Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Új Ceed modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az inspiráló kapcsolat. A kívül-belül megújult Kia Ceed kiemelkedő vezetéstámogató rendszerrel érkezik. A fókuszban a dizájn, a teljesítmény és a hatékonyság áll. Készüljön fel az élményre!

DESIGN

Kia Új Ceed
Teljes sportosság

Teljes sportosság

Az új Kia Ceedhez természetesen hozzátartozik a tigrisorrú hűtőrács, amelyet szatén-krómozott, lebegő szárny alakú elemekkel definiáltunk újra. Szintén újdonság a full-LED-es első fényszórók, beleértve a beépített LED-es ködlámpákat is. Az oldalsó légbeömlők, más néven légfüggönyök most lényegesen nagyobbak és dinamikusabbak, ügyesen hangsúlyozva a sportos jelleget.
 

Erőtől és magabiztosságtól sugárzó

Erőtől és magabiztosságtól sugárzó

A sportos vonalvezetés a hátsó részen is folytatódik: az új, figyelemfelkeltő hátsó lámpák 48 méhsejt alakú LED-el, különleges világítást eredményeznek és a hátsó LED lámpák szekvenciális irányjelzőket is tartalmaznak. A sportos dizájnt csak növeli az új, fényes fekete diffúzor és az egyrészes szatén króm díszítés.


 

Tágas és feltűnő

Tágas és feltűnő

Az új Kia Ceed karosszériája megfelelő a könnyű manőverezéshez és parkoláshoz, ugyanakkor az autó elég tágas is belül. Magabiztos megjelenésével és az olyan dizáj elemekkel, mint a fényes fekete oldaltükör, a kifejező oldalsó küszöb és az újonnan tervezett gyémántcsiszolású 17”-os könnyűfém keréktárcsák - magára vonja a figyelmet.

BELSŐ TÉR

Kia Új Ceed

A belső térben minden a vezetőről szól, kezdve a pilótafülke puha tapintású felületi megoldásaitól a számtalan intelligens technológiáig, amelyek összekötik az autóval és a külvilággal. Fekete velúr és bőr sportülések, szürke varrásokkal, kiváló fekete tetőbélés, sportos kormánykerék, GT-vonaljelzéssel, perforált bőr fogaskerékgomb csak néhány azok közül, melyek élménnyé teszik az utazást a megújult Ceed-ben.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Megújultak a biztonsági, kényelmi és parkolássegítő technológiák is a Ceed modellben. A korábbi holttéri ütközésveszélyre figyelmeztető rendszert az aktív ütközéselkerülő technológia váltotta fel. A megújult modellben továbbra is elérhető számtalan fejlett asszisztens rendszer, mint például az ütközéselkerülő támogatás (FCA), amely ezúttal nem csak az autókat, de a gyalogosokat és a kerékpárosokat is felismeri; a manuális sebességhatároló, a sávtartó asszisztens, a sebességkorlátozásra figyelmeztetés, valamint a fényszóró-asszisztens. A sávkövető rendszer is fejlődött, az adaptív sebességtartótól függetlenül is működőképes, így a sávkövető már a kézi sebességváltós modellekhez is elérhető. A tolatókamera külön bekapcsolható, ezzel segítve a parkolást.

MŰSZAKI ADATOK

A megújult Ceed turbó benzinmotorral és dízelmotorral is elérhető, a 100-tól 204 lóerőig terjedő skálán találkozhatunk plug-in és mild hibrid hajtáslánccal is.

Az új, 160 LE-s változat hatfokozatú kézi és hétsebességes duplakuplungos sebességváltóval is elérhető.

Az új benzinmotor Hybrid 48V lágy hibrid hajtáslánccal is párosítható, mely az 1 literes turbó benzinmotornál is elérhető már.

A PHEV modellváltozatok - 8,9kWh kapacitású akkumulátorral - az 1,6 literes, 141 LE-s GDi benzinmotorral elérhetőek, hatfokozatú duplakuplungos váltóval. A tisztán elektromos hajtással megtehető távolság 57 kilométer.

7 év garancia

Tudta, hogy a megújult Ceed-re is érvényes a 7 év garancia?

Tudjon meg többet itt!

Önt is érdekli a megújult Ceed? Kérjen ajánlatot már ma!


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Szeredásné Veroczki Katalin - értékesítési tanácsadó

Szeredásné Veroczki Katalin

értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!