Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Cee'd modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

ÚJ KIA CEED

Határozott megjelenés

Az új Kia Ceed tekintélyt parancsolón széles, alacsony megjelenéssel hódítja meg az utakat, nem marad észrevétlen. Dinamikus vonalait a Kia európai dizájn központjában, Frankfurtban fejlesztettük úgy, hogy az autó sportos teljesítményét hirdessék. A kétrétegű hűtőrács erőteljes kiállást biztosít, amelyet a krómozott ablakkeret és a 17"-os kéttónusú könnyűfém kerekek erősítenek. Magasfényű légterelő, hátsó LED-es nappali menetfény és króm kipufogó fokozzák a hatást, ráadásul az autó jobban észrevehető az utakon is. Az erőteljes dizájn az új Kia Ceed modellek egyik legfontosabb tulajdonsága ? minden tekintetet vonzani fog az utakon.

Az új Kia Ceedben mindent a vezető köré építettünk. A belsőt stílusos opciók dobják fel, mint a fekete és szürke részletek, a szövet, műbőr, vagy akár valódi bőr fekete ülések. Hidegebb napokon az első és hátsó ülések gyorsan felmelegednek. Melegebb napokon a szellőztetett első ülések hűvösek maradnak. A beépített memória mindig tudja az Ön kedvenc ülésbeállítását. Az új Kia Ceedben fűtött kormánykerék is van, a szélvédő jégmentesítéséről pedig rejtett fűtőszálak gondoskodnak. A stílus és technológia tökéletes párosítása a 8"-os érintőképernyős navigációs rendszer.

ÚJ KIA CEED

Lehengerlő teljesítmény

Válassza az új Kia Ceed-et dinamikus benzin- vagy takarékos dízelmotorral felszerelve, amelyekkel 100-tól 140 lóerőig bármekkora teljesítményt elérhet.

Mindkét motorverzió teljesíti a legfrissebb Euro 6d TEMP károsanyag-kibocsátási előírásokat. Minden turbófeltöltésű benzinmotor benzin részecskeszűrővel (GPF), a dízelmotorok pedig fejlett kipufogógáz-tisztító rendszerrel (SCR) vannak felszerelve.

Manuális vagy automataváltó? Természetesen bármelyikkel rendelhető. A kézi 6 sebességhez képest az automata duplakuplungos váltó 7 sebességet enged meg, még agilisabb váltással és hatékonysággal.

Szabályozza saját maga vezetési stílusát a vezetési módok váltásával1: a Normál mód visszafogja az erőt és a fogyasztást, míg a Sport mód fokozza a teljesítményt és a reakciót. A kormányra rögzített váltófülek valódi teljesítményt és kontrolt nyújtanak.

Magabiztos kanyarvétel és nagysebességű stabilitás a merevebb karosszériának köszönhetően. A független felfüggesztés agilis reakciókat, jobb rugózást és lengéscsillapítást, közvetlenebb kormányzást tesz lehetővé. A Michelin Pilot Sport 4 gumiabroncsok tökéletesen kiegészítik a Kia Ceed sportos vezethetőségét.

ÚJ KIA CEED
ÚJ KIA CEED
ÚJ KIA CEED

Maradjon kapcsolatban

Legyen mindig naprakész a Kia Online Szolgáltatásokkal, amelyeket a TomTom Élő Szolgáltatások2 bocsát rendelkezésére. Tájékozódjon a 8""-os érintőképernyőn többek között a benzinkutakról, parkolásról, traffipaxokról, időjárásról.3

A beépített navigációs rendszer 7 év ingyenes térképfrissítést és online szolgáltatásokat tartalmaz.4 Amíg úton van, az Android AutoTM és az Apple CarPlayTM szórakoztatja.5

Felejtse el a kábeleket és dugókat, egyszerűen csak helyezze kompatibilis Qi telefonját az erre kialakított tálcára a középkonzolon, és a telefonja máris tölt.

Ugye az autózás élményét Ön szerinte is fokozza a zene? Élvezze kedvenc zenéit nagyszerű hangzással, miközben az új Kia Ceeddel autózik. A JBL Prémium hangrendszer 8 hangszóróval és fejlett Clari-Fi? zenei helyreállítási technológiával javítja az MP3 minőségét, így Ön nagy felbontásban hallgathatja kedvenceit az autóban.6

Hol a kulcsom? Beférek arra a szűk helyre?

