Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Honda Jazz Hybrid
modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A vadonatúj Jazz autók most fejlett e:HEV hibrid motorral és dinamikus, modern megjelenéssel nyűgözik le az autók szerelmeseit. Ezekben a kívül kompakt, belül pedig meglepően tágas és intelligens autókban minden szükséges funkciót megtalál. Nehéz a választás: a Jazz kifinomult és divatos megjelenéssel hódít, míg az új, sportos Jazz Crosstar külsejét az SUV-k inspirálták, karosszériájához pedig számos új szín (sőt akár kéttónusú kivitel is) választható.

Design

Jazz hybrid

Az új Jazz modellcsalád letisztult stílusban fogant karosszériája aerodinamikailag hatékony, mindeközben könnyedén elegáns. Minden részlet modern, kortárs megjelenést és egyedi személyiséget kölcsönöz a Jazznek.

Belső tér

Tágas belső tér és még több hely a lábaknál, kényelmesebbé tett és deréktámasszal ellátott első ülések: a Honda Jazz a limuzin
osztályú autókban megszokott kényelmet nyújtja.

Jazz hybrid

A vadonatúj Jazz és Jazz Crosstar panorámaképet mutat Önnek az útról, így szélesvásznú vezetési élményben lehet része. A kilátás fokozása nem csupán a magabiztosságot sugárzó vezetési pozíció előnyével jár, de a biztonsághoz is hozzájárul.

Jazz hybrid

Mágikus Ülések

A méltán népszerű Mágikus Ülésrendszer segítségével számos beállítást konfigurálhat, attól függően, hogy több utast vagy több poggyászt szeretne szállítani. A Jazz Crosstar kárpitozása vízálló -- így gond nélkül lerázza magáról az aktív életstílus során óhatatlanul bekövetkező baleseteket.

Nagyra nyitható csomagtérajtó

A nagy tárgyak szállítása sem jelent problémát a Jazz számára, mert hatalmas csomagtartóval rendelkezik, és a hátsó üléstámlák ledöntésével még nagyobb raktér alakítható ki. A kiemelkedő helykínálat és a páratlan variálhatósággal kecsegtető Mágikus Ülésrendszer elképesztően praktikussá teszi szupermininket.

Jazz hybrid
Jazz hybrid

Érintőképernyős technológia

Az új Honda CONNECT 9 hüvelykes érintőképernyővel nyűgöz le, és a DAB digitális rádiók mellett az Apple CarPlay és az AndroidAuto szolgáltatásokat is támogatja.Az okostelefonon elérhető My Honda+ alkalmazással elküldheti a POI pontokat a műholdas navigációs rendszernek, és távolról is nyithatja-zárhatja az autót.

Honda Személyi Asszisztens

A különféle szolgáltatások és alkalmazások a hangutasításokkal vezérelhető Honda Személyi Asszisztenssel is elérhetőek. Az autó és a vezető kötetlen beszélgetést folytathat, a mesterséges intelligencia kérdéseket és válaszokat is képes feldolgozni, illetve segítségére lehet ha éppen kedvenc zenéjét vagy egy éttermet keres.

Jazz hybrid

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az új középső első légzsák az új Honda Jazz Hybrid szériatartozékaként jelenik meg elsőként a kategóriában Az új műszaki megoldás legfőbb előnye, hogy jelentősen csökkenti a fej- és a mellkassérülés kockázatát oldalirányú ütközés esetén. A légzsákrendszer mellett számos aktív és passzív menetbiztonsági eszköz védi az utasokat, ilyen például a Honda által fejlesztett ACE karosszériaszerkezet és a Honda SENSING vezetést támogató rendszer:

Jazz hybrid

> Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer: Ha egy jármű vagy egy gyalogos az autó útjába kerül, a rendszer azonnal figyelmezteti Önt az ütközés veszélyére, és közben csökkenti az autó sebességét, hogy minimalizálja az ütközés súlyosságát. A rendszer mostantól éjszakai működésre is képes: akkor is észleli a gyalogosokat és a kerékpárosokat, ha nincs közvilágítás, és önműködően fékez, ha egy másik jármű bevág vagy bekanyarodik Ön elé.

> Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer: Ha Ön véletlenül irányjelzés nélkül hagyná el a forgalmi sávot, a rendszer vizuális és hangjelzésekkel figyelmezteti Önt, így azonnal korrigálhat.


> Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer: A Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer automatikusan beazonosítja a közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti őket a központi kijelzőn.

> Sávtartó Asszisztens: Segít a sáv közepén tartani az autót, így kevésbé fárasztó a vezetés az autóutakon és az autópályákon. A rendszer az irányjelző aktiválásakor kikapcsol.

> Intelligens Sebességhatároló: Automatikusan szabályozza a jármű sebességét, egy előre meghatározott értéknek vagy az észlelt közlekedési tábla által jelzett sebességkorlátozásnak megfelelően.

