Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai i10 modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

LENYŰGÖZŐ BENYOMÁS

Dinamikus, formaterv / Teljes körű biztonsági csomag / Tágas utas- és csomagtér

DESIGN

A legnagyobb dolgok mindig az apró részleteken múlnak. Friss, kifejező formavilágának és az élvonalbeli technológiák gazdag kínálatának köszönhetően igazi intelligens útitárs, amely stílusával és rugalmasságával Önt is naggyá teszi. A mindössze 3,67 méter hosszú és 1,68 méter széles, i10 kompakt karosszériája olyan, rugalmasan variálható, tágas belső teret rejt, amelyben kényelmesen töltheti idejét.

Hyundai Új i10
Hyundai Új i10
Hyundai Új i10

Dinamikus és stílusos

Lendületes vonalai és erőtől duzzadó részletei olyan dinamikus megjelenést kölcsönöznek i10-nek, amellyel sehol máshol nem találkozhat a kategóriában. Elől a széles, fekete hűtőmaszk és a plasztikusan megformált fényszórók keltenek igen sportos első benyomást. A stílusos utastérben friss mintázatokkal és felületekkel, valamint multimédiás technológiával találkozhatunk, letisztult, modern tálalásban.

Hyundai Új i10
Hyundai Új i10

Alakítsa ízlése szerint tökéletesre

Az elődjénél alacsonyabb tetővonallal és szélesebb karosszériával rendelkező, i10 élettel teli formaterve teljességgel egyedülálló a méretosztályban. Dinamikus, kecses formavilága lágy felületekkel és határozott élekkel teremt izgalmas kontrasztot. A sportruházatba bújtatott emberi test izomkötegei által ihletett, lágy, mégis erőt sugárzó karosszéria kialakítása a lehető legtágasabb belső teret kínálja.

A tízféle választható karosszériaszínnek és a piros vagy fekete, tetőlemeznek köszönhetően nem kevesebb, mint 22 színkombinációval teheti teljesen személyessé autója megjelenését.

Hyundai Új i10

Magabiztosság

Dinamikus, fényszórói és kerek LED-es nappali fényei még inkább kiemelik az i10 magabiztos, élettel teli hangulatát, ami kiemeli a modellt kategóriatársai közül. Fokozott biztonságot és még tetszetősebb megjelenést a beépített LED-es irányjelzőkkel szerelt külső tükörházaknak köszön.

Karakter

Az átrajzolt hátsó lámpatestek karakteres, dinamikus megjelenést kölcsönöznek az i10-esnek. A zárófények egyben a láthatóságot is javítják. Az áttervezett hátsó lökhárító grafitszínű alvázvédő lemezt kapott; a ködfényszóró a bal alsó, a tolatólámpa a jobb sarokban kapott helyet.

Dinamizmus

Oldalnézetet tekintve meghatározó, letisztult és, izmos felületet találunk, amit úgy alakították ki, hogy a lehető legtágasabb belső teret nyerjék. Az autó elegáns küszöbvonala dinamikus betéttel teszi még dinamikusabbá a modell látványos megjelenését.

BELSŐ TÉR

Hyundai Új i10
Hyundai Új i10

A stílusos utastérben friss mintázatokkal és felületekkel, valamint a legújabb multimédiás technológiával találkozhatunk, letisztult, modern tálalásban. A műszerfalon és az ajtópaneleken elhelyezett látványos, háromdimenziós méhsejt-mintázat sportos hangulatot teremt a belső térben.

Hyundai Új i10

3,5 colos monokróm LCD kijelző

A sebesség- és fordulatszámmérő műszerek között elhelyezett LCD kijelzőről könnyen leolvashatók a legkülönfélébb jármű- és menetadatok, beleértve a biztonsági rendszerek állapotát.

Fűthető kormánykerék

Hűvös napokon is melegen tartja a kezét. A fűthető kormánykeréken ergonomikusan helyezkednek el a kezelőszervek, így menet közben biztonságosan tarthat kapcsolatot a külvilággal.

Sportos műszerfal kialakítás

A műszerfalon és az ajtópaneleken elhelyezett háromdimenziós méhsejt-mintázat sportos hangulatot teremt. A kör alakú légbeömlő nyílások optikailag meghosszabbítják a műszerfalat egészen az ajtókárpitozásig, ami szélesebb, tágasabb tér benyomását kelti.

Stílusos, kerek légbeömlő nyílások

Az ajtópanelből kiinduló díszítőelem még tágasabb térérzetet eredményez, a műszerfalpanelbe süllyesztett kerek elülső légbeömlők pedig letisztult, modern hatást keltenek.

8 colos érintőképernyő

A kategória legnagyobb, 8 colos érintőképernyőjén megjelenítheti okostelefonja tartalmát, köszönhetően az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkcióknak.

Fűthető első ülések

Télen is finom meleg. Hideg napokon különösen kényelmesek az opciós fűthető ülések. Nagyon gyorsan felmelegednek, így fokozva a komfortérzetet.

Hyundai Új i10

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

Igényeitől és stílusától függően kétféle hengerenkénti befecskendezéses benzinmotor közül választhat. Az 1,0 literes, háromhengeres erőforrás 67 lóerőt és 96 Nm forgatónyomatékot ad le, míg az 1,2 literes, négyhengeres motor 84 lóerős, legnagyobb forgatónyomatéka 118 Nm. Mindkét motornál alapfelszereltség a start-stop rendszer (Idle Stop and Go, ISG).

A technológia automatikusan leállítja a motort, amint megáll a jármű, ami kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást, szerényebb CO2-kibocsátást és jobb hatásfokot eredményez. Mindkét motorhoz kétféle sebességváltó társítható.

Hyundai Új i10

Robotizált kézi sebességváltó

Az ötfokozatú robotizált kéziváltó (AMT) önműködően vált fokozatot. Takarékossága a kisebb tömegből, illetve csökkentett súrlódásból adódik.

Hyundai Új i10

Ötfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó

A finoman kapcsolható, ötfokozatú kézi sebességváltót gyors, pontos váltásokra tervezték.

Hyundai Új i10

Érezze magát biztonságban!

Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén az i10 kategóriája egyik legteljesebb körű aktív biztonsági csomagját kínálja, amely biztonságosabbá és egyben pihentetőbbé is teszi az utazást.

Az új, multifunkciós kamera öt funkciót szolgál ki: ezek a ráfutásos balesetet megelőző és figyelmeztető rendszer (FCA), az intelligens távolsági fényszóróasszisztens (HBA), az aktív sávtartó rendszer (LKA), a vezetői éberség csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAA) és az intelligens sebességkorlátozás figyelmeztetés (ISLW).

Szériatartozék a nyugalom: a Hyundai i10-re ugyanaz a teljes körű gyártói garancia vonatkozik, mint bármely más, új Hyundai gépkocsira. Emellett kiterjesztett garanciális konstrukció érvényes a nagyteljesítményű akkumulátorra.

Több energia, kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás az ERS-sel

Az i10 energia-visszanyerő rendszere (ERS) kinyeri a haladás mozgási energiáját, és az autó hajtására fordítja azt. Amint leveszi a lábát a gázpedálról, és a sebességváltót fokozatban hagyva kigurul, a rendszer a mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, és azt az akkumulátorban tárolja. Gyorsításkor az ERS az így visszanyert elektromos energiát felhasználva táplálja a jármű elektromos berendezéseit. Ezzel tehermentesíti a belső égésű motort, és így csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

Tökéletes a kis helyekhez és a nagy pillanatokhoz!

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!


Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Szabados Áron - junior értékesítési tanácsadó

Szabados Áron

junior értékesítési tanácsadó
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!