DESIGN

Az új Kia Niro EV

Azoknak, akik szeretnek a jövőben gondolkodni, és nyitottak az új, okos, fenntartható megoldásokra.

Vágjon neki bátran a jövőnek

Elegáns, mégis feltűnő. Az különleges, középen kiemelkedő motorháztető előtérbe helyezi az autó jellegzetes tigrisorr karakterét és a "Szívdobbanás" nappali menetfényeket, így biztosítva az elismerő pillantásokat. Az extraszéles megjelenésről körben az alul végigfutó markáns burkolatelemek gondoskodnak, melyek egyike a töltőcsatlakozót rejti.

Hatásos Niro EV dizájn részletek

A Niro EV friss és egyedi dizájnját és markáns crossover megjelenését úgy tervezték, hogy megvillantsa a szemlélődő számára a jövő ígéretet. A jellegzetes kéttónusú, hatszögletű első rács mellett az egyedülálló, EV modellekre jellemző külső széles, színrefújt lökhárítója magában foglalja a központi töltőcsatlakozót is. Az opcionálisan elérhető acélszürke karosszériaburkolat és acélszürke harmadik tetőoszlop még karakteresebbé teszi a megújult modellt.

Erőt sugároz hátulról is

Merész és stílusos: a gyönyörűen letisztult hátsó dizájnt a bumeráng alakú hátsó lámpák, és a "Szívdobbanás" fényszórók, valamint a masszív padlólemez és a minimalista, mégis karakteres alsó lökhárító alkotják. Kifinomult karosszériavonalai és egyedülálló, aerodinamikát is javító C-oszlopa tökéletesen kiegészíti az elektromos Niro elejét.

BELSŐ TÉR

Stílusos vezetőülés

A belső tér kényelmét az újrahasznosított anyagokon és a nyugtató hatású beltéri világításon túl a vezetőülés extra komfortelemei biztosítják. A csúcstechnológiás 10,25" méretű, nagy felbontású, ívelt, digitális panorámakijelzőn egyszerre érhetők el a vezetést segítő információk és a szórakoztató funkciók.

Csábító, minimalista és tágas

Tervezőink a high-tech dizájn és a csúcstechnológia elemeit ötvözték kényelmes ülésekkel és intelligens funkciókkal, miközben az lebegett a szemük előtt, hogy Önnek és utasainak nyugodt, pihentető élményben legyen része. A belső teret az állítható, vonalmintás hangulatvilágítás teszi még hangulatosabbá.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Nagyobb nyugalom, több élvezet

Autópályára kifejlesztett vezetést támogató rendszer (HDA)

Legyen a vezetés az autópályán is könnyed

Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

Reagáljon gyorsabban a lehetséges veszélyekre

Hátsó holttérfigyelő rendszer (BCA-R)

Hátul is van szeme - hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket

Navigáció alapú adaptív sebességtartó automata (NSCC)

Maradjon biztonságban kanyarban is!

Mögöttes keresztirányú ütközéselkerülő asszisztens (PCA-R)

Teljes nyugalom hátramenetben is

MŰSZAKI ADATOK

Egy Niro. Három innovatív modell.

Önnek melyik lesz a tökéletes választás?

Mostantól a legnagyobb nyugalommal választhatja a környezetbarát vezetést.

Niro PHEV

Élvezzen minden utazást. Kompromisszumok nélkül. Akkumulátor: Plug-In Hybrid: 11,1 kWh Környezetbarát Intelligens elektromos energiatartalék természetvédelmi területekhez 180 LE PHEV 62 kW EV 1.6 GDI - 105 LE - DCT6 - 2. generáció

Niro HEV

Megkönnyítjük a választást. A legjobbat mindkettőből. Akkumulátor: Hibrid: 1,32 kWh Új Eco funkciók Intelligens elektromos energiatartalék természetvédelmi területekhez 141 LE HEV 32 kW EV 1.6 GDI - 105 LE - DCT6 - 2. generáció

Niro EV

Innovációval töltve. Minden részletében meggyőző. 64,8 kWh CATL akkumulátor - 463 km hatótáv (WLTP)

Nem tud dönteni? Üljön be és próbálja ki!

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

KIA SZAKÉRTŐINK

Segítségre van szüksége? Lépjen kapcsolatba Kia szakértőinkkel!

Jelinek Gábor értékesítési vezető
Bosák Flóra értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán értékesítési tanácsadó
Szeredásné Veroczki Katalin értékesítési tanácsadó