS Plug-in Hybrid
MG Új EHS Plug-in Hybrid

Élvezze a napsütést a 1.2 m² nyitható panoráma napfénytető segítségével!
MG Új EHS Plug-in Hybrid

A bőr kormánykerék, a valódi bőrrel borított ülések és a műszerfal tapintása mind kellemes érzetet nyújtanak
MG Új EHS Plug-in Hybrid

A tágas hátsó beltérnek és az állítható hátsó üléseknek köszönhetően az egész család kényelmesen utazhat!

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az autó kialakítása során az egyik legfontosabb szempont a biztonság. A legújabb MG EHS Plug-in Hybrid modell ennek megfelelően, örökölte a benzines változat szilárd felépítését, a nagyfeszültségű alkatrészekre vonatkozó fokozott biztonsági előírásokat és az MG Pilot rendszert. A modell kiválóan szerepelt az Euro NCAP legújabb ütközésvédelmi és elkerülési tesztjén, amelyek a jelenlegi legszigorúbb tesztek. A szériafelszereltségként is számos aktív és passzív biztonsági rendszerrel tervezett és felszerelt autó benzines változata, a világ vezető közlekedésbiztonsági ügynökségének, az Euro NCAP-nak a maximális ötcsillagos minősítését kapta.

A nagyobb biztonság és szilárdság érdekében, az autó gyártása során, számos melegen hengerelt és nagyszilárdságú acél került felhasználásra. A  360°-os kamerarendszernek köszönhetően pedig nincsenek többé holtterek.

Bár az akkumulátorcsomag nem olyan nagy, mint a tisztán elektromos járműveké, de a biztonsági szabvány ugyanaz, és az autó megfelel a különböző protokolloknak.
MG Új EHS Plug-in Hybrid
MG Új EHS Plug-in Hybrid

MŰSZAKI ADATOK

Az elektromotor és a turbómotor nagy teljesítményű kombinációja, valamint a futómű finomhangolása biztosítja az MG EHS Plug-in Hybrid kiváló vezetési élményét. Az erős és gazdaságos motorral könnyen csökkentheti CO2-kibocsátását anélkül, hogy a hatótávolságot feláldozná. Az intelligens vezérlőegységgel és a 10 fokozatú sebességváltóval az MG EHS Plug-in Hybrid képes csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást (WLTP), miközben biztosítja az élvezetes vezetés élményét.
MG Új EHS Plug-in Hybrid

10 fokozatú váltómű

A villanymotorhoz tartozó 4 sebességes és a benzinmotorhoz tartozó 6 sebességes váltó tökéletesen harmóniában működik az egyenletes teljesítmény leadása érdekében. A hatásfok több mint 94%, a reakcióidő pedig kevesebb mint 0,2 másodperc, tehát egyenletes és gyors. 

Új intelligens hibrid vezérlés

A vadonatúj hibrid vezérlőegység képes elemezni az energiaszükségletet az útviszonyok felismerésével, majd eldönteni a felhasználni kívánt energia elosztását és beállítani az akkumulátor szintjét. Kulcsfontosságú, hogy a rendszer aktívan tanulja a vezető stílusát, és ez alapján állítja be az energiaelosztást. Minél többet vezetsz, annál intelligensebbé válik az autó.
MG Új EHS Plug-in Hybrid
MG Új EHS Plug-in Hybrid

Fejlett elektromos technológia
 
Az MG EHS Plug-in Hybrid modell is az MG elektromos autóinak fejlett EV-technológiáját örökölte, beleértve a nagymértékben integrált olajhűtéses elektromotort és a CATL márkájú, aktív folyadékhűtéses, nagy kapacitású akkumulátort.

Vontatási kapacitás
 
Az erős és hatékony villanyhajtás tökéletesen együttműködve dolgozik a benzinmotorral a vontatási teljesítmény optimalizálása érdekében. Az MG EHS Plug-in Hybrid modell vontatható tömege akár 1500 kg is lehet.
MG Új EHS Plug-in Hybrid

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

MG Új EHS Plug-in Hybrid

Comfort
 
 • 12.3”-os Virtuális műszerfal
 • Eco bőr üléskárpit
 • Halogén projektoros fényszórók magasságállítással
 • Navigáció / Okostelefon csatlakozás (Apple CarPlay és Android Auto)
 • 10,1"-os érintőképernyő
 • Fűthető első ülések
 • 2 zónás klímaberendezés
 • Tolatókamera dinamikus irányjelző vonalakkal
MG Új EHS Plug-in Hybrid

Luxury
 
 • Alumínium sportpedálok
 • Nyitható panoráma napfénytető
 • Exkluzív sportülések
 • Prémium ajtódísz panel
 • Személyre szabható hangulatvilágítás
 • Elektromos mozgatású csomagtérajtó
 • Állítható LED fényszórók
 • Hátsó dinamikus irányjelző
 

Önt is lenyűgözte a vadonatúj hibrid meghajtású MG EHS? Ne habozzon, kérjen ajánlatot most!


Munkatársaink

Kovács Tamás - értékesítési tanácsadó

Kovács Tamás

értékesítési tanácsadó
Szabados Áron - értékesítési tanácsadó

Szabados Áron

értékesítési tanácsadó
Viszt Péter - értékesítési vezető

Viszt Péter

értékesítési vezető
Telefon: 06-20-284-4426
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!