ISMERJE MEG A VADONATÚJ HR-V HYBRID MODELLT!

Íme az öntöltő hibrid, amely a környezettudatos vezetők új generációjának készült!

Konnektoros csatlakozás nélkül

Ne keresgélje a töltőállomásokat. Utazzon gondtalanul, hiszen az új HR-V modell öntöltő: vezetés közben is áramot termel.

Kedvező fogyasztás

Egy teli üzemanyagtartállyal most akár 740 km-t is megtehet, jóval alacsonyabb költségek mellett. Az e:HEV hajtáslánccal felszerelt új HR-V-vel kisebb költségek mellett jóval messzebbre juthat.

Teljes nyugalom

Csökkentse kilométer-költségeit könnyedén az akkumulátorral, amely energiát biztosít autójának. Ráadásul most 5 éves *vagy 100 000 km-es garanciát is vállalunk rá, attól függően, melyik következik be előbb.

Alacsonyabb károsanyag-kibocsátás

Hibrid meghajtású modellünk most még kevesebb károsanyagot termel, így egy újabb lépést tettünk az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom felé.

DESIGN

A Honda tervezői az új HR-V legapróbb részleteit is hihetetlen odafigyeléssel alkották meg. Az eredmény: egy kiemelkedően tágas, modern SUV, amelyben minden perc hihetetlenül kellemes és szórakoztató. Ahogy a többi Honda modellt, a HR-V-t is a letisztultság és áramvonalas formavilág jellemzi.

Megnyerő külső

A kívül-belül gyönyörűen kialakított HR-V-t nem csupán élvezetes vezetni, az autó különböző módokon alkalmazkodik az Ön életstílusához.

BELSŐ TÉR

A Honda HR-V e:HEV belső tere korszerű, zajtalan környezetet kínál. Előremutató vonalvezetése és zavaró részletektől mentes felületei megtestesítik a Honda tiszta és modern filozófiáját. A Honda HR-V Hybrid minden eddiginél nagyobb kényelmet biztosít utasainak. A sokoldalúan használható Mágikus Ülésrendszernek köszönhetően a HR-V különlegesen rugalmas tárolási lehetőségeket kínál, így ez a sportkupék stílusát idéző SUV a nyugodt utazást elősegítő tágas belső mellett a csomagoknak is bőséges helyet biztosít.

Egy új nézőpont

A széles műszerfal, a tágas utastér és a kényelmes ülések mind megnyugtató környezetet biztosítanak a HR-V vezetésekor, így Ön az útra, a kirándulásokra és a világra tud koncentrálni.

Személyre szabhatóság

Formálja a teret a saját igényei szerint! Az egyedi Mágikus Ülésrendszernek köszönhetően különböző elhelyezéseket alakíthat ki, és így több helyet tud felszabadítani.

Csak praktikusan

Tegye még egyszerűbbé az utazást és ne keresgélje többé a kulcsát, amikor tele van csomagokkal a keze. Az érintésmentesen működő, elektromos csomagtérajtó automatikusan kinyílik, ha közeledik, majd becsukódik ha eltávolodik az autótól.

MŰSZAKI ADATOK

A továbbfejlesztett hibrid jármű, amely a benzinmotorok és a villanymotorok előnyeit is ötvözi. A Honda HR-V modellekben található motorok összhangban működnek, a meghajtási üzemmódok közötti átmenet pedig észrevétlen. Ennek eredménye az egyenletes teljesítményleadás és a megfelelő gyorsulás, amikor szükség van rá.

Kifinomult érzékek

Ha elkezd esni az eső, a Honda HR-V érzékelni fogja, és automatikusan bekapcsolja az ablaktörlőket. A biztonságos és magabiztos parkolás érdekében, első és hátsó tolatóradarral is fel van szerelve az új modell.

Kényelem

A HR-V félszintetikus, prémium minőségű bőrből és szövetből készült ülései egyedi varrási mintát kaptak, illetve a nagyobb kényelem érdekében az első ülésekbe még fűtés is került.

Wi-Fi útközben is

Az autó tágas és világos belseje egyben Wi-Fi-hotspotként is szolgál, így Ön és utasai bármikor és bárhonnan kapcsolódhatnak az internethez. (előfizetési díj ellenében)

Honda CONNECT

Csatlakoztassa okostelefonját az autóhoz, és információ és szórakoztató rendszerünk egy pillantás alatt megjeleníti az összes alkalmazást a 9 colos képernyőn. Android Auto és Apple CarPlay segítségével.

Friss levegő

Utazzon Ön és családja is egészséges légkörben az új szellőztetőrendszer segítségével, amely friss levegőt keringtet az utastérben.

Körültekintően minden esetben

Vegye észre a láthatatlant is amikor tolatni kezd új Honda HR-V modelljével. A széles látószögű tolatókamera képet mutat az autó mögötti területről a 9 colos képernyőn.

Honda szakértőink

Önt is meggyőzte a Honda HR-V Hybrid modell? Jelentkezzen tesztvezetésre és ismerje meg közelebbről!

Marton Eszter értékesítési vezető