Hyundai i20 N. Teljesítményre született.

A raligyőztes i20 Coupe WRC versenyautó által ihletve jött létre a vadonatúj Hyundai i20 N, mely a versenypályákon edzett teljesítménnyel teszi igazán élvezetessé és izgalmassá a vezetés élményét. Az i20 N sportosságával, gyorsaságával, teljesítményével teszi adrenalinnal fűszerezetté mindennapjait.
 

DESIGN

Tagadhatatlanul erőteljes külső

A vadonatúj Hyundai i20 N sportos karakterű, érzéki formaterven alapuló sportautó. Idomai áramvonalas kialakításúak, melyek kihangsúlyozzák a karosszéria széles kiállását. A lámpatestek formája erőteljes, nagy átmérőjű kipufogóvége pedig méltán híreszteli az erőt sugárzó motorhangot.

Rajtzászló mintázatú hűtőrács

A turbómotornak optimális mennyiséget biztosító különleges, rajtzászló mintázatú hűtőrács a motorsportból már jól ismert rajtzászló ihlette.

Könnyűfém keréktárcsák Pirelli sportabroncsokkal

Az abroncsokat kifejezetten az új i20 N modellre készítették az autó megálmodásakor. Az exkluzív abroncsok kiválóan harmonizálnak a matt szürke keréktárcsákkal és a piros színű, N márkajelzésű féknyergekkel.

WRC ihletésű tetőspoiler

A Hyundai rali világbajnokságban szereplő WRC versenyautójáról átemelt, divatos megjelenésű tetőspoiler nagy sebességnél is gondoskodik a vadonatúj i20 N stabilitásáról.

BELSŐ TÉR

Határozottan formált sportülések

Üljön úgy a sportülésekben, akár a profik! A tökéletes megtámasztást nyújtó fűthető bőrbetétek és kék ülések teszik igazán különlegessé az i20 N belső terét.

Remek fogású N kormánykerék

A precíz vezethetőség eredményeként az N modellek kormánykereke kiváló bőr tapintású, perforált bőr felületű és könnyen kezelhető. Férjen hozzá kedvenc funkcióihoz egyszerűen az N gomb segítségével!

Egyedülálló N sebességváltó kar

A váltókar perforált bőrborítása még jobb tapadást eredményez, megjelenését Performance Blue öltések teszik még stílusosabbá. Felső felületét alumínium betétek díszítik.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK
 

A sport egyik meghatározó eleme a biztonság. Erre egy sportautó tervezésekkor is oda kell figyelni. Éppen ezért az i20 N modell az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felsorakoztató Hyundai SmartSense rendszert használja, mely a kategóriája legfejlettebb aktív biztonsági csomagját kínálja. Ezek a vezetéstámogató rendszerek biztosítják a biztonságosabb utazás élményét.

Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA)


Az i20 N előttú útszakaszt kamerával és dadarral figyeli az FCA rendszer, mely automatikusan fékez, ha az előtte haladó jármű hirdetelen lassításba kezd. A rendszer tökéletesen megfelelő gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is.

 

Sávkövető rendszer (LFA)


Az LFA sávkövető rendszer a 1-180 km/h sebesség között haladó i20N modellt segíti a forgalmi sáv középvonalán tartani autópályán és a városban egyaránt.

 

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)


Minimális stressz, maximális látómező. A  HBA, távolsági fényszóró asszisztens segítségével az autó vezetője nem csak a szemből érkező, de az előtte haladó autót is könnyen észlelheti. Szükség esetén az i20 N tompított világításra vált.

 

 

TECHNOLÓGIA, TELJESÍTMÉNY
 

 Az igazán belevaló, sportos megjelenés nem elég! A Hyundai i20 N teljesítménye, akár egy F1-es autóé. Az autónak mindössze 6,7 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy 0-ról 100 km/órára gyorsuljon. Ez a menetdinamika bizonyára mosolyt csal az arcára.

Minden gyorsítást mély üvöltés kísér: a vadonatúj Hyundai i20N nagyteljesítményű motorja gázadásra a hangját is kiereszti. A kipufogóhang a választott üzemmódtól függően változik, így a békésebb mindennapokban módosíthatja az autó kipufogójának hangerejét.

Az i20 N rajtautomatikával magabiztosan gyorsíthatja autóját. A rendszer megakadályozza a hajtott kerekek megcsúszását, így álló helyzetből kigyorsítva is optimális tapadást biztosít a kerekeknek. A modell minden jellemzője továbbfejlesztésre került, mely biztosítja Önnek az optimális, közvetlen vezethetőséget. A futóművek megerősítésre kerültek, így minden időjárási körülmény között finom vezethetőséget biztosít. 

A vadonatúj Hyundai i20 N adatrögzítő rendszere megjeleníti Ön számára a motor teljesítményét, a forgatónyomatékát, a töltőnyomásra vonatkozó adatait, a köridőt és a gyorsulás idejét is, így az út folyamán folyamatosan ellenőrizheti az autó teljesítményét. 

HYUNDAI SZAKÉRTŐINK

Önt is meggyőzte a Hyundai i20 N sportkocsi?
Jelentkezzen tesztvezetésre és tapasztalja meg sportosságát személyesen!

Forgács Róbert értékesítési tanácsadó
Kobzi Gergely értékesítési tanácsadó
Fehér Attila értékesítési vezető
ELÉRHETŐ MODELLJEINK
Találatok száma: 0 db

Nincs találat.