Japán nap a Duna Autónál Látogasson el Japán Napunkra és élje át a felkelő nap országának varázsát!

 

Helyszín: Kunigunda útja 56., Honda-Nissan szalon

Időpont: november 10. 11:00-18:00

 

Programok*:

4 márka tesztautói és egy ráadás!
Próbáljon ki minél többet a Honda, Mitsubishi, Nissan és Subaru tesztautók közül! Ezen autómárkák tesztautói várják az érdeklődőket, kollégáink készséges útmutatásával és segítségével.

A programokon való részvétel díjtalan.

 

A kipróbálható modellek

 Honda ZR-V Sport; Honda CR-V PHEV; Honda CR-V Hybrid; Honda HR-V Hybrid; Honda Jazz; Honda Civic; Mitsubishi Eclipse Cross e:HEV; Nissan Qashqai; Nissan X-Trail; Subaru Outback; Subaru Crosstrek.

Itt iratkozhat fel tesztvezetésünkre. 

 

Sushi készítés chef mesterrel!

Gondolkodott már azon hogyan készítik, miért olyan különleges és milyen tudás szükséges hozzá? Készítse el első saját sushiját óránként induló workshopunkon! Sushi chefünk szakértelme garantálja a finom falatokat lépésről lépésre.

A sushi workshopra regisztrálni november 8. 12:00-ig lehet.

 

Honda ZR-V egy hétvégére? Játszon és nyerje meg!

Elég csak pár kérdésre válaszolnia nyereményjátékunkon, hogy lehetősége nyíljon tesztelni egy Honda ZR-V-t egy teljes hétvégén át! Előre egyeztetett hétvégét 500 km futáskorláttal sorsolunk ki a résztvevők közt.

Autóipari különlegességek a Kunigunda útján

A legendás Honda Civic Type R legfiatalabb generációjából érkezik egy példány Honda szalonunkba. Ez a modell jelenleg az elsőkerék meghajtású autók rekordját tartja az ikonikus Nürburgringen. Ezenfelül a vadonatúj, frissen érkezett Subaru Crosstrek lesz kiállítva a rendezvényen.

 

TESZTVEZETÉSRE VALÓ REGISZTRÁCIÓ:

A tesztvezetés kritériuma a két évnél régebben szerzett jogosítvány megléte.

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

*A programváltozás jogát fenntartjuk.