Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Pro Cee'd modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Sportos kialakítás

Egyedi, összetéveszthetetlenül sportos dizájn azoknak, akik egyedülállóan dinamikus hatást szeretnének kelteni az utakon. Új tervezésű, gyémánt mintázatú, 18”-os alumínium keréktárcsáinak köszönhetően akár mozgásban van, akár nem, ez az autó egyszerre sugároz eleganciát és magabiztosságot. Áramvonalas tetőkialakítása új és innovatív megoldásnak számít, ráadásul minden szögből sportos dinamizmust kölcsönöz az autónak. Ami pedig végképp felismerhetővé teszi az új ProCeed modellt, az a határozott vonalvezetésű hátsó LED-es nappali menetfény. A jövőbemutató formatervezés követi az autó vonalait egészen a hátsó részig, még hangsúlyosabbá téve a sportos stílust, amely mindig képes elkápráztatni, éjjel és nappal egyaránt.

A full LED fényszórók és a „jégkocka” nappali menetfények az autó elején is segítségünkre vannak. Az általuk biztosított éles és fényes világítás biztonságosabbá teszi az utazást sötétben is. A terepjárókra jellemző ködlámpák pedig még jobban erősítik az autó láthatóságát rossz látási viszonyok között.

Egyedi és sokoldalú

Nemcsak elegáns, de figyelemreméltóan tágas is. Az új Kia ProCeed 594 literes csomagtartója kategóriájában a legjobbnak számít. Az Ön igényeire lett tervezve a 40:20:40 arányú felosztású hátsó tér, távvezérléssel lehajtható ülésekkel. Ideális lehet sporteszközök és egyéb hosszú tárgyak szállítására is.

A csomagtartó bepakolása még tele kézzel is egyszerű. Csak át kell váltani az Intelligens kulcs a csomagtér üzemmódjára, és a csomagtérajtó automatikusan kinyílik, amikor a kulccsal a zsebében vagy táskájában megközelíti az autó hátsó részét.

Sportosan elegáns belső kialakítás

A külső formatervezés letisztultsága tetten érhető a kifinomult sportosságot tükröző utastér legapróbb részleteiben is. A D-alakú kormánynak köszönhetőn a nyers dinamizmust még azelőtt megérzi, hogy beindítaná a motort. Az új ProCeed hasítottbőr ülésekkel rendelkezik melyen GT-Line mintát fedezhetünk fel. Ha jellemezni kellene, akkor ezek lennének a védjegyei:puha, sportos, prémium kényelem, kifinomult részletek.

Minden a kényelem jegyében

A ProCeed utasterében ideálisan elhelyezett 8 db JBL prémium hangszórónak és az MP3 zenék minőségét javító, fejlett Clari-Fi™ zenei helyreállítási technológiának köszönhetően Ön nagy felbontásban és tökéletes minőségben hallgathatja kedvenceit az autóban. Segítségére lesz ebben egy keret nélküli 8”-os érintőképernyő is, ami sok egyéb funkcióval is rendelkezik. Útközben is folyamatos csatlakozási lehetőség. A keret nélküli, 8”-os érintőképernyővel, valós idejű frissítésekkel és sok egyéb funkcióval rendelkező navigációs rendszernek köszönhetően mindig a legrövidebb úton éri el úti célját. Ezen felül a beépített hangfelismerés és a Bluetooth teszi még élvezetesebbé a telefonálást és a zenehallgatást. Telefonja applikációihoz és funkcióihoz könnyedén hozzáférhet az autóba beépített infotainment rendszeren keresztül, amely ezen felül navigációval, telefonkihangosítóval, hangutasításos üzenetírással, zene streamelő funkcióval és megannyi más online szolgáltatással teszi élvezetesebbé az utazást. Ha esetleg merülőben lenne a telefonja, az autó abban is tud Önnek segíteni. Élvezze a kényelmes, vezeték nélküli akkumulátortöltés előnyeit – csak helyezze el vezetés közben kompatibilis okostelefonját az erre kialakított tálcára a középkonzolon. A telefontöltő ezen felül még arra is figyelmeztetni fogja, ha a telefonját a töltőn hagyta miután kiszállt az autóból.

