Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Új Ceed kombi
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

DESIGN

Kia Új Ceed kombi
Modern megjelenés

Modern megjelenés

Az erőteljes dizájn az új Kia Ceed család egyik legfontosabb jellemzője. A modell első része modern megjelenést kapott: a vadi új hűtőrácson az előző krómkeretet két jellegzetes krómelem váltotta fel, amelyek együttesen a Kiára jellemző "tigrisorr" körvonalait képezik. A kerékjárati ívekhez vezető oldalsó légbeömlők nagyobbak lettek és dinamikusabb formát kaptak.
Dinamikus külső

Dinamikus külső

A "jékocka" nappali menetfény, a FULL-LED fényszórók és a körfényszóró karakteres megjelenést kölcsönöznek a megújult modellnek. A krómkeretes ablakok optikailag meghosszabbítják a sportos és alacsony profilját az autónak. 

LED-fényszórók

LED-fényszórók

Az autó láthatóságáért a hátsó LED-es nappali menetfények felelnek, és könnyebben felismerhetővé teszik az úton. A lámpában található 3 kocka LED-es irányjelzők hangsúlyozzák az autó szélességét. A tetősínekre pedig szinte bármit felhelyezhetünk, amit szeretnénk.

BELSŐ TÉR

Nagy iker kijelzők

Nagy iker kijelzők

A 10,25”-os színes, nagyfelbontású LCD érintőképernyőn láthatóak a navigációs útvonalak és más fontos tudnivalókat. A 12,3 hüvelykes, teljes digitális TFT műszercsoport alapvető információkat szolgáltat a járműről és az utazásról, és különböző témákat állíthat be minden vezetési módhoz.

Vezeték nélküli okostelefon töltő, és USB töltőportok

Vezeték nélküli okostelefon töltő, és USB töltőportok

Ha okostelefonunk akkumulátora lemerül, vezetés közben egyszerűen helyezzük a középkonzol elején található, kábel nélküli töltőlapra! A töltőkábellel tölthető telefonok számára pedig az utastérben –  a hátsó középkonzolon is – beépített USB-töltőportok állnak rendelkezésre, hogy minden utas feltöltődhessen és csatlakozhasson.

JBL prémium hangrendszer

JBL prémium hangrendszer

Engedje, hogy a JBL Premium hangrendszer összekapcsolja hangulatát kedvenc dalaival, lejátszási listájával, vagy akár a podcastokkal! A Ceed hangrendszere kiemelkedő hangélményt nyújt útközben.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Autópályán vezetést támogató asszisztens (HDA)

Autópályán vezetést támogató asszisztens (HDA)

A HDA segít biztonságos távolságot tartani az elöttünk haladó járműtől, és az autópályákon az aktuális sávon belül tartja az autót. A navigációalapú adaptív sebességtartó automatika (NSCC-C) segítségével  felismeri a közelgő kanyart az úton, szükség esetén csökkenti a sebességet, és a kanyarból való kilépéskor visszaállítja az előre beállított sebességet.

Adaptív Sebességtartó Automatika Stop&Go funkcióval

Adaptív Sebességtartó Automatika Stop&Go funkcióval

Az rendszer - a kamera és a radar segítségével - fenntartja a megadott sebességet, és kiszámítja az elöttünk haladó jármű relatív helyzetét és sebességét, valamint szabályozza a gyorsítást és lassítást, hogy biztosítsa, hogy az autó megálljon, amikor a másik előtt haladó jármű megáll. Amikor az elöl haladó jármű ismét elindul, újra elindul a ceed kombi is.

Holttérfigyelő rendszer aktívfékezés-funkcióval (BCA)

Holttérfigyelő rendszer aktívfékezés-funkcióval (BCA)

A BCA rendszer a szélvédő kamerája és a hátsó kanyarradarok segítségével figyeli a többi jármű relatív helyzetét és sebességét oldalra vagy a holttér zónájában. Ha más járművekkel való esetleges ütközést észlel, a rendszer vizuális és hangos riasztásokat aktivál, és automatikusan beavatkozhat, hogy az aktuális sávban tartsa az autót, és elkerülje az esetleges ütközéseket.

Hátsó keresztirányú ütközést elkerülő asszisztens (RCCA)

Hátsó keresztirányú ütközést elkerülő asszisztens (RCCA)

Parkolóhelyről vagy felhajtóról tolatáskor a radaralapú hátsó keresztirányú ütközést elkerülő rendszer vizuális és hangos riasztásokkal figyelmeztet az utat keresztező potenciálisan közeledő forgalomra, és szükség esetén bekapcsol, hogy elkerülje az esetleges ütközést.

Sávkövető rendszer (LFA)

Sávkövető rendszer (LFA)

Az LFA rendszer a szélvédő kamerát használja a sávjelzések vagy a vezető jármű figyelésére, hogy a Ceed kombi a sáv közepén maradjon.

Vezetőéberség-figyelmeztetés (DAW+)

Vezetőéberség-figyelmeztetés (DAW+)

Ha a figyelmed alacsonynak tűnik, vizuálisan és hallhatóan is figyelmeztet. A DAW+ egy vezető jármű indulási figyelmeztető rendszerrel is rendelkezik, amely akkor is figyelmeztet, ha például forgalomban az elöl haladó autó elhajt, és Te nem mozdulsz.

MŰSZAKI ADATOK

Hybrid 48V

Az új modell a Kia által fejlesztett EcoDynamics+ Hybrid 48V hajtáslánccal is elérhető, így jelentősen csökkenthető a közlekedéssel járó károsanyag-kibocsátás és soha nem szükséges külső áramforrásról töltenie az akkumulátorcsomagot.

PHEV

Választhatja az 1.6 -os GDI PHEV változatot is: hatfokozatú duplakorongos váltóval.

További infó a Kia Ceed PHEV modelloldalon

Érdekli a megújult Ceed kombi? Ne habozzon, kérjen ajánlatot már ma!

Ajánlatkérés


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Szeredásné Veroczki Katalin - értékesítési tanácsadó

Szeredásné Veroczki Katalin

értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!