Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Honda HR-V Hybrid
modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

MEGÉRKEZETT A VADONATÚJ HR-V HYBRID MODELL!

Tegye próbára az új HR-V hybrid autót!

Íme az öntöltő hibrid, amely a környezettudatos vezetők új generációjának készült!
Honda HR-V Hybrid

Konnektoros csatlakozás nélkül
Ne keresgélje a töltőállomásokat. Utazzon gondtalanul, hiszen az új HR-V modell öntöltő: vezetés közben is áramot termel.
Honda HR-V Hybrid

Kedvező fogyasztás
Egy teli üzemanyagtartállyal most akár 740 km-t is megtehet, jóval alacsonyabb költségek mellett. Az e:HEV hajtáslánccal felszerelt új HR-V-vel kisebb költségek mellett jóval messzebbre juthat.
Honda HR-V Hybrid

Teljes nyugalom
Csökkentse kilométerköltségeit könnyedén az akkumulátorral, amely energiát biztosít autójának. Ráadásul most 5 éves *vagy 100 000 km-es garanciát is vállalunk rá, attól függően, melyik következik be előbb.
Honda HR-V Hybrid

Alacsonyabb károsanyag-kibocsátás
Hibrid meghajtású modellünk most még kevesebb károsanyagot termel, így egy újabb lépést tettünk az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom felé.
 

DESIGN

A Honda tervezői az új HR-V legapróbb részleteit is hihetetlen odafigyeléssel alkották meg. Az eredmény: egy kiemelkedően tágas, modern SUV, amelyben minden perc hihetetlenül kellemes és szórakoztató. Ahogy a többi Honda modellt, a HR-V-t is a letisztultság és áramvonalas formavilág jellemzi.

Honda HR-V Hybrid
Honda HR-V Hybrid

Honda HR-V Hybrid

BELSŐ TÉR

A Honda HR-V eHEV belső tere korszerű, zajtalan környezetet kínál. Előremutató vonalvezetése és zavaró részletektől mentes felületei megtestesítik a Honda tiszta és modern filozófiáját. A Honda HR-V Hybrid minden eddiginél nagyobb kényelmet biztosít utasainak. A sokoldalúan használható Mágikus Ülésrendszernek köszönhetően a HR-V különlegesen rugalmas tárolási lehetőségeket kínál, így ez a sportkupék stílusát idéző SUV a nyugodt utazást elősegítő tágas belső mellett a csomagoknak is bőséges helyet biztosít.

Honda HR-V Hybrid

Egy új nézőpont
A széles műszerfal, a tágas utastér és a kényelmes ülések mind megnyugtató környezetet biztosítanak a HR-V vezetésekor, így Ön az útra, a kirándulásokra és a világra tud koncentrálni.
Honda HR-V Hybrid

Személyre szabhatóság
Formálja a teret a saját igényei szerint! Az egyedi Mágikus Ülésrendszernek köszönhetően különböző elhelyezéseket alakíthat ki, és így több helyet tud felszabadítani.
Honda HR-V Hybrid

Csak praktikusan
Tegye még egyszerűbbé az utazást és ne keresgélje többé a kulcsát, amikor tele van csomagokkal a keze. Az érintésmentesen működő, elektromos csomagtérajtó automatikusan kinyílik, ha közeledik, majd becsukódik ha eltávolodik az autótól.

MŰSZAKI ADATOK

A továbbfejlesztett hibrid jármű, amely a benzinmotorok és a villanymotorok előnyeit is ötvözi. A Honda HR-V modellekben található motorok összhangban működnek, a meghajtási üzemmódok közötti átmenet pedig észrevétlen. Ennek eredménye az egyenletes teljesítményleadás és a megfelelő gyorsulás, amikor szükség van rá.

Honda HR-V Hybrid

Kifinomult érzékek
Ha elkezd esni az eső, a Honda HR-V érzékelni fogja, és automatikusan bekapcsolja az ablaktörlőket. A biztonságos és magabiztos parkolás érdekében, első és hátsó tolatóradarral is fel van szerelve az új modell.
Honda HR-V Hybrid

Kényelem
A HR-V félszintetikus, prémium minőségű bőrből és szövetből készült ülései egyedi varrási mintát kaptak, illetve a nagyobb kényelem érdekében az első ülésekbe még fűtés is került.
Honda HR-V Hybrid

Wi-Fi útközben is
Az autó tágas és világos belseje egyben Wi-Fi-hotspotként is szolgál, így Ön és utasai bármikor és bárhonnan kapcsolódhatnak az internethez. (előfizetési díj ellenében)
Honda HR-V Hybrid

Honda CONNECT
Csatlakoztassa okostelefonját az autóhoz, és információ és szórakoztató rendszerünk egy pillantás alatt megjeleníti az összes alkalmazást a 9 colos képernyőn. Android AutoTM és Apple CarPlay segítségével.
Honda HR-V Hybrid

Friss levegő
Utazzon Ön és családja is egészséges légkörben az új szellőztetőrendszer segítségével, amely friss levegőt keringtet az utastérben.
Honda HR-V Hybrid

Körültekintően minden esetben
Vegye észre a láthatatlant is amikor tolatni kezd új Honda HR-V modelljével. A széles látószögű tolatókamera képet mutat az autó mögötti területről a 9 colos képernyőn.

Önt is meggyőzte a Honda HR-V Hybrid modell?

Jelentkezzen tesztvezetésre és ismerje meg közelebbről!


Munkatársaink

Marton Eszter - értékesítési tanácsadó

Marton Eszter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4080
Kriffel László - értékesítési vezető

Kriffel László

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4080
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!