Legyen bármilyen időjárás, Ön mindig kényelemben érezheti magát. Folyamatos komfortérzetéről a hideg napokon a fűthető első és hátsó ülések, a nyári hőségben pedig a szellőző első ülések gondoskodnak.

Még a kulcsokkal sem kell bajlódnia. Az örömteli autózás nem is indulhatna ennél egyszerűbben. Élvezze az intelligens kulcs nyújtotta kényelmet: nyissa ki az autót egy gombnyomás nélkül és indítsa be vagy állítsa le a motort egyetlen érintéssel, a start/stop gombbal! Menet közben pedig a vezetési élmény testre szabható. A Vezetési mód váltó funkció a sebességváltó mellett elhelyezkedő gombbal érhető el. Segítségével dinamikusabbá tehető a vezetés, mivel simább és gyorsabb váltást tesz lehetővé, fokozza a reakciót és a teljesítményt, amelyet előzéskor képes optimalizálni is.

Számos biztonsági funkció áll rendelkezésre

A Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztető rendszer figyeli a holttereket, és a visszapillantó tükörben megjelenő szimbólummal figyelmeztet a veszélyes közelségbe kerülő autókra. A Sávváltást segítő rendszer a biztonságos sávváltásban segít azáltal, hogy érzékeli a párhuzamos sávokban közlekedő járműveket, és ha szükséges, figyelmeztet azokra. Csökkenő koncentráció esetén a rendszer azonnal segítséget nyújt az éberség fenntartásához. Felismeri, ha Ön nem reagál a közeledő veszélyforrásra, és automatikusan fékez a baleset elkerülése vagy annak hatásai csökkentése érdekében. Ezeken kívül még egy rendszer védi Önt a balesetektől. A radarral felszerelt Mögöttes keresztirányú ütközésveszélyre figyelmeztető rendszer a parkolóból vagy garázsból történő kitolatáskor figyelmeztet az Ön útját keresztező, potenciális ütközésveszélyt jelentő forgalomra.

A sávtartó asszisztens egy, a szélvédőbe épített kamera segítségével folyamatosan monitorozza a felfestéseket, és a rendszer figyelmezteti Önt, ha a jármű véletlenül elhagyná a sávot. Sőt, még vissza is kormányozza az autót, ha szükséges. Ehhez nagyon jól párosul a sávkövető rendszer funkció. Ez a pihentető és biztonságos vezetést biztosító rendszer hatalmas ugrás a félautomata vezetés felé – a sáv közepén tartja a járművet, folyamatosan szabályozza az autó sebességét és a követési távolságot, automatikusan gyorsít, fékez és meg is áll, ha szükséges. Azon sem kell aggódnia, hogy éjszakai vezetés közben elvakítja az Ön előtt haladót. A szélvédőre helyezett kamera felismeri a szembejövő járművek fényszóróit, valamint az Ön előtt haladó autó hátsó lámpáit, és ennek megfelelően a Távolsági fényszóró asszisztens automatikusan tompítja a fényszórót erejét, hogy ne vakítsa el a szembejövő, illetve az Ön előtt haladó jármű vezetőjét. Ha az autó elhaladt Ön mellett, vagy már nincs Ön előtt, a rendszer automatikusan visszakapcsolja a távolsági fényszórókat.

Természetesen az új Kia ProCeed-del a parkolás is egyszerű. Az első, az oldalsó és a hátsó érzékelőknek köszönhetően a rendszer könnyedén irányítja az autót a helyére, segítve a párhuzamos, a ferde és a merőleges parkolást egyaránt. Önnek csak annyit kell tennie, hogy kezeli a féket, a gázt és a váltót.


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Nagy Péter - értékesítési tanácsadó

Nagy Péter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!