> Adaptív Sebességtartó Alacsony Sebességű Követőrendszerrel: Az Adaptív Sebességtartó biztonságosan távolságot tart az Ön előtt haladó járműtől. A Honda képes előre észlelni, ha a szomszédos sávból valaki be akar vágni Ön elé. Ilyenkor a jármű automatikusan módosítja a sebességet, és csak akkor tér vissza a beállított sebességre, ha elhárult a veszély. Az Alacsony Sebességű Követés technológia észleli, ha az Ön előtt haladó jármű megáll, és ha a vezető nem fékez, automatikusan lassít, majd szintén megáll.

> Automatikus Távolsági Fényszórók: Észleli az Ön előtt haladó és a közeledő járműveket, és automatikusan vált a távolsági és a tompított fényszóró között.

MŰSZAKI ADATOK, TELJESÍTMÉNY

A kétmotoros e:HEV hibrid hajtáslánc alapját élénk, 1,5 literes, 97 LE-s benzines erőforrás adja, ehhez társul a fejlett villanymotor, ami 253 Nm-es forgatónyomatékot ad le. Ez a tökéletes kombináció nemcsak sportossá teszi a vadonatúj Jazzt, hanem az alacsony károsanyag-kibocsátáshoz és üzemanyag-fogyasztáshoz is nagyban hozzájárul.

A Jazz észrevétlenül képes váltani a három vezetési mód között: a feltételeknek megfelelően választ az elektromos hajtás (EV Drive), a hibrid hajtás (Hybrid Drive) és a benzines hajtás (Engine Drive) közül, így mindig a lehető leghatékonyabban éri el a legjobb teljesítményt. Csak ugorjon be, nyomja meg az indítógombot, és már mehet is.

Hibrid technológia

Az e:HEV hibrid hajtásláncot kimagasló teljesítmény és páratlan takarékosság jellemzi. Az új technológia hatékony működéssel és gyors gázreakciókkal teszi gazdaságossá, környezetbaráttá és élvezetessé a hétköznapi közlekedést.

Jazz hybrid

EV Drive

Ebben az üzemmódban 100%-ban bársonyos, halk villanymotoros meghajtással halad -- például azonnal reagál az autó, amikor a közlekedési lámpánál elindul.

Jazz hybrid

Hybrid Drive

Hibrid módba kapcsolva a benzines erőforrás hajtja az áramtermelésért felelős generátor, ezáltal biztosítva az elektromosságot az autót mozgató villanymotornak.

Jazz hybrid

Engine Drive

A benzines állás nagy sebességű utazó üzemmódban használatos, amikor a benzinmotor hajtja a gépkocsit.

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

COMFORT felszereltség

A megújult Honda Jazz számos újdonságot tartalmaz, ilyen például az alapfelszereltség részeként érkező Honda SENSING menetbiztonsági csomag is.

ELEGANCE felszereltség

Az ELEGANCE felszereltség a COMFORT szint elemeit még többek között az alábbi kiegészítőkkel színesíti: bőrkárpitozás, parkolást segítő szenzorok, tolatás közben lebillenő visszapillantó tükrök vagy a MyHonda+ alkalmazás.

EXECUTIVE felszereltség

Az EXECUTIVE modellünk tökéletes kombinációja a kényelemnek, stílusnak és sokoldalúságnak.

CROSSTAR EXECUTIVE felszereltség

Az SUV-k ihlette Jazz Crosstar egyedi személyiséggel bír. Mindent magába foglal, amit valaha egy Jazztől elvárt, beleértve az aktív életmódhoz passzoló vízlepergető kárpitozást is.

Elérhető színek és belső kárpitozás a felszereltségtől a modellváltozattól is függ.

  • egyes színváltozatok csak a CROSSTAR esetében érhetőek el (pl SURF BLUE)
  • a szürke belső csak az EXECUTIVE felszereltségnél opciós lehetőség
  • NH-883P szín a CROSSTAR esetében csak fekete tetővel rendelhető

JAZZ CROSSTAR EXECUTIVE VS JAZZ EXECUTIVE

Jazz hybrid

A JAZZ CROSSTAR EXECUTIVE többletfelszereltsége a JAZZ EXECUTIVE-hoz képest:

  • Prémium audio rendszer +2 magassugárzó, +1 műszerfal középső hangszóró, +1 mélynyomó. (A rendszer része egy erősítő is az összteljesítmény 376W)
  • Üléskárpit vízlepergető hatású
  • Tetősín
  • Eltérő kerékméretek (EXE 185/55 R16, CROSSTAR 185/60 R16)

A JAZZ EXECUTIVE többletfelszereltsége a JAZZ CROSSTAR EXECUTIVE-hoz képest:

  • Fűthető kormány

Önt is lenyűgözte? Élje át az élményt egy tesztvezetés keretén belül vagy kérjen árajánlatot értékesítő kollégáinktól!

Önt is lenyűgözte? Kérjen ajánlatot most!

TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS

* Kötelező mező

Munkatársaink

Marton Eszter - értékesítési tanácsadó

Marton Eszter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4080
Kriffel László - értékesítési vezető

Kriffel László

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4080
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!