MINDENBŐL A LEGJOBBAT!

 

Csak üljön bele a vadonatúj MG EHS Plug-in Hybrid modellbe és szökjön el vele a tökéletes helyre! Tágas, intelligens funkciókkal ellátott belső terével és sportos megjelenésével ez most még egyszerűbb mint valaha! Nyugodt utazásáról a kényelmes és tágas ülések, valamit az MG Pilot vezetéstámogató technológia gondoskodik. Találja meg az Ön számára tökéletes MG EHS Plug-in Hybrid változatot, ismerje meg közelebbről a két vonzó felszereltségi szintet a Comfort-ot és  a Luxury-t.

DESIGN

Dinamika és merészség

Az új MG EHS Plug-in Hybrid modell egy igazi, teljes értékű SUV, hiszen kiemelkedő tulajdonságaival és merész vonalaival minden elvárásnak megfelel! Az egyedülálló megjelenést biztosítják az alapfelszereltséghez tartozó 18"-os sportos keréktárcsák (Luxury felszereltség), a gyémánt mintás hűtőrács és az övvonal.

Elektromos csomagtérajtó

Könnyítse meg mindennapjait az Intelligens, elektromos mozgatású és programozható csomagtérajtóval.

BELSŐ TÉR

Kényelemből sosem elég! Ezt, a legújabb MG EHS Plug-in Hybrid modell is tudja, hiszen amint kinyitja az ajtót és elhelyezkedik a kényelmes ülésekben, garantáltan otthon fogja magát érezni. Teremtsen kiváló hangulatot a D-alakú, 3 küllős, ergonomikus kormánykerék, a piros varrású, perforált bőr üléskárpit és az integrált sportülések segítségével! A jármű meghatározó megjelenését az aktív kanyar-megvilágítás, a kéttónusú gyémánt LED lámpák és a 64 színű "Aurora" - belső, személyre szabható hangulatvilágítás fejezik ki.

Élvezze a napsütést a 1.2 m² nyitható panoráma napfénytető segítségével!

A bőr kormánykerék, a valódi bőrrel borított ülések és a műszerfal tapintása mind kellemes érzetet nyújtanak.

A tágas hátsó beltérnek és az állítható hátsó üléseknek köszönhetően az egész család kényelmesen utazhat!

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az autó kialakítása során az egyik legfontosabb szempont a biztonság. A legújabb MG EHS Plug-in Hybrid modell ennek megfelelően, örökölte a benzines változat szilárd felépítését, a nagyfeszültségű alkatrészekre vonatkozó fokozott biztonsági előírásokat és az MG Pilot rendszert. A modell kiválóan szerepelt az Euro NCAP legújabb ütközésvédelmi és elkerülési tesztjén, amelyek a jelenlegi legszigorúbb tesztek. A szériafelszereltségként is számos aktív és passzív biztonsági rendszerrel tervezett és felszerelt autó benzines változata, a világ vezető közlekedésbiztonsági ügynökségének, az Euro NCAP-nak a maximális ötcsillagos minősítését kapta.

A nagyobb biztonság és szilárdság érdekében, az autó gyártása során, számos melegen hengerelt és nagyszilárdságú acél került felhasználásra. A  360°-os kamerarendszernek köszönhetően pedig nincsenek többé holtterek. Bár az akkumulátorcsomag nem olyan nagy, mint a tisztán elektromos járműveké, de a biztonsági szabvány ugyanaz, és az autó megfelel a különböző protokolloknak.

MŰSZAKI ADATOK

Az elektromotor és a turbómotor nagy teljesítményű kombinációja, valamint a futómű finomhangolása biztosítja az MG EHS Plug-in Hybrid kiváló vezetési élményét. Az erős és gazdaságos motorral könnyen csökkentheti CO2-kibocsátását anélkül, hogy a hatótávolságot feláldozná. Az intelligens vezérlőegységgel és a 10 fokozatú sebességváltóval az MG EHS Plug-in Hybrid képes csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást (WLTP), miközben biztosítja az élvezetes vezetés élményét.

10 fokozatú váltómű

A villanymotorhoz tartozó 4 sebességes és a benzinmotorhoz tartozó 6 sebességes váltó tökéletesen harmóniában működik az egyenletes teljesítmény leadása érdekében. A hatásfok több mint 94%, a reakcióidő pedig kevesebb mint 0,2 másodperc, tehát egyenletes és gyors.

Új intelligens hibrid vezérlés

A vadonatúj hibrid vezérlőegység képes elemezni az energiaszükségletet az útviszonyok felismerésével, majd eldönteni a felhasználni kívánt energia elosztását és beállítani az akkumulátor szintjét. Kulcsfontosságú, hogy a rendszer aktívan tanulja a vezető stílusát, és ez alapján állítja be az energiaelosztást. Minél többet vezetsz, annál intelligensebbé válik az autó.

Fejlett elektromos technológia

Az MG EHS Plug-in Hybrid modell is az MG elektromos autóinak fejlett EV-technológiáját örökölte, beleértve a nagymértékben integrált olajhűtéses elektromotort és a CATL márkájú, aktív folyadékhűtéses, nagy kapacitású akkumulátort.

Vontatási kapacitás

Az erős és hatékony villanyhajtás tökéletesen együttműködve dolgozik a benzinmotorral a vontatási teljesítmény optimalizálása érdekében. Az MG EHS Plug-in Hybrid modell vontatható tömege akár 1500 kg is lehet.

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

Comfort

- 12.3”-os Virtuális műszerfal, - Eco bőr üléskárpit, - Halogén projektoros fényszórók magasságállítással, - Navigáció / Okostelefon csatlakozás (Apple CarPlay és Android Auto), - 10,1"-os érintőképernyő, - Fűthető első ülések, - 2 zónás klímaberendezés, - Tolatókamera dinamikus irányjelző vonalakkal

Luxury

- Alumínium sportpedálok, - Nyitható panoráma napfénytető, - Exkluzív sportülések, - Prémium ajtódísz panel, - Személyre szabható hangulatvilágítás, - Elektromos mozgatású csomagtérajtó, - Állítható LED fényszórók, - Hátsó dinamikus irányjelző

MG szakértőink

Önt is lenyűgözte az új hibrid meghajtású MG EHS? Ne habozzon, kérjen ajánlatot most!

Jakab Alexandra értékesítési tanácsadó
Kovács Tamás értékesítési tanácsadó
Viszt Péter értékesítési vezető