Olyan gyakori kérdések, amelyek minden sofőr fejében többször megfordulnak. Az új Kia Ceed mindent megtesz, hogy megkönnyítse a válaszadást. Az intelligens kulccsal kinyithatja és elindíthatja az autót egyetlen gomb megérintésével. Nem szükséges előkeresnie a kulcsot a táskájából vagy a zsebéből. A Távoli ablakirányítás segítségére van, ha nyitva felejti az ablakot: tartsa nyomva a kulcs lezáró gombját, és az ablakok felhúzódnak.

A parkolásra pedig egy másik, zseniális megoldást nyújt. Párhuzamosan, szögben, vagy merőlegesen - az Intelligens parkolást segítő rendszer (SPA) segítségével mindenhogy könnyű parkolni. Az első, oldalsó és hátsó érzékelőknek köszönhetően a rendszer könnyedén irányítja az autót a helyére. Önnek csak annyit kell tennie, hogy kezeli a féket, gázt és váltót. A hátsó kamera dinamikus irányvonalakat mutat a képernyőn, így segítve a manőverezést. Parkolás végén használja az elektromos rögzítőféket.

ÚJ KIA CEED

Milyen egyéb technológiai megoldások bizonyítják, hogy a Kia Ceed a legjobb választás?

  • Sávtartó asszisztens A szélvédőbe épített kamera folyamatosan monitorozza a felfestéseket, és a rendszer figyelmezteti Önt, ha a jármű véletlenül elhagyná a sávot. Vissza is kormányozza azt, ha szükséges.
  • Adaptív sebességtartó automatika Ha a jármű előtt haladó autó gyorsít, a Kia Ceed is felgyorsít az előre megadott sebességhatárig. Amennyiben az elöl haladó jármű lassít, akkor csökkenti a sebességet, sőt meg is áll, ha kell, így őrizve meg az előre meghatározott biztonságos követési távolságot.7
  • Sávkövető automatika A Sávkövető automatika gyorsít, lassít és kormányoz az Ön előtt haladó autó mozgásának megfelelően. A rendszer kamera és radar szenzorok együttes segítségével 0 és 180 km/h között működik.7
  • Hozzáadott biztonság A Holttérfigyelő rendszer radar szenzorokkal figyeli a holttereket, és a visszapillantó tükrökben felvillanó jelzésekkel figyelmezteti Önt az érkező járművekre. Eközben a radar-alapú Hátsó keresztirányú forgalomfelügyelet jelzi, ha forgalom keresztezi az Ön útját, így Ön időben reagálhat az érkező veszélyre.
  • Első ütközésre figyelmeztető rendszer Az első ütközésre figyelmeztető rendszer kamera és radar szenzorok segítségével érzékeli az ön előtt lévő járműveket, és figyelmeztet, ha az ütközés veszélye fokozódik.8
  • Éberség felügyeleti rendszer Figyeli a kormánykerék mozgását, az irányjelzést, gyorsítást, és az utazás eltelt idejét. Ha Ön álmosnak, vagy figyelmetlennek tűnik, a rendszer hang és fényjelzéssel figyelmezteti Önt.
 

(1) Kia Online Szolgáltatások TomTom Élő Szolgáltatásokkal - A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembe helyezés közötti idővel csökken.
(2) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás - A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.
(3) 7 év térképfrissítés - A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaservizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.
(4) Android Auto? és Apple CarPlay? - Az új Kia Ceed Kombi Android Auto? kompatibilis, úgy tervezve, hogy az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működjön. Az Apple CarPlay? iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto? a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay? az Apple Inc. védjegye.
(5) Clari-Fi? technológia - A JBL? hangrendszer Clari-Fi? technológiát használ. A digitális adatok gyakran elvesznek, mikor MP3 formátumba tömörítik őket. A Clari-Fi? technológia segít az elveszett magas/mély hangok korrigálásában és javítja a zene minőségét.
(6) DRIVE WiSE technológiák - A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út-, illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
(7) A technológia csak a duplakuplungos modellek esetében elérhető.
(8) Ütközésre figyelmeztető rendszer - Az ütközésre figyelmeztető rendszer egy támogatási rendszer, és nem mentesíti a vezetőt felelősségétől a jármű biztonságossá tételéhez. A vezetőnek még mindig hozzá kell igazítania vezetési magatartását saját vezetési képességeihez, a jogi követelményekhez és a teljes közúti és közlekedési viszonyokhoz. Az FCA-t nem úgy tervezték, hogy önállóan vezesse a járművet. További információkért olvassa el a használati útmutatót.
Vezetési mód választás - A Vezetési mód választás (DMS) csak a 7 sebességes duplakuplungos váltóhoz (DCT) elérhető
7 év garancia - Maximum 150.000 km újautó-garancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt), helyi feltételek szerint.


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Nagy Péter - értékesítési tanácsadó

Nagy Péter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!