Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy december 14-én, szombaton szalonjaink: 8:00 - 18:00 óráig, szervizeink: 7:00 - 15:30 óráig tartanak nyitva.

Hyundai i10 modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Kétségtelen: nagyvárosban könnyebben boldogulunk egy kisebb autóval. Ám egy ilyen autó is lehet nagystílű – mint például az új generációs Hyundai i10. A progresszív szellemiségű, dinamikus stílusú jármű akkor érzi magát igazán elemében, ha menet közben bizonyíthatja rátermettségét. Kiváló vezethetőség, teljes körű biztonsági felszereltség, teljes kényelem: az új generációs Hyundai i10 minden igényt kielégít. A városban és hosszabb utazások során egyaránt pihentető, csendes és kifinomult vezetési élményt kínáló modellben átadhatja magát az élet élvezetének.

Koncepció

Készen áll az üdítő látványosságra? Az új i10 hamisítatlanul modern megjelenésével igazi színfolt az éjszakában. Merészebb, kecsesebb vonalaival és sportos, modern kiállásával mindenütt hitelesnek, erőteljesnek tűnik, ahol csak megfordul. Az oldalablakok dinamikusabb sziluettje, a LED nappali világítás vagy a magasabb felszereltségi szinten elérhető, 15 colos könnyűfém keréktárcsa még izgalmasabbá teszi az i10 megjelenését.

Belső tér

A legtöbb új ötlet a nagyvárosokban születik meg. Ez alól az i10 sem kivétel. A szellős, világos utastér kiváló minőségi érzetet nyújt, a gondosan válogatott és felhasznált anyagok minden városi kalandot értékesebbé varázsolnak. Az ergonomikus ülések, a megnövelt fej- és lábtér, valamint a kategóriaelső 252 literes csomagtartó mind rácáfolnak a hagyományos városi kisautókkal kapcsolatos sztereotípiákra.

Teljesítmény és praktikum

Ne feledkezzünk meg azokról az ultramodern funkciókról, amelyek menet közben gondoskodnak az utasok szórakoztatásáról, a vezető támogatásáról. Az első és hátsó ajtókban kialakított palacktartótól és a Bluetooth adatáviteli rendszertől kezdve a gazdagabb felszereltségi szinthez kínált légkondicionálón, fűthető üléseken és kormánykeréken át egészen a sebességtartó automatáig az új i10-ből semmi olyan nem hiányzik, ami egy divatos, stílusos városi autóhoz szükséges lehet.

Munkatársaink

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 480 6055

Bodor Ádám

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 324 9973
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!