Egy lendületes elektromos hatchback, hihetetlen vezetési élménnyel és intelligens technológiával

 

Akár 450 km 35 perc Új MSP platform MG Pilot
WLTP szerinti hatótáv Gyors töltés 10-80%-ra Hátsókerékhajtás Vezetéstámogató rendszerek

 

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

DESIGN

Játékos és funkcionális, kompakt, de mégis tágas. Az MG4 Electric egy előremutató megoldás az elektromobilitás irányába. Energikus, lendületes stílusa a világ számára kifejezi a közel 100 éves márka vitalitását és szabad szellemét.

Magával ragadó frontális rész

Az éles és jellegzetes LED-es fényszórók markáns kanyarkijelzőkkel kombinálva sportos és modern benyomást keltenek.

Futurisztikus hátsó kialakítás

A futurisztikus hátsó design igazán markáns eleme az autónak. A rétegesen kialakított, magasra szerelt féklámpák, a kettős szárnyspoiler, a LED-es hátsó lámpák és a szénszálas hatású alsó légterelő egyedülálló megjelenést eredményeznek.

Aerodinamikus kétszínű hátsó légterelő

A tetővonal hátranyúló íve lebegő hatást kelt, látványosan meghosszabbítva az autó egész vonalát. Eközben a hátsó spoiler közvetlenül a légáramlatban helyezkedik el, hogy ideális aerodinamikát és lendületet biztosítson az úton.

Erős hatást biztosító hátsó lámpák

A Cygnus kereszt alakú dekoratív lámpák a vízszintesen elhelyezkedő (172 LED-ből álló) hátsó lámpával együtt hoznak létre egy egyedi, mégis prémium megjelenést és érzést.

Hi-Tech fényszórók

A 28 LED-ből álló nappali menetfény egyértelműen meghatározza az autó formatervét. Eközben mindkét oldalon három-három LED (mindegyik különálló síkban) alkotja a tompított illetve távolsági fényszórót és biztosítja az optimális éjszakai látást. Mindez a 36 LED-ből álló függőleges irányjelzővel kombinálva teljesen lenyűgözővé teszi a világítás hatását.

BELSŐ TÉR

A kevesebb több. Ez az egyszerű, felhasználóbarát belső elrendezés a tiszta technológia által vezérelt légkört teremt.

Egyszerű, mégis kifinomult műszerfal

Könnyű és vékony műszerfal, amely nem tartalmaz bonyolult díszítéseket, viszont maximálisan kihasználja a helyet. A kiváló minőségű anyagok és a kifinomult beépítési technológiák még inkább alátámasztják az MG4 egyszerűségre, technológiára és minőségre való törekvését.

Lebegő műszerfal

A lebegő középkonzol kialakítása helyet szabadít fel, miközben további funkciókat integrál egyszerű, de hatékony módon.

Két küllős kormánykerék

Hat irányban állítható kormány, intuitív, egyszerűsített funkciógombokkal.

Levegőtisztító rendszer

Az MG4 légtisztító berendezéssel rendelkezik, hogy tiszta és friss levegőt biztosítson Önnek az egész utazás során.

Fűtési funkciók

Az MG4 Electric első ülései és kormánykereke tetszés szerint fűthető.

Bőséges helykínálat

A tisztán elektromos padlólemezzel és a 2705 mm hosszú tengelytávval az MG4 Electric meglepően tágas teret biztosít. Minden belefér, ami az utazásokhoz vagy a mindennapi feladatokhoz szükséges - a tervezők a család minden tagjára gondoltak. Elegáns crossover ferdehátú kialakításával mindig készen áll az utazásra.

Tágas utasfülke

Az 5 fős család számára alkalmas MG4 Electric külsőre kompaktnak tűnhet, de a tágas utastér kellemes meglepetést fog okozni. A 60:40 arányban lehajtható hátsó ülések még hatékonyabbá teszik a helykihasználást.

Belső tárolóhelyek

Amennyiben sok helyre van szüksége, használja ki a legtöbbet a 28 zseniális tárolási megoldásból, amelyek mindegyike arra szolgál, hogy mindent rendben elpakolhasson.

Kétszintű csomagtartó

Semmi sem kielégítőbb, mint az elegendő tárolóhely, ezt pedig a kétszintes csomagtartó biztosítja. Az MG4 Electric csomagtere ledöntött ülésekkel maximálisan 986 literesre növelhető.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Tárcsafék minden keréken

A legújabb Continental fékrendszerrel illetve 4 tárcsafékkel felszerelt kerekek tökéletesen illeszkednek az MG4 sportos megjelenéséhez. Nedves úton erős lassulással ez rövidebb fékutat jelent, az MG4 Electric 66 km/óráról kb. 19 m alatt fékez álló helyzetbe.

Alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsok

A 17 colos Continental PCC alacsony ellenállású gumiabroncsok nagyobb futásteljesítményt tesznek lehetővé, ami nemcsak a környezetnek kedvez, hanem az üzemeltetési költségeket is csökkenti.

Passzív biztonság

Az MG4 nagy szilárdságú karosszériaszerkezetének, a megbízható akkumulátor-védelmi technológiájának illetve 6 légzsákjának köszönhetően az utasok maximális védelmet élveznek balesetek esetén.

5 csillagos biztonság

Az MG4 Electric ötcsillagos Euro NCAP biztonsági minősítést kapott. A szigorú tesztelési folyamat eredményeként - amely a gyermek és felnőtt utasok biztonságát, közúti közlekedés veszélyeztetett résztvevőinek védelmét és a vezetéstámogató funkciókat vizsgálja - az MG4 a maximális értékelése segít, hogy megalapozott döntést hozhasson.

MŰSZAKI ADATOK

Ez az új, tisztán elektromos MSP (Modular Scalable Platform) padlólemez csak előnyöket nyújt. Erősebb, intelligensebb, jobb. Az MG4 Electric vezetése tökéletes élményt nyújt.

Kitűnő vezethetőség

Hátsókerékhajtás és erős motor, amely minden vezetési helyzetben biztosítja a szükséges erőt.

Az elektromos motor teljesítménye 150 kW

A 150 kW és 250 Nm azonnali nyomaték kombinációjával az MG4 Electric mindössze 7,98 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/órára.

3 fokozatú energia-visszanyerés

Az MG4 kinetikus energia-visszanyerő rendszere (KERS) három fokozatottal rendelkezik: könnyű, közepes és intenzív. Emelje fel a lábát a gázpedálról, és az autó lelassul, visszanyerve és visszatáplálva az energiát az akkumulátorba. Ez maximalizálja a hatékonyságot és az irányíthatóságot, végső soron megkönnyítve az autó vezetését.

Hátsókerékhajtás

Az MG4 Electric modelleket hátsókerékhajtásúra tervezték, amely tökéletes súlyelosztást és dinamikus arányokat biztosít. Lendületes és gyors vezetési élményt nyújt (dinamikus megjelenés, még álló helyzetben is). A könnyű kezelhetőség alapját képező hátsókerékhajtású rendszer ideális első-hátsó súlyelosztást tesz lehetővé. A jó tapadásnak köszönhetően a dinamikus kanyarodás gyerekjáték.

5 féle vezetési mód

Az MG4 Electric öt különböző vezetési módot kínál, köztük normál, eco, sport, téli és egyéni üzemmódot. Mindegyik garantáltan jobb vezetési élményt nyújt, függetlenül az útviszonyoktól.

Hatótáv

Az MG4 akár 450 km* WLTP becsült hatótávolságával lehetővé teszi a hosszútávú utazást. A fejlett akkumulátor-kezelő rendszerrel ez biztosítja a stabil, ugyanakkor hatékony hatótávolságot hideg időben is.

TECHNOLÓGIA

Nem kell külön fizetnie az olyan hasznos funkciókért, mint az adaptív sebességtartó automatika és a forgalmi dugó asszisztens. Mostantól tekintse ezeket szériafelszereltségnek és élvezze az intelligens technológia nyújtotta kényelmet.

MG iSMART telematikai rendszer

Intelligens hálózati rendszer, amely integrálja az autó, az internet és a felhasználói kommunikációt. Készen áll a jövőhöz való csatlakozásra?

MG4 Electric Family

Akár 117 kW egyenáramú töltés MG Pilot vezetéstámogató rendszer
3 fokozatú energiavisszanyerés 7"-os lebegő digitális műszergeység
Hátsókerékhajtás 10"-os lebegő érintőképernyő
5 lengőkaros hátsó független függesztés Automata LED fényszóról és LED-es hátsó lámpák
DP elektromechanikus szervokormány Kulcs nélküli ajtónyitás és nyomógombos indítás

 

MG4 Electric Comfort

Akár 135 kW egyenáramú töltés Bőrborítású kormánykerék
Aktív hűtőrács (AGS) Színezett hátsóablakok
Külső elektromos eszköz töltése (V2L) 17"-os könnyűfém keréktárcsa

 

MG4 Electric Luxury

Holttérfigyelő rendszer
6 irányban elektromosan állítható vezetőülés
Valós idejű navigációs rendszer

 

MG4 Electric Luxury+

530 km hatótáv
77 kWh teljesítmény
Kétszínű fényezés

MG szakértőink

Önnek is felkeltette az érdeklődését a legújabb MG4 Electric? Ne habozzon, keresse értékesítő kollégáinkat és kérjen ajánlatot még ma!

Jakab Alexandra értékesítési tanácsadó
Kovács Tamás értékesítési tanácsadó
Viszt Péter értékesítési vezető

ELÉRHETŐ MG MG4 modelljeink

  MG

  MG4 4 EV Comfort 1.700.000 FT KEDVEZMÉNNYEL

  Listaár: 14 549 000 Ft 12 884 000 Ft
  Megnézem
  MG

  MG4 4 EV Family 1.700.000 FT KEDVEZMÉNNYEL

  Listaár: 13 049 000 Ft 11 384 000 Ft
  Megnézem
  MG

  MG4 4 EV Comfort !!!LUXURY!!! TESZTAUTÓ KEDVEZMÉNNYEL. ÁFÁS

  Listaár: 16 000 000 Ft 12 250 000 Ft
  Megnézem
  MG

  MG4 4 EV Comfort !!!LUXURY!!! TESZTAUTÓ KEDVEZMÉNNYEL. ÁFÁS

  Listaár: 16 000 000 Ft 12 250 000 Ft
  Megnézem
  MG

  MG4 4 EV Family 2.085.000 FT TESZTAUTÓ KEDVEZMÉNNYEL

  Listaár: 13 084 000 Ft 10 999 000 Ft
  Megnézem
  MG

  MG4 4 EV Family 1.885.000 FT KEDVEZMÉNNYEL

  Listaár: 13 084 000 Ft 10 990 000 Ft
  Megnézem