Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai i30 N modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Teljesítményre tervezve 

Meg fognak fordulni utána - és nemcsak a hangja miatt. A vadonatúj i30 N agresszív megjelenést nyújtó elemei és a leültetett karosszéria tükrözik az autó teljesítményét.

 
 

N Kipörgésgátló- és menetstabilizáló rendszer

A Hyundai által kifejlesztett, N Kipörgésgátló- és Menetstabilizáló rendszer olyan, mint egy jó másodpilóta, amely akkor segít, amikor szükséges, de egyéb esetekben hallgat, sohasem zavarja meg a vezetési élményét és segít abban, hogy még gyorsabban haladhasson. A maximális versenypálya érzés érdekében, ha kívánja, akkor teljesen kikapcsolható.

 
 

Elektronikusan vezérelt, részlegesen önzáró differenciálmű

Ez az elektronikusan vezérelt, részlegesen önzáró differenciálmű (E-LSD) javítja a tapadást, így juttatva a maximális teljesítményt az útra miközben növeli a maximálisan elérhető kanyarsebességet és vezetési élményt.

  

Elülső ütközés elkerülő rendszer (FCA)

Három lépésben üzemel, kamerás érzékelők használatával. Először fény- és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, majd második lépésként, azütközés veszélyének fokától függően működteti a fékeket. Harmadik lépésként a legnagyobb fékerőt fejti ki, hogy elkerülje az ütközést, illetve minél kisebb legyen a kár, ha az ütközés már elkerülhetetlen.

 


 

Navigációs rendszer

Az i30 N a legmodernebb kapcsolódási lehetőségeket kínálja, beleértve a 3D navigációt, média lehetőségeket, Android Auto™, Apple Carplay™ és a vezeték nélküli töltés lehetőségeit is.

 
 A Hyundai által kifejlesztett, N Kipörgésgátló- és Menetstabilizáló rendszer olyan, mint egy jó másodpilóta, amely akkor segít, amikor szükséges, de egyéb esetekben hallgat, sohasem zavarja meg a vezetési élményét és segít abban, hogy még gyorsabban haladhasson. A maximális versenypálya érzés érdekében, ha kívánja, akkor teljesen kikapcsolható.Nagy teljesítményű kanyarodási képesség a maximális élvezet érdekében - Az i30 N egy igazi kanyarvadász, olyan funkcióknak köszönhetően mint, például az elektronikusan vezérelt, részlegesen önzáró differenciálmű (E-LSD). A Hyundai által kifejezetten ehhez az autóhoz tervezett és gyártott differenciálmű egyedülálló kanyarvételt biztosít még a legnagyobb kihívást jelentő kanyarokban is. Ez a differenciálmű a fékerő elosztásával biztosítja a maximális élvezetet és stabilitást a kanyarodás megkezdésekor és a kanyarokból való kigyorsításkor. Lehetővé teszi, hogy hajtott kerekek eltérő sebességgel forogjanak azáltal, hogy eltérő nyomatékot helyez rájuk a rendszer, csökkentve ezzel a kerekek csúszását és minimalizálva az alulkormányozottságot a kanyarokban.Csavarja fel a hangerőt. A változtatható kipufogószelep lehetővé teszi, hogy különböző kipufogóhangok közül válasszon - a Normál üzemmódú viszonylagosan visszafogottól a megemelt Sport módon át, egészen az N üzemmód üzemanyag robbanásokkal tarkított recsegő „utánégő” morajlásáig, mint egy igazi raliautóban gyors váltáskor.

 
 

Rajtelektronika

A Rajtelektronika a maximális tapadást biztosítja a lehető leggyorsabb induláshoz. Csökkenti a kerekek kipörgését vagy megcsúszását az autó álló helyzetből történő erős gyorsításkor, segítve ezzel azt, hogy úgy rajtolhasson el akár egy profi versenyző.

Fordulatszám illesztés

Nyomja meg a kormányon lévő gombot, hogy élvezhesse a leggyorsabb, legegyenletesebb visszaváltásokat, akár egy versenypályán vagy egy kihívást jelentő alpesi úton autózik. A fordulatszám illesztés szinkronizálja a váltás során a motor fordulatszámát a következő fokozat behajtótengelyének fordulatszámával, csökkentve ezzel annak kopását és javítva annak tartósságát.

 

Kényelem

Az i30 N egy hétköznapi sportautó, olyan kényelmi funkciók széles körének kínálatával, amelyek minden utazást még élvezetesebbé tesznek - még akkor is hacsak munkába tart.


Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Szabados Áron - junior értékesítési tanácsadó

Szabados Áron

junior értékesítési tanácsadó